Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bunu sana kendi hayatımda yaşadığım kısa bir iki hatıra ile hatta üç hatıra ile anlatmaya çalışayım işte bak hatıralarımda canlanıverdi zaten hemen zıp zıp zıplamaya başladılar.... Günlerden bir gün şehir dışında okuyan bi arkadaşım İstanbul a gelmişti. Onu otogardan aldıktan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-10-2007, 01:28 AM   #28 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: YARATICI İMGELEME

Bunu sana kendi hayatımda yaşadığım kısa bir iki hatıra ile hatta üç hatıra ile anlatmaya çalışayım işte bak hatıralarımda canlanıverdi zaten hemen zıp zıp zıplamaya başladılar....

Günlerden bir gün şehir dışında okuyan bi arkadaşım İstanbul a gelmişti. Onu otogardan aldıktan sonra metroya bindik. derken ben boşlukta cep telefonumun rehber bölümüne girerek isimlerde gezinmeye başladım. İlerledim, ilerledim, ilerledimmmm. Tam alfabetik sıra ile C harfine gelmiştim ki. Bide ne göreyim Cevdet isimli bi arkadaşımın telefonu, ve benim ona bi miktar borcum vardı o zaman için. eyvah dedim inşaallah bu yakınlarda aramazda yine kırk dereden su getirmek zorunda kalmayız. Ve şuna inan iki dakika geçmedi telefon daha elimdeyken ACI ACI çalmaya başladı. Arayan kişi ise CEVDET Bi şekilde sıyrıldım tabiiii...

İkinci anım ise : O zamanlar kurumsal pazarlama üzerine çalışıyorum. eski müşterilerimizden birini ziyarete gitmiştim. Bana bir arkadaşının sattığım ürünle ilgilendiğini ama firmasını değiştiği için telefon numarasını bulamadığını söyledi. dusun tıpkı bu şekilde elini başına koyarak düşünmeye başlamıştı ki daha elini indirmeden o kişi aradı ve sonuç malum tabii

Sonuncu ve en güzeline gelince : çok yakın tarihte oldu bu ve geçtiğimiz pazar günü istanbul buluşmasındada anlatmıştım. Geçen haft cuma günü (28/09/2007 ) sarıyer tarafına gidiyordum toplu ulaşım araçları ile. ve otobüste herkes tek başına cam kenarlkarını kapmış durumda. bende boş bulduğum bi cam kenarına oturdum elimde yeni aldığım bi kitap vardı ve bi kaç sayfa göz gezdirdikten sonra hafif uykum gelince gözlerimi kapadım. O an bi gülümseme geldi içimden ve kendi kendme " uyandığımda yanımda bi bayanın oturuyor olmasını istiyorum " dedim. On onbeş dakika sonra gözlerimi açtığımda ise yanımda 22-23 yaşlarında civciv sarısı saları olan ve her halinden yabancı olduğu belli bi bayan oturuyordu. kendi kendime oyuna devam etme kararı aldım. " bi şakilde iletişim kurmalıyımmm ama ya türkçe bilmiyorsa diye içimden geçirmeye başladım. çok geçmedi (3-5 dakika ) o bayan bana yarım türkçesiyle " ne zaman geliyor son durak " dedi . bende " Şimdi geliyor yakiiin yakiiin " diye cevapladım.

İşte durum bu...

Umarım deneyimlerim az çok yardımcı olur kafandaki soru işaretlerini yok etmeye....

Selam ve Saygı ile

Bookmarks

« ZEKÂNIN EFENDİSİ BİLİNÇALTI | Uyanık Olmak ( Uyarıları Fark Etmek ) »
Seçenekler
Stil