Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

"Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçaltımız bütün davranışlarımızdan, duygularımızdan sorumlu olan kısmımızdır. Ve bilinçaltımız hiçbir şekilde mantıklı açıklamaları, entellektüel zekayı bilmemektedir, Onun kendine ait ayrı bir dili vardır. Dolayısıyla örneğin; Ufak bir böcekten niye korkuyorum ki, bu çok mantıksız, ben üniversite mezunuyum :) hala böyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

"Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-11-2006, 02:59 PM   #1 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Bilinçaltımız bütün davranışlarımızdan, duygularımızdan sorumlu olan kısmımızdır. Ve bilinçaltımız hiçbir şekilde mantıklı açıklamaları, entellektüel zekayı bilmemektedir, Onun kendine ait ayrı bir dili vardır. Dolayısıyla örneğin; Ufak bir böcekten niye korkuyorum ki, bu çok mantıksız, ben üniversite mezunuyum :) hala böyle saçma bir korkuya nasıl kapılabilirim vb. söylevler işe yaramayacaktır.

Hayatınızda karşınıza çıkan her türlü kişi ve olay, yaşadığınız ilişkiler sizin bilinçaltınızın yansımasından ibarettir.
Tanıdığım bir kız arkadaşımın alkolik bir babası vardı. Hayatında ilk çıktığı erkek alkolikti, daha sonra onun alkolik olmasına çok üzülerek! ondan ayrıldı ve başka bir yerde bir sürü insanın toplandığı bir eğlencede, o kadar kişinin içinden yine alkolik olan birisini beğendi ve onunla çıkmaya başladı. Ve sonra onun alkolik olduğunu öğrenince bu nasıl bir şanssızlıktır, benim kaderim kötü demişti.

Bu olayı incelediğimizde, bilinçaltının çekim kuvvetini görüyoruz. Bilinçaltının kendini yapılandırma şekli herkeste farklılık göstermektedir. Aynı olaylara maruz kalan kişilerde farklı bilinçaltı kodlamaları oluşmaktadır. Bunu genetik faktörlerin, çevresel koşullanmaların, enerji blokajlarının vs.'nin etkilediğini söyleyebiliriz.

Peki bilinçaltımızı temizlemeyle ilgili bir yöntem bilmiyorsak onu durdurmak, susturmak için hemen nasıl bir uygulama yapabiliriz:

Pratik hayatta kullanabileceğiniz basit ama yine çok etkili bir yöntemi açıklamak istiyorum. Bunu özellikle yapmakta zorlandığınız konular için kullanabilirsiniz. Kullanabileceğiniz alanları genişletmek size kalmıştır.

Benim kendi deneyimlerime göre bilinçaltımız bir durum karşısında eski kaydettiği bilgi referanslarını ve bunlara bağlı duyguları vücuda yaklaşık 3 saniyede göndermektedir.

Örnek verelim: Bir erkek, bir kadını beğendi ve onunla tanışmak için yaklaştı, fakat kadın onu tersledi ve erkek reddedilme ve bunun getirdiği, utanç, üzüntü, öfke karışımı bir duyguyla geri döndü.Bilinçaltı bu olayı reddedilme korkusu ve bununla ilişkili duygularla kodladı diyelim. Başka bir zaman yine beğendiği bir kadın gördüğünde
bu kodlama devreye girecek, yaşadığı bu deneyimi ve duyguları ona tekrar yaşatacak ve kadınla tanışmasını engelleyecektir.

Fakat iyi haber şudur ki kişi bu kodlama devreye girmeden önce 3 saniye içinde onu aşıp eyleme geçebilme şansına sahiptir. Eğer 3 saniyeyi geçirirse bir anda kendini kilitlenmiş hissedecektir. Bu nedenle Kilit daha dönme aşamasındayken, kişi 3 saniye içinde eyleme geçtiğinde, kodlama kilidi devreye giremeden iptal olur.

Üşendiğiniz, korktuğunuz, kaçındığınız her türlü eylem için 3 saniye kuralını kullanabilirsiniz.

Bülent Altınkaya - Quantum nefesi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2006, 07:14 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 61
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdem is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

çok güzel bir yönteme benziyor hemen denemek istiyorum:)
__________________
BEN YAPARSAM OLUR.
cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2007, 04:39 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 20
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
m184 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

bilgi için teşekürler (:
m184 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2007, 05:55 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Bu Just Do İt felsefesinin Quantum versiyonu...Zaten ne kadar beklersek o kadar güç olmaz mı?

Yazın bungee jumping yapmıştım.Hatta forumda anlatmıştım ancak eski mesajlar ile birlikte silinmiş...
Onda da hemen atlamak gerekiyor..
Ne kadar beklerseniz o kadar korkuyorsunuz...

Birde denize girerken de böyle değil midir?Ne kadar beklerseniz o kadar üşürsünüz.Oysa hemen atlarsanız daha iyi olur..
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2007, 03:18 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizzined is an unknown quantity at this point
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Buna bir değişik örnekte ben vereyim.Sabah yatakta uyandığımızda genellikle bende dahil olmak üzere çoğu insan eğer gerçekten çok acelesi yoksa birden yataktan kalkmaz.Yatak içinde yatak keyfi dediğimiz şeyi yaparak bir o yana bir bu yana dönerek kalkması gereken saate kadar zaman geçirir ve kalkma saati geldiğinde ise bir türlü kalkamaz.Bazı genç lise çağındaki insanlarda bu laf Anne lütfen 5 dakka daha ya. lafıyla anlatılabilir. .

Yatakta gözlerimizi açar açmaz uyanır uyanmaz bilinç altımız bize sabahın köründe yataktan kalkmanın zor olduğu anlatır ve ilk o an bir sıçramayla yani 3 saniye içinde kalkamazsak yatak içinde uzun süre döner kendikendimize 5 dakka daha ya diyip dururuz.Bunuda yaşamayan yoktur sanırım.


Yazı içinde ayrıca Teşşekürler.Yataktan kalkma problemlerinde zaten bu üç saniye kuralını senelerdir farketmeden uyguluyormuşum bunuda yeni farkettim ve hayatımın diğer anlarındada kesinlikle kullanacağım.Faydalı bir bilgi oldu bu yazı.Tekrar Teşşekkürler.
denizzined isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-02-2007, 11:30 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 510
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

ya evet ben de denie girerken hiç beklemeden direk atlarım. Bunu sabah kalkarken iç uygulamamıstım.Gerçekten çok faydalı bir bilgi.Tesekkurler. Bi deniycem
__________________
Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler...
etterna_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2007, 11:54 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Alıntı:
denizzined Nickli Üyeden Alıntı
Buna bir değişik örnekte ben vereyim.Sabah yatakta uyandığımızda genellikle bende dahil olmak üzere çoğu insan eğer gerçekten çok acelesi yoksa birden yataktan kalkmaz.Yatak içinde yatak keyfi dediğimiz şeyi yaparak bir o yana bir bu yana dönerek kalkması gereken saate kadar zaman geçirir ve kalkma saati geldiğinde ise bir türlü kalkamaz.Bazı genç lise çağındaki insanlarda bu laf Anne lütfen 5 dakka daha ya. lafıyla anlatılabilir. .

Yatakta gözlerimizi açar açmaz uyanır uyanmaz bilinç altımız bize sabahın köründe yataktan kalkmanın zor olduğu anlatır ve ilk o an bir sıçramayla yani 3 saniye içinde kalkamazsak yatak içinde uzun süre döner kendikendimize 5 dakka daha ya diyip dururuz.Bunuda yaşamayan yoktur sanırım.


Yazı içinde ayrıca Teşşekürler.Yataktan kalkma problemlerinde zaten bu üç saniye kuralını senelerdir farketmeden uyguluyormuşum bunuda yeni farkettim ve hayatımın diğer anlarındada kesinlikle kullanacağım.Faydalı bir bilgi oldu bu yazı.Tekrar Teşşekkürler.
ben yataktan hemen kalkmam gerekiyorsa "3 saniye kuralı " değilde kendi keşifim "10 saniye kuralını" uyguluyorum.
nasılmı?kendimi ringde dayak yemiş ve yere düşmüş bi boksör olarak düşünüyom.hakem sayıyor 1 2 3 diye 10 a kadar kalkmassam nakavt olacam.
o yüzden hakem 10 a gelmeden kalkıyom.tabi bazen nakavt da oluyom
mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2007, 11:58 PM   #8 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Aaaa süpermiş hakkatten bu
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2007, 12:10 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Daha önce okumuştum ama unutmuşum iyi oldu bu konunun gündeme gelmesi.3 sn kuralı yapmam gereken üşendiğim şeylerin ilacı olacak yapabilirsem.kaşif mudokon'un 10 sn. keşfinide bir an önce mutlaka alışkanlık haline getirmem lazım.Teşekkürler Merto
Sağol mudokon
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2007, 07:30 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

3 saniye kuralı yazısı okuduğum ilk gün işte budur super diye hemen çıktısını alıp panoma astığım, benim anahtar yazı ismini verdiğim yazılardan biri. Öğrendiğim ilk günden bu yanada kullanıyorum, hayatımı kolaylaştırdı.
Yalnız yazıyı okuyunca ilk 3 saniyede hemen çıktı almaya başlayınca Mertoya teşekkür etmeyi unutmuşum şimdi farkettim
Bu değerli bilgi için çok teşekkürler Merto
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


"Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır.

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri "Bilinçaltını durdurmak. 3 saniye kuralı." Alıntıdır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçaltımız bütün davranışlarımızdan, duygularımızdan sorumlu olan kısmımızdır. Ve bilinçaltımız hiçbir şekilde mantıklı açıklamaları, entellektüel zekayı bilmemektedir, Onun kendine ait ayrı bir dili vardır. Dolayısıyla örneğin; Ufak bir böcekten niye korkuyorum ki, bu çok mantıksız, ben üniversite mezunuyum :) hala böyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.