![]() |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm vaaaaaaauuvvv :) paylaşım budur iştee teşekkürler..:) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm sizlere minnettarım.. iyiki varsınız hepinizy789 |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm Alıntı:
önemli olan yaptığımız uygulamaları sevgi ile isteyerek uygulamak.. bir yaşam tarzı haline getirmek.. bisiklet binmeye ilk başladığımızda nasıl ki yardımcı tekerlekler kullanıyoruz ya da ilk özel yemeğimizi yaparken defalarca tarife bakıp kontrol ediyoruz tıpkı onun gibi.. bu uygulamaların hepsi bilinçaltımızda doğru düşünme modelleri oluşturarak davranışsal olağan alışkanlıklar elde edebilmemiz için.. ben bu yöntemlerin hepsini hatta çok daha fazlasını yaşamımı düzenlemek için kullandım.. hala da kullanmaya devam ediyorum.. ne zaman ki pratikleşerek yaşamımda kendiliğinden yer almaya başlıyor o zaman ayrı bir zaman ayırmama gerek kalmıyor.. tavsiyem ilk adımdan başlayarak her hafta bir sonraki adıma geçmen.. yaşamındaki güzellikler çoğalmaya başladıkça uygulamaların hepsini büyük bir keyifle yapıyor olacaksın.. ark5 ve mesaj yazarak yüreğindeki güzelliklere beni de ortak eden tüm arkdaşlarıma da teşekkür ederim.. ark5 daima güzel haberlerinizi almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm ben dün 1.ve 2.bölümün çıktısını almıştım dünden beri kaç kere okudum dönüp dönüp bilmiyorum özümsemem gerek çünkü tam olarak uyugulamam için şimdi forumu açınca 3.bölümüde karşımda gördüm çok mutlu oldum bununda çıktısını alayım ve süper bir kaynağım olsun:)) çok teşekkürler yavaş yavaş uygulamaya başladım sonuçlarını burada yazacağım :)) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm birinci bölümün notlarını almıştım şimdide 2.ve 3. bölümünküleri aldım. harika bilgiler emeginize saglık iyiki varsınz uygulamayı seçiyorummmmmmmsevgiyle kalınnnn.... |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm Zaten arada sırada uyguladığım tekniklerin arasındaki boşlukları tamamlamama yardım eden herkese, özellikle Shamanic e teşekürler, nerede yanlış yaptığımı çok net gördüm :))) |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm 10 ders ve teknikleri içeren bonus dersi worda kaydettim 1. dersten itibaren okuyacağım inşallah. emekleriniz için teşekkürler. |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm kesinlikle üç bölümüde kaydettim... sevinclioturup okuycam ve hemen bu gece uygulamaya başlıyorum.. değişim sürecinide günlük şeklinde kaydedip forumda sizlerle paylaşıcam.. çok teşekkürler SHAMANIC..alk78 |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm 956k o zaman alkış |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM. |