Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi

Uyarılar

DERDE DERMAN YAĞLAR

Sağlık ve Alternatif Tedavi DERDE DERMAN YAĞLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aromaterapi yaglari kas agrilarindan, soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor. Koku tedavisi olan aromaterapi, yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem. Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor. Püskürteç ile püskürtebilir, masaj yaparken direkt olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi

DERDE DERMAN YAĞLAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-11-2008, 07:12 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart DERDE DERMAN YAĞLAR

Aromaterapi yaglari kas agrilarindan, soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor.
Koku tedavisi olan aromaterapi, yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem. Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor. Püskürteç ile püskürtebilir, masaj yaparken direkt olarak problemli bölgeye uygulayabilir ya da banyo suyuna birkaç damla damlatabilirsiniz. Yaglar direkt olarak bitkilerden ve köklerinden alindiklari için çok yogun oluyorlar. Bunun için dikkat etmeniz gereken konsantre olan bu yaglari cildinize uygulamadan önce suyla karistirmaniz. Unutmayin, yaglarin iyilestirici özellikleri olsa da bazi yaglar hamilelere ya da bazi rahatsizliklari olan kisilere zarar verebilir, aromaterapi uygularken bunu göz ardi etmeyin.

Ardiç
Zihni uyarici, berraklastirici ve iyilestiricidir. Ardiç yagi, depresyona, duygusal yorgunluga, ruhsal sikintilara iyi gelir.

Biberiye
Tembellik ve üzüntüye iyi gelen biberiye yagi, yaralari iyilestirir ve cildi temizler. Ayrica sinirleri dengeledigi için zihinsel sorunlarda kullanilabilir.

Clary Tohumu
Panik, asiri heyecan ve korku durumlarinda kullanilan Clary tohumunun yagi, zihindeki zorlanmalari rahatlatir.

Çördük otu
Mukuslari temizleyen ve bogazdaki sorunlari gideren Çördük otu yagi, solunum sorunlarini çözer. Bulanik zihni canlandirir.

Defne
Sert bir koku veren defne yagi, uygulanan bölgeye sicaklik verir. Antiseptiktir ve rahatlatici özelligi vardir.

Ekinezya
Soguk alginligini yumusatan ekinezya dogal bir afrodizyak. Istahi düzenleyen ekinezya, idrar yollari iltihabina da çözüm olur.

Feslegen
Feslegen yagi bronsit, migren gibi fiziksel agrilarin yaninda halsizlik, depresyon ve anksiyete gibi sorunlara da iyi gelir.

Gül
Sislik ve kabartilara gül yagi sürüldügünde vücut aninda tepki verir ve iyilesir. Yumusatici ve kas gevsetici özelligine sahiptir.

Hintdefnesi
Selülit ve çatlaklar, sivrisinek isiriklarina sürülebilen Hintdefnesi yagi, sivilcelere de direkt uygulanabilir.

Itir
Bas agrisi, akne, egzama ve sedef hasatliklarinda özellikle tercih edilen itir yagini seker hastalari kesinlikle uygulamanmaz.

Ingiliz nanesi
Tazelik, ferahlik, canlilik verir ve konsantre edicidir. Mide bulantilarinda, hazimsizliklarda kullanilir.

Jojoba
Saçlara yapilan bakimlarda, deri hastaliklarinda ve bogaz iltihaplarinda kullanilan jojoba yagi, ayni zamanda dogal bir günes ürünü.

Kekik
Baska bir yag ile karistirilarak uygulanmasi gereken kekik yagi, epilepsi ve sara hastalarina tavsiye edilmiyor.

Lavanta
Çok yönlü bir yag olan lavanta yagi, kramplari yatistirir, bas agrisi için kullanilir ve sinirleri rahatlatir.

Melissa
Hem yatistiran hem de canlandiran bir yag olan melisa yagi, aciya karsi kullanilir.

Nane
Kramp çözücü ve siskinlige karsi kullanilan nane yagi, tansiyonu yükseltir ve karacigeri güçlendirir.

Okaliptüs
En iyi dekonjestanlardan olan okaliptüs böcek isiriklari için de kullanilir. Yaniklara, deri yaralanmalarina ve derideki kabarikliklara iyi gelir.

Papatya
Antibakteriyel bir yag olan papatya, hem fiziksel hem de ruhsal sikintilari rahatlatir. Adet sancilarini büyük ölçüde azaltir. Derideki kesik, yanik ve çibanlari iyilestirir.

Rezene
Adet sancilarini belirgin ölçüde azaltan rezene yagini, epilepsi hastalarinin kesinlikle kullanmamalari gerekir.

Sandal agaci
Kardiyovasküler sistemin destekleyicilerinden sandal agaci yagi, bronsit ve larenjit gibi solunum sorunlarin için bire birdir.

Tarçin
Yüz bölgesine uygulanmamasi gereken tarçin yagi, istahi açar ve cinsel arzulari artirir.

Vanilya
Aci aromasiyla vanilya yagi, stres için biçilmis kaftan. Cildi besleyip, yumusatan vanilya, cinsel gücü de artirir.

Yasemin
Dogal afrodizyak olan yasemin yagi, seks hayatini güçlendirir. Kisiye canlilik kazandirir ve endiseyi yatistirir.

Zencefil
Mide bulantilari, soguk alginliklari ve nezle gibi rahatsizliklarda kullanilan zencefil yagi, kaslardaki agriyi, romatizma ve kireçlenme sikintilarini dindirir.

Aromaterapide dikkat edilecekler

1- Hamileligin ilk dört ayinda kesinlikle aromaterapi uygulamasi yapilmamali.

2- Yüz bölgesinde tarçin ve karanfil kullanilmamali.

3- Feslegen ve rezene gibi asitli yaglarin zararli oldugu unutulmamali.

4- Okaliptüs ve itiri, seker hastalarinin kullanmamasi gerekir.

5- Rezene, okaliptüs ve kekik ise epilepsi rahatsizliginda kullanilmamalidir




Habere Yorum Yaz Okunma

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 01:35 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: DERDE DERMAN YAĞLAR

bu ardıç yağını dün aldım :) etkilerini yazarım kullandıktan sonra. güzel paylaşım teşekkürler. sevgi ve ışıkla olasın herdaim.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 02:37 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: DERDE DERMAN YAĞLAR

Cilt Bakımı İçin Bitkisel Yağlar

ÖNEMLİ NOT

Bitkisel yağlar yakıcı yağlar ve sabit yağlar olmak üzere iki kısma ayrılır. Yakıcı yağları direk olarak cildinize kesinlikle uygulamayın. Amacına uygun olarak sabit yağlar ile seyrelterek kullanın.

Gül Yağı:
Her tür cilt tipi için uygundur. Nemlendirici olarak kullanılabilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkiye sahiptir

Ayçiçeği yağı:

Özellikle hassas ciltler için kullanılabilir. Nemlendirici ve besleyici özelliğe sahiptir.

Tatlı Badem Yağı:
Tüm cilt tipleri için idealdir. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Protein, vitamin ve mineraller açısından zengindir.

Biberiye Yağı:
Ciltte derinlemesine temizlik sağlar ve mikrop kırıcı özelliğe sahiptir.

Buğday Yağı:
Yıpranmış ciltleri besleyici özelliği vardır. E vitamini yönünden oldukça zenginolmakla beraber D vitamini, A vitamini, protein ve mineraller içerir.

Ardıç Yağı:

Yağlı ciltlerin temizliğinde ve sivilcelerin giderilmesinde etkilidir.

Bergamot Yağı:

Yağlı cilde sahip olanlar için idealdir. Hassas cilde sahip olanlara önerilmez.

Keten yağı :
Cilt bakımında kullanılır. Cildi parlatıcı etkisi vardır.

Havuç Yağı:

Bütün cilt tipleri için uygundur. Özellikle cilt temizliği için idealdir.

Jojoba Yağı:
Tüm cilt tipleri için uygundur. A vitamini açısından zengindir.

Hindistancevizi Yağı: Cildi nemlendirir ve besler. Bütün cilt tiplerine uygundur

Avokado Yağı :
Kuru ve pul pul olmuş ciltler için birebirdir. A vitamini, B vitamini, E vitamini ve D vitamini içerir.

Lavanta Yağı:
Hassas ciltler besleyici olarak, yağlı ciltler sivilce tedavisinde kullanabilirler.

Limon Yağı:
Yağlı cilde sahip olanlar sivilcelerin ve siyah noktaların tedavisinde kullanabilirler. Hassas cilde sahip olanlar seyrelterek kullanmalıdırlar.

Kayısı Çekirdeği Yağı:

Tüm cilt tipleri için uygundur. Sivilcelerin tedavisinde ve cilt temizliğinde kullanılır. A vitamini ve mineraller yönünden zengindir.

NOT:Kayısı yağı cilt için kullanılmaz. Cilt için kullanılacak yağ kayısı çekirdeği yağıdır.

Mandalina Yağı:

Vücudumuzdaki çatlakların ve gevşemelerin tedavisinde faydalıdır.

Mısır Yağı :

Tüm ciltler için uygundur.Fazla miktarda E vitamini içerdiğindencilt bakımında idealdir.

Nerolin Yağı :

Günlük cilt bakımımızı yaparken nemlendirici olarak kullanabiliriz. Özellikle olgun kuru ve narin ciltler için idealdir.

Yasemin : Kuru ciltler için uygundur.

Papatya Yağı:
Hassas ve kuru ciltler için idealdir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcıdır. Ayrıca sivilcelerin giderilmesinde kullanılır.

Susam yağı :
Cildi besleyici etkisi vardır.. E vitamini yönünden zengindir. Protein, mineral ve amino asitler içerir.

Portakal Yağı:
Kuru ciltler için idealdir. Ayrıca kırışıklık için kullanılabilir. İyi bir cilt temizleyicidir.

Zeytinyağı :
Cildi besleyici ve nemlendirici özelliği vardır.

Alıntı:
http://www.webhatti.com/makyaj-sac-v...el-yaglar.html





Cilt Bakımında Bitkisel Yağlar


Her ne kadar kozmetik endüstrisi teknolojik gelişmelerin nimetlerinden faydalansa da, kadınlar bitkilerin doğal etkilerinden vazgeçmek niyetinde değil.

Bitkisel yağlar, değerli içerikleriyle(doymamış yağ asitleri, lesitin, vitaminler ve çeşitli mineraller), derinin işlevlerini desteklerler. Aromaterapik yağlar, bitkisel formüller ve karışımlar geleneksel güzellik uygulamaları olarak her zaman aklımızın bir köşesinde duruyor.

Yüz için aromaterapik yağların oranının, genel olarak bitkisel taşıyıcı yağ içinde yaklaşık yüzde 2 olması öneriliyor. Tercihen gece hafif masaj uygulaması ile yapılıyor ve bütün gece etki göstermesi için bırakılıyor. Taşıyıcı yağlar olarak ise şunlar tavsiye ediliyor:

* Cilt Bakımı için Tatlı badem yağı: Klasik masaj yağı, serinletici ve besleyici özellikleriyle tüm deri tipleri için ve her yaş için uygun. Hassas ve kuru ciltler için özellikle tavsiye ediliyor.

* Jojoba yağı: Amerikan yerlileri tarafından kullanılan antik bir tedavi yağı. Aslında tam bir yağ değil. Meksika çalılıklarından çıkan bir likit balmumu denebilir. Saç kürü olarak, deri hastalıkları ve boğaz iltihaplarında kullanılıyor. Her tip deriye uygun ve çok iyi penetre oluyor; vitamin ve mineral içeriyor, okside olmaması önemli bir özelliği. Yaz için ise 4 faktör güneş koruyucusu.

* Cilt Bakımı için Fındık yağı: Kuru ve yaşlı ciltler için bilhassa uygun. Fındık aroması içeriyor.

* Cilt Bakımı için Zeytinyağı:
Gerek estetik gerekse deri yönünden en tanınmış yağ. Yenileyici, besleyici ve iltihap önleyici özellikleri var. Doğal E vitamini içeriyor, kuru ve çatlamış ciltlere özellikle uygun…

* Cilt Bakımı için Soya yağı:
İzoflavonlar, bitkisel östrojenler olarak da bilinir. Antioksidan özellikleri yanında cilt yenilenmesini kolaylaştırdıkları ve deri yaşlanmasını geciktirdikleri belirtilmektedir. Özellikle soya izoflavonlarının biyolojik yararının daha yüksek olduğunu, daha kolay emildiğini ve antioksidan yarar gösterdiğini düşündüren bulgulardan bahsedilmektedir. Soya yağı cildin incelmesini ve kurumasını yavaşlatarak, yaşlanmayı geciktiriyor. Soya fasulyesinin yağı, yüksekoranda içerdiği lesitin ve A vitamini göz önünde bulundurularak ciltbakımında kullanılan öteki yağlara eklenebilecek endeğerli yağlardandır. Cildin beslenmesinde önemli görevler üstlenebilir.

* Cilt Bakımı için Buğday tohumu yağı:
Tonik, elastikiyet verici, nemlendirici, besleyici, yenileyici özellikleri var. Karotenoid içeriyor, doyamamış yağ asitleri D ve E vitamini bakımından oldukça zengin. Kuru, opak ve yaşlı ciltlere bilhassa uygun. Doğal bir antioksidan. Oldukça ağır bir yağ, başka bir yağa yüzde 15 oranında eklemek uygun olur.

* Cilt Bakımı için Kabak çekirdeği yağı: Cildi düzgünleştirir, yumuşatır ve yaşlanmasını yavaşlatır.

* Cilt Bakımı için Susam yağı:
Hafif etkili, cildi besleyici ve güneş ışınlarından(UV) koruyucu özellikler içerir. Cilde derinlemesine işler, temizleyici ve zararlı maddelerden arındırıcı olarak kullanılabilir.

Alıntı:
Cilt Bakımında Bitkisel Yağlar | Cilt bakımı, Güzellik, Sivilce İzleri, Cilt Lekeleri, Bitkisel Cilt Bakımı


Uçucu ( Eterik/ Yakıcı ) ve Sabit Yağlar Listesi:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post787907
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DERDE DERMAN YAĞLAR

Sağlık ve Alternatif Tedavi DERDE DERMAN YAĞLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aromaterapi yaglari kas agrilarindan, soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor. Koku tedavisi olan aromaterapi, yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem. Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor. Püskürteç ile püskürtebilir, masaj yaparken direkt olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.