Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13885)

canomer 22-12-2009 04:02 PM

Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm

vaaaaaaauuvvv :)
paylaşım budur iştee teşekkürler..:)

doris 22-12-2009 04:52 PM

sizlere minnettarım.. iyiki varsınız hepinizy789

shamanic 23-12-2009 02:31 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308546)
shamanic bilgiler için teşekkürler ama anlamadığım bu tekniklerin hepsi birbirini tamamlayan teknikler mi yani isteklerim için sadece bi tanesini uygulayamam mı bunların hepsini tek tek uygulamak zor gelio bi de sen bu teknikleri uygulayıp sonuç aldın mı

bir yerden başlamak lazım :)

önemli olan yaptığımız uygulamaları sevgi ile isteyerek uygulamak.. bir yaşam tarzı haline getirmek..

bisiklet binmeye ilk başladığımızda nasıl ki yardımcı tekerlekler kullanıyoruz ya da ilk özel yemeğimizi yaparken defalarca tarife bakıp kontrol ediyoruz tıpkı onun gibi.. bu uygulamaların hepsi bilinçaltımızda doğru düşünme modelleri oluşturarak davranışsal olağan alışkanlıklar elde edebilmemiz için..

ben bu yöntemlerin hepsini hatta çok daha fazlasını yaşamımı düzenlemek için kullandım.. hala da kullanmaya devam ediyorum.. ne zaman ki pratikleşerek yaşamımda kendiliğinden yer almaya başlıyor o zaman ayrı bir zaman ayırmama gerek kalmıyor..

tavsiyem ilk adımdan başlayarak her hafta bir sonraki adıma geçmen.. yaşamındaki güzellikler çoğalmaya başladıkça uygulamaların hepsini büyük bir keyifle yapıyor olacaksın.. ark5

ve mesaj yazarak yüreğindeki güzelliklere beni de ortak eden tüm arkdaşlarıma da teşekkür ederim.. ark5

daima güzel haberlerinizi almak dileklerimle..

sevgiler..

çok_mutlu:) 23-12-2009 08:48 AM

ben dün 1.ve 2.bölümün çıktısını almıştım dünden beri kaç kere okudum dönüp dönüp bilmiyorum özümsemem gerek çünkü tam olarak uyugulamam için şimdi forumu açınca 3.bölümüde karşımda gördüm çok mutlu oldum bununda çıktısını alayım ve süper bir kaynağım olsun:)) çok teşekkürler yavaş yavaş uygulamaya başladım sonuçlarını burada yazacağım :))

derya88 26-12-2009 01:50 PM

birinci bölümün notlarını almıştım şimdide 2.ve 3. bölümünküleri aldım. harika bilgiler emeginize saglık iyiki varsınz uygulamayı seçiyorummmmmmmsevgiyle kalınnnn....

Megavolt 13-03-2010 03:23 PM

Zaten arada sırada uyguladığım tekniklerin arasındaki boşlukları tamamlamama yardım eden herkese, özellikle Shamanic e teşekürler, nerede yanlış yaptığımı çok net gördüm :)))

doremifasolasi 13-03-2010 06:21 PM

10 ders ve teknikleri içeren bonus dersi worda kaydettim 1. dersten itibaren okuyacağım inşallah.
emekleriniz için teşekkürler.

mine2408 13-03-2010 11:02 PM

kesinlikle üç bölümüde kaydettim... sevinclioturup okuycam ve hemen bu gece uygulamaya başlıyorum.. değişim sürecinide günlük şeklinde kaydedip forumda sizlerle paylaşıcam.. çok teşekkürler SHAMANIC..alk78

doremifasolasi 14-03-2010 12:20 AM

956k o zaman alkış

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM.