Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=155)
-   -   BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=923)

gulumser 02-11-2009 10:26 PM

Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI

evet bilinçaltımıza bi isim bulalım bakalım :)

Nesira 23-12-2009 12:56 AM

Lisedeyken sabah 7.30'da okula gitmek üzere kalkardım. Sınavlarımın olduğu zamanlar bazen 1 saat öncesinde kalkıp tekrar yapardım. Bir gün yine 6.30da kalktım, öyle uykum var ki.. Yüzümü yıkayıp ders çalışmaya başladım, 7'de bitti.. Uyusam uyanamayacağımdan adım gibi eminim. Sürekli kendime "7.30da kalkmak lâzım" deyip duruyordum. Uykuya iyice teslim olacağımı anlayınca "Allah'ım zamanında uyanmamı nasip et" dedim. 7.15 gibi dalmışım zaten. Uykudayken birden yanıma tavandan kocaman bir ağırlık düşmüş gibi birşeyin düştüğünü duydum, kalktım, herşey normal.. Şaşkınlık tabi.. Saate baktım, ne eksik, ne fazla, tam 7.30..

Stroncow 29-01-2010 11:55 PM

Bu isim olayı beni sardı :D çok güzel teknik aslında bir nevi hizmetcinin senin için yapamayacağı şey yok gibi :) Hemen bir isim bulmam lazım benzersiz bi isim.Paylaşım için teşekkürler can :)

teoman_ 30-01-2010 12:43 AM

bilinç altını programlayarak güzel şarkılar da söyleyebilirmiyim :)
cevabı evet ise sorum bilinçaltını bu yönde nasıl programlayacağım? şeklinde olacak
djjdjjdjj

inferius 29-06-2010 03:26 PM

size zarar verecek şeyler düşünmeyin denilmiş =)

süper fikir ama bana bazen bu hal çok zevk verir özellikle geceleri kötü hadiseler olsa acep nasıl olur? diye düşünür ve bunları kafamda hayal ederken uyuyakalırım aslında bunu sık sık yaprım art56art56

kronik vaka mıyım neyim y789

Bilge İnan 29-06-2010 03:45 PM

Adı üstünde, zarar verecek şeyler... Bu sana zarardan ziyade zevk veriyor gibi görünüyor, bu sebeple caizdir bence :D

inferius 01-07-2010 11:07 AM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754974)
Adı üstünde, zarar verecek şeyler... Bu sana zarardan ziyade zevk veriyor gibi görünüyor, bu sebeple caizdir bence :D

düşüncelern hayata direk etkisi vardır derler ya kötü düşünce ekenin olumlu hayat şartları biçtiği görülmemiş korkuyorum bi müddet sonra o hayallern benzerini çekicem die y789
=)

_aYsE_ 27-07-2010 05:25 PM

ınsan ıstedıqı surwece hersey olur bende bunu yenı oqrenıyorum ıse yarıyacaqınıda dusunuyorum qercektende oyle paylasım ıcın tesekkurler ...:)

RenaC 27-07-2010 09:41 PM

Eline sağlık arkadaşım istemek önemlidir.Paylaşımın için Teşekkürler.

zeyz 07-09-2010 04:42 AM

Paylaşım İçin Teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM.