Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2014, 11:26 AM   #10 (permalink)
bbb
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 90
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bbb is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Etki göremedim

Alıntı:
mariapuder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama aylardır dinliyorum ikisini
Sıkıntılarım arasında başkalarının düşünceleri ve bir türlü erkem kalkamamam var ama :)

sadece: ego ve suçluluğu, bir ay kadar dinleyiniz (özellikle yatarken dinlerseniz daha faydalı olur)... gündüzde kulaklıkla dinleyebilirsiniz.. önce suçluluklardan kurtularak, yükünüz azalır.... bir hafta içinde etki etmezse, ses seviyesini bir kaç kademe arttırınız.. her insanın, sesi duyma seviyesi farklı olabilir.. bir ay sonunda, zinde uyanmayı ve ertelemeyi ekleyinizki, dinç kalkıp, işlerinizi zamanında yapabilesiniz..

daha sonra, koruma kalkanı ekleyerek, daha rahat hale gelebilirsiniz.. bir süre böyle devam ediniz... bunlardan sonra da, diğer telkinlerden oluşan bir, dinleme klasörü oluşturabilirsiniz.. yani sadece, topluluk+sosyal fobi+başkalarının düşüncelerini bir arada dinleyerek, hızlı bir aşama kaydedebilirsiniz.. sağlığınız düzelene kadar, zaman zamanda, ego ve suçluluğu dinlemeye devam ediniz.. örn: akşam suçluluk ve ego dinlediyseniz, diğerini sabah dinleyiniz.. hayatınızı zorlaştıran sıkıntıların giderilmesi için, önceliklerinizi siz belirleyiniz (ego ve suçluluk dinledikten sonra)..

bu arada, telkin sürelerinin fazla uzun olmamasına dikkat ediniz.. yani: tüm telkinleri ekleyip dinlerseniz, 8 saat boyunca her telkini sadece 4 veya 5 defa dinlemiş olursunuz.. bu da etki süresini uzatır.. örn: suçluluk 10dk., ego 21dk., topuluk 15dk.,sosyal fobi 15dk., depresyon 13dk.,kendine güven 7,5dk., vs. hepsini tek seferde dinlerseniz, 8 saatte yaklaşık 4 defa dinlemiş olursunuz..

sevgiler/selamlar..
bbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla