Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Anti Aging(Yeniden Gençleşme)

Uyarılar

selilüt masajı...

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Anti Aging(Yeniden Gençleşme) selilüt masajı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selülit Masajı Selülit tedavisinin en önemli ayağı masajdır. Selülit oluşumunun başlıca nedeni dolaşım bozukluğudur. Kan ve lenf dolaşımındaki bozukluk ve yağ dokusundaki artış toksik madde birikimine yol açar. Selülit Masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anti Aging(Yeniden Gençleşme) telkin cd indir izle İstanbul Anti Aging(Yeniden Gençleşme) nerededir kimdir Anti Aging(Yeniden Gençleşme) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hipnoz Anti Aging(Yeniden Gençleşme) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anti Aging(Yeniden Gençleşme) kuantum düşünce kitap haberi

selilüt masajı...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-12-2007, 07:56 PM   #1 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart selilüt masajı...

Selülit Masajı
Selülit tedavisinin en önemli ayağı masajdır. Selülit oluşumunun başlıca nedeni dolaşım bozukluğudur. Kan ve lenf dolaşımındaki bozukluk ve yağ dokusundaki artış toksik madde birikimine yol açar. Selülit Masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ile dolmasını sağlar.

Selülit Masajı, deri altı kan dolaşımını iyileştirerek damarların çapının daraltılması ve kanın bacaklardan düzenli olarak akmasını sağlar. Böylece bozuk kan dolaşımının yeniden düzenlenmesi, hücrelere daha iyi oksijen gitmesi ve toksit maddelerin vücuttan atılması sağlanır.

Selülit tedavisinde etkili olan iki tür masaj vardır. Dolaşım masajı ve Lenfatik drenaj masajı

Dolaşım masajları
Kan ve lenfatik dolaşıma yöneliktir. Bu masaj deri altı kan dolaşımını aktive ederek, dokunun canlanmasını sağlar. Dolaşım masajı derialtı kanı dolaşımını iyileştirir. Özellikle de kanın bacaklardan göğüse doğru gitmesini sağlar. Belirli noktalara parmakla bastırıldığında ve belirli lenfatik düğümler istikametinde hareket edildiği takdirde kullanılmış lenf atılıp yenilenir.

Lenfatik drenaj masajları
Lenf bezlerine uygulanan lenf drenaj masajı yöntemiyle kan dolaşımını hızlandırılarak vücuttaki ödemin ve toksik maddelerin dışarı atılması sağlanmaktadır.

Bu masajlar özellikle lenf dolaşımı üzerinde etkilidir. Lenf sisteminin elle manipüle edilerek bloke olmuş lenf sıvısının serbest akımının sağlanması tekniğidir.
alıntı...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 07:58 PM   #2 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: selilüt masajı...

Bölgesel Masajlar
Baş - boyun, ense - omuz - sırt, sırt - bel, kol ve bacak gibi bölgelere yapılan ve genellikle bölgesel sorun olan bölgeye yönelik tedavi edici bir masaj uygulamasıdır.Rahatsızlık tespit edildikten veya doktor kontrolü ve tavsiyeleri doğrultusunda belirlenen bir program eşliğinde uygulanır.

Süre yaklaşık 30 dakikadır.

Baş-Boyun-Omuz Masajı
Sadece baş, boyun ve omuz bölgesine yönelik bir masajdır. Özellikle baş ağrısı, uykusuzluk, gerginlik, sırt ve boyun ağrıları, tutulmalar gibi sorunların giderilmesinde etkindir. Saçı ve saç derisini besleyici etkisi nedeni ile de saçın güçlenmesi ve sağlığını kazanmasında çok faydalıdır.

Sırt Masajı
Gerginliği azaltır, sırt kaslarını gevşetir, ağrı ve tutulmaları engeller. Kamburlaşma, ağır yükler taşıma, kötü oturma poziyonu, uzun süre ayakta durma, kasların gerilmesine ve düğümlenmesine neden olur. Masaj kasları gevşeterek acı ve ağrıları hafifletir. Sinirler omurgadan başlayarak tüm vücuda dağıldığı için masaj doğrudan sinirleri etkileyerek sinir sistemini rahatlatır. Yavaş ve ritmik hareketlerle sakinleştirici yada hızlı ve çabuk hareketlerle canlandırıcı etki yapar.

Bacak ve Ayak Masajı
Bu masaj uzun süre ayakta kalmaktan kaynaklanan ağrıları gidermeye, egzersiz sonrasında yorgun kasları dinlendirmeye yardımcı olabilir. Kan dolaşımı ve lenf sistemini uyarır ve böylelikle bu bölgeye yapılan düzenli masajlarla uylukların pürüzsüzleşip güzelleşmesini sağlayabilirsiniz. Kötü duruş, sırt ağrısı ve bitkinlik farkında olmadığınız ayak sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Ayaklarınıza yaptıracağınız düzenli masaj seansları sayesinde tüm vücudunuzu gevşetip canlandırarak yorgunluğunuzu atabilirsiniz.
alıntı...


  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 07:59 PM   #3 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: selilüt masajı...

Derin Doku Masajı
Bu masaj manüplasyonların temposunun düşük ancak hareketlerin şiddetinin fazla olduğu bir masaj türüdür. Vücuttan toksin atmada çok etkin bir tür olup özellikle sert masajdan hoşlanan kişilerin tercih ettiği bir masadır. Masaj sırasında sert bası uygulanan kaslar üzerinde durularak vücudun dengesi sağlanmaya çalışılır.

Süre yaklaşık 60 dakikadır.

Bedendeki gerginlik derin dokulara ve kaslara yerleşir, kasların ağrımasına sebep olur. Problemli bölgeler için tasarlanmış düzeltici ve terapatik masajdır (zamanla oluşmuş gerginlik ve düğümlenmeler için etkilidir). Derin doku masajıyla kan dolaşımını stimüle ederek en derinde bulunan kaslardan toksinlerin arınmasını ve bu kaslara besin maddelerinin gönderilmesi sağlanır.

Derin doku masajı artrit, eklem ağrıları gibi çeşitli sorunlar yaşayan kişilere tavsiye ediliyor. Tüm beden ele alınsa da, öncelik ve ağırlık problemin olduğu bölgeye veriliyor. O bölgede derin doku tekniğiyle yeterince çalışıldıktan sonra, bedenin diğer kısımlarına kompresyon denen, kasları kemiklere doğru yumuşakça bastırma tekniğiyle seans devam ediyor. Kronik ağrılara, spor faaliyetlerinden sonra bedendeki sızılara bu tür masaj tavsiye ediliyor.

Derin doku masajı bedenin doğal dengesine kavuşmasına ve baş, omuzlar ve hara noktası ve bacakların hizalanmasında yardımcı olur. Bedendeki düzensiz ve dengesiz dağılım kronik ağrılara ve beden ve zihin uyumundan uzaklaşmaya sebep olur. Beden dengeye girdikçe zihin de rahatlar ve yaratıcı olmaya ve kişi kendini daha canlı hissetmeye başlar.

Derin doku masajı bedensel, psikolojik ve ruhsal rahatlamak, blokajları çözmek, enerji akımını uyarmak için harika bir yöntemdir.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2012, 04:25 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Bulunduğu yer: Türkiye İstanbul
Mesajlar: 6
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blgnkrm is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: selilüt masajı...

G5 diye bir sis. duydum arkadaşlar bir masaj sistemi Selülitleri yok etmede kullanılan bir makina çok enteresan geldi arkadaşım nişantaşı leyla inanırda yapmtırmış banada tavsiye etti kesinlikle çözüm getiren bir sistemmiş sizlerlede paylaşmak istedim
blgnkrm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


selilüt masajı...

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Anti Aging(Yeniden Gençleşme) selilüt masajı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selülit Masajı Selülit tedavisinin en önemli ayağı masajdır. Selülit oluşumunun başlıca nedeni dolaşım bozukluğudur. Kan ve lenf dolaşımındaki bozukluk ve yağ dokusundaki artış toksik madde birikimine yol açar. Selülit Masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anti Aging(Yeniden Gençleşme) telkin cd indir izle İstanbul Anti Aging(Yeniden Gençleşme) nerededir kimdir Anti Aging(Yeniden Gençleşme) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hipnoz Anti Aging(Yeniden Gençleşme) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anti Aging(Yeniden Gençleşme) kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.