Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Yaşam > Bilinmeyen

Uyarılar

Müzikal Tapınma Kontrolü

Yaşam ve Bilinmeyen Müzikal Tapınma Kontrolü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Bio-yaratıcılık ve sağlık restorasyonu , daha önce düşünüldüğünden çok daha fazla ses frekansları , enerji ve müzikle alakalıdır." "MUSICAL CULT CONTROL:THE ROCKEFELLER FOUNDATION'S WAR ON CONSCIOUSNESS THROUGH THE IMPOSITION OF A=440HZ STANDARD TUNING" (Müziksel tapınma kontrolü - Rockefeller vakfının A=440hz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinmeyen telkin cd indir izle İstanbul Bilinmeyen nerededir kimdir Bilinmeyen çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinmeyen hipnoz Bilinmeyen olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinmeyen hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinmeyen kuantum düşünce kitap haberi

Müzikal Tapınma Kontrolü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2015, 09:23 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Post Müzikal Tapınma Kontrolü


"Bio-yaratıcılık ve sağlık restorasyonu , daha önce düşünüldüğünden çok daha fazla ses frekansları , enerji ve müzikle alakalıdır."

"MUSICAL CULT CONTROL:THE ROCKEFELLER FOUNDATION'S WAR ON CONSCIOUSNESS THROUGH THE IMPOSITION OF A=440HZ STANDARD TUNING" (Müziksel tapınma kontrolü - Rockefeller vakfının A=440hz standart tonlama kullanımıyla bilinçle savaşıdır).


ÖZET

Bu makale genel anlamda müzik tarihindeki anlayışı ve olayları modern psikopatoloji, sosyal saldırganlık, politik yolsuzluk , genetik fonksiyon bozuklukları gibi yeryüzünde yaşamı tehlikeye sokan geleneksel değerlerin çapraz - kültürel dejenerasyonunu detaylandırmaktadır. Bu tarih A=440Hz 'standart ayar' tonuyla yapılan müzikle Rockefeller Vakfı' nın askeri endüstride ticarileşmesini kapsamaktadır. Müzik endüstrisinde ki tekelleşmeyle empoze ettikleri frekans popülasyonları yaralayıcı büyük bir saldırganlık , psikososyal acındırma ve duygusal sıkıntı içine sokmuş,insanları fiziksel hastalıklara hazırlamış , mali dayatmalarla büyük kar ettirdikleri acentaları , aracıları ve şirketlerle işbirlikleri kurarak tekelin içinde yer almışlardır .

Alternatif olarak, oldukça doğal ve içgüdüsel olarak çekici A=444hz (C5=528Hz) frekansı, en ayrıntılı şekilde çalınarak botaniksel anlamda baskı altında tutuldu ,bitki krallığının aslında kendisinin yeşil sarı görüntüsüyle doğal olarak yayınladığı bu iyi titreşimlerin duygusal stres , sosyal saldırganlığı tedavi edici yönü hep sansürlendi. Böylece, dünya sağlığını ve barışı ilerletmek için gerekli olan ve müzisyenlerin enstrümanlarını en yararlı şekilde ayarlayarak kullanmaları, ses paketlerini daha yararı olacak ş ekilde etkilemeleri, bütünsel olarak sanatların ve bilimlerin uygulanması entegrasyonunun yeniden yapılandırılması gibi halihazırda zaten başlamış olan bir müzikal devrim sekteye uğratıldı. Müzik yapımcılarının iletişimi ve bu konuları dikkate almaları sindirildi. Böylece müziği askerileştirmeyi kınamayı gizlice kayıt altına aldılar ve müzik aletlerini ve sesten frekansa tüm tedavi edici, besleyici özelliklerini değiştirdiler.

GİRİŞ

Popüler görüşün aksine toplum, siyaset ve ekonomiyi etkileyen en güçlü bilim, davranış bilimidir. Bu bilim genellikle ihmal edilen toplumları gerçek bir sığır gibi yönlendirmek için, reklam ajansları, sosyal mühendisler, pazarlama firmaları gibi kurumlara ikna edici ortam sağlar. Örneğin koyun sürüsü, Merck Veteriner Kılavuzuna göre sanki köpek ya da insan yaklaşıyormuş gibi senkronize şekilde reaksiyon vermelerini sağlayan özel bir set sinir hücresinin elektriksel ateşlemesiyle uçuş tepkisi veya duyma davranışıyla ilişkilendirilmiş stres hormonunu salgılarlar.

Malcolm Gladwell en, Tipping Point:
Küçük şeyler nasıl büyük fark yaratır, küçük seviyelerin sosyal örnekleri veya hareket için gerekli toplam nüfus yüzdesi, tüm sosyal ağ için "hangi ivmede değişimin durdurulamaz hale geldiği " CBS Radio ve Orson Welles tarafından 30 Ekim 1928 de yayınlanan Dünya’nın korkusuyla Savaş çekimi biryana daha bir çok açıklanamamış "madde histerisi" bölümleri çekildi. Kültürlerarası Psikiyatride Bartholomew halk sağlığı kriziyle alakalı "Mesleki kitlesel Psikojenik hastalıklar" terimini kullanmıştır. Wessely bu tuhaf sürü davranışını terörist medyadan esinlenerek kitlesel zihniyetimiz üzerinde kötü yansımaları olan ve derinden etkilenen, sağlık ve esenliğimiz için şu uyarıyı ekledi "Dünyada kitlesel sosyojenik hastalıkların her dönemde tanımlanan ve doğası hakkında bize bilgiler veren tarihsel ve kültürlerarası belirtilerini, dinamik çok yönlü [çeşitli] sosyal inançlarını yansıtan ayna olan popüler sosyal ve kültürel uğraşılarını kaybetmek kolaydır."

GEÇMİŞ

Biyofizik, fizik ve evren, yaşam da dahil olmak üzere, Eskiden beri enerjisel ve matematiksel inşa edilmiştir, armonika yani müzik çok güçlü fiziksel darbelerle bize (bir bilinç ortamı olarak biyoenerji ya da maneviyat dahil) enerjiyi ve bu alanı varsayarsak geçerli olacak, su seslerinin etkileri yoluyla, gerçekten hydrosonik titreşimlerle aracılık eder. Su neredeyse yüzde 80 insan vücudunun ağırlığıdır, likit ve kristal bir super kondüktördür Yapılanmış su bilimi en az elektro genetik alanındaki kadar bu tezi yeterince doğrulamaktadır. Işık (fotonlar) ve ses (fononlar) hücre ve bezlerinde likit kristal proteoglikan matrix oluşturarak hücreler arası sinyal iletişimini sağlarlar. Öğretildiği gibi bio yaratım ve sağlık onarımının ses enerjisi frekansıyla daha çok ilgilidir.

DNA ve yapılandırılmış su olmak üzere hidrosonik yaratıcılık teorisine güçlü şekilde kanıt oluşturur Modern müziği sinir bozucu bulan bir çok insan mevcuttur. Bir çoğu bu tarz müzik dinlediği için duygusal olarak rahatsız hale gelmiştir.Bu tarz gelişmiş "kitle histerisi" akustik savaş çalışmalarının , ağırlıklı batı dünyasında çalınan müziklerin hep aynı aracılar ve aracı kurumlar tarafından Anglo Amerikan standart alet kodlarıyla ayarlandığını ve seslerin aynı an da imal edildiğini, Ne kadar az insan kanıksıyor. Mevcut jeopolitik ve ekonomi öncüllerini incelendiğinde, müzik tarihinin bu kirli gerçeği, modern pandemik psikopatoloji gibi çağdaş sosyokültürel krizler için statükonun temel enstrümanları olabilir.

Tarih boyunca savaş çıkarıcı, vurgunculuk yapıcı ve nüfus kontrolü odaklı çeşitli yöntemler kullanan zengin ve güçlü kişiler olmuştur. Örneğin, 1770 yılında, Mayer Amschel Bauer (aka, Rothschild) ailesi ve onların sessiz ortakları kontrollü , merkez bankalarının bir ağ üzerinden küresel egemenlik misyonu için ilerleyen, İlluminati yapısının oluşturulması için planlar geliştirdiler. Bir çok İlluminati üyesinin güçlü etkisi (örneğin Dış İlişkiler Konseyi ya da gizli toplumların yönetim konseyleri) birer çok uluslu şirketler haline geldiler ve hükümetleri özel kuruluşlar aracılığıyla kontrol eder hale geldirler , saygın yazarlar , bugünün dejeneratif sosyoekonomik eğilimlerini ,yerli soykırımlarını sadece izlemekle kaldılar.

Bu etkinin bir sonucu olarak, Thomas D. Schauf , Amerikan Federal Reserve Bank feshini tartışmalı bir derlemesinde ve yorumunda, "ABD Hazinesi üzerinde deniz ötesi offshore bankacıların kontrol"ünü yazdı, Batı medeniyet yayı tırmanıştan Allah'a inançtan, aşkın yüksek merkezine odaklanan aşk, sevinç, saflık ve alçak gönüllülükleri gitti. Yerine güç bilincinin merkezine odaklanma, zenginlik ve fiziksel haz üzerinde duruldu.

Çıkış noktalarını Aydınlanma olarak tanımladılar , illumine olmuş biri , Şeytanın terimi ve anlamıyla Işığın koruyucusu olarak Tanrının yerine geçendi , Satanlarda tipik olduğu gibi karanlıklarını reddederek ışığı temsil ettiler.

Makale'nin Tümünü Okumak İçin ;
Müzikal Tapınma Kontrolü

Sırası ile Okumanızı Tavsiye Ederim ;

1 - Müzikal Tapınma Kontrolü

2 - Müzikal Kontrol; Rockefeller Vakfı

3 - Müzikal Kontrol; Kitle Histerisi

4 - Müzikal Kontrol; Psikobilim Uygulamaları

5 - Müzikal Kontrol; İşlemler

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Evren Bedenimiz, Bilincimiz Holografik'tir
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2015, 10:44 PM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Müzikal Tapınma Kontrolü

Rockefeller, araştırılması gereken bir aile.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kontrol, müzik

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Müzikal Tapınma Kontrolü

Yaşam ve Bilinmeyen Müzikal Tapınma Kontrolü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Bio-yaratıcılık ve sağlık restorasyonu , daha önce düşünüldüğünden çok daha fazla ses frekansları , enerji ve müzikle alakalıdır." "MUSICAL CULT CONTROL:THE ROCKEFELLER FOUNDATION'S WAR ON CONSCIOUSNESS THROUGH THE IMPOSITION OF A=440HZ STANDARD TUNING" (Müziksel tapınma kontrolü - Rockefeller vakfının A=440hz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinmeyen telkin cd indir izle İstanbul Bilinmeyen nerededir kimdir Bilinmeyen çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinmeyen hipnoz Bilinmeyen olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinmeyen hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinmeyen kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.