Cevap: merhaba İşin açıkçası ben hiç depresyon telkini dinlemedim.Ücretsiz telkinlerin içerisinde depresyona sona diye bir telkin olması lazım.Telkinleri ilk dinlediğimde bende ciddi dirençler oluştu.Her şeyi erteleyen biri değildim ama hiç iş yapmama , oturduğum yerden kalkmama isteği oluştu.Ertelemeye son telkini ekledim.Sonra mutsuz hiç bir şeyden zevk almayan biri haline geldim tıpkı depresyon belirtisi gibi.Sanki benle inatlaşır gibi oldu telkinler.Mutluluk telkini ekledim.Nispeten rahatladım.Bu hikaye yaklaşık 5-6 ay içerisinde gelişti.Telkinden önce doğadan relax çay içmeye başladım.O beni rahatlattı.
Herkesin hikayesi farklıdır.Depresyonun metabolik nedenlere bağlıysa ilaç kullanman önemli olabilir.İlaçlar da sana serotonin (mutluluk hormonu) salgılatır.Sadece boş boş mutlu gözüken biri olabilirsin.Bu nedenle eğer metobolik bir sıkıntın yoksa sorunun kaynağına inebilecek psikoterapi eğitimi olan bir psikiyatr şart.Evet sana sahte gelebilir ama sahte de olsa gülümsemek insanı mutlu eder.Çocukken ve ergenliğimde bana da çok yapmacık geliyordu herkesle konuşmak ve selam verip merhaba demek.Maske takmak gibi geliyordu ama içine kapanık bir çocuk oldum.
Neredeyse 20 yıldır aynı mahalledeyiz (benim okul ve iş hayatım nedeniyle son 10 yıl kesintili) kız kardeşimi daha çok tanırlar.İsmimi bilmezler hep Kübra'nın ağabeyi olurum.Son dönemde seveyim sevmeyeyim komşulara merhaba demeye başladım.Arada iki-üç soru cevaplıyorum.İnsanlardan korkmaya , çekinmeye başlıyorsun.Sırf bunu aşabilmek için yoldan geçenlere selam veriyorum.Selam vermek sünnet almak farz.Almazlarsa kendim alıyorum ama şu ana kadar almayan olmadı.En azından şunu biliyorum istersem bu adama heyecan duymadan selam verebilirim.
Negatif enerji için ayağını tuzlu suya sokabilirsiniz.Vücuttaki negatif enerji denizde vs atılır.Çıplak ayakla toprağa basmak ta aynı etkiyi gösterir.Çikolatadan hiç bahsetmedim.Ben haftada 80 gr çikolata tüketiyorum mesela.Özellikle sıkıntılı zamanlarda çayla beraber alıyordum ama çay beni gerçekten rahatlatıyordu.
Ağır depresyonlarda çay ve bitkiler bir yere kadar etkili olabilir. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |