![]() |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI evet bilinçaltımıza bi isim bulalım bakalım :) |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Lisedeyken sabah 7.30'da okula gitmek üzere kalkardım. Sınavlarımın olduğu zamanlar bazen 1 saat öncesinde kalkıp tekrar yapardım. Bir gün yine 6.30da kalktım, öyle uykum var ki.. Yüzümü yıkayıp ders çalışmaya başladım, 7'de bitti.. Uyusam uyanamayacağımdan adım gibi eminim. Sürekli kendime "7.30da kalkmak lâzım" deyip duruyordum. Uykuya iyice teslim olacağımı anlayınca "Allah'ım zamanında uyanmamı nasip et" dedim. 7.15 gibi dalmışım zaten. Uykudayken birden yanıma tavandan kocaman bir ağırlık düşmüş gibi birşeyin düştüğünü duydum, kalktım, herşey normal.. Şaşkınlık tabi.. Saate baktım, ne eksik, ne fazla, tam 7.30.. |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Bu isim olayı beni sardı :D çok güzel teknik aslında bir nevi hizmetcinin senin için yapamayacağı şey yok gibi :) Hemen bir isim bulmam lazım benzersiz bi isim.Paylaşım için teşekkürler can :) |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI bilinç altını programlayarak güzel şarkılar da söyleyebilirmiyim :) cevabı evet ise sorum bilinçaltını bu yönde nasıl programlayacağım? şeklinde olacak djjdjjdjj |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI size zarar verecek şeyler düşünmeyin denilmiş =) süper fikir ama bana bazen bu hal çok zevk verir özellikle geceleri kötü hadiseler olsa acep nasıl olur? diye düşünür ve bunları kafamda hayal ederken uyuyakalırım aslında bunu sık sık yaprım art56art56 kronik vaka mıyım neyim y789 |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Adı üstünde, zarar verecek şeyler... Bu sana zarardan ziyade zevk veriyor gibi görünüyor, bu sebeple caizdir bence :D |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Alıntı:
=) |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI ınsan ıstedıqı surwece hersey olur bende bunu yenı oqrenıyorum ıse yarıyacaqınıda dusunuyorum qercektende oyle paylasım ıcın tesekkurler ...:) |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Eline sağlık arkadaşım istemek önemlidir.Paylaşımın için Teşekkürler. |
Cevap: BAŞARI İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA İPUÇLARI Paylaşım İçin Teşekkürler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |