Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 07:57 PM   #40 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: NEDEN? NİÇİN?

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba benim sorunumu da açığa çıkarabilir misiniz ?
Hoşlandığım, aşık olduğum bir kız olsun, onu herhangi bir yerde görürken onunla konuşup içimdekileri söylemek istiyorum ama bunu yapamıyorum. Onu gördüğüm zaman kalbim atmaya başlıyor, içimde (midemde) bir gıdıklanma duygusu oluyor sanki kelebek uçar gibi. Onu bir yerde gördüğüm zaman gidip yanına konuşasım geliyor ama bunu yapamıyorum. Onu uzaktan izlemekle yetinebiliyorum sadece. Yapamıyorum işte onun yanına gidemiyorum. Aslında ondan utanmaktan yerine kendimi onlara yakıştıramıyorum. Kendimi kızlardan daha aşağıda görüyorum. Ve başarısızlığımdan dolayı sürekli kendimi suçluyorum ve hatta içimden "onsuz bir günü daha geçirdin" diyorum...

Ama bu söylediğim kalbin hızlı atmaları vs yukarıda yazdıklarım sadece aşık olduğum kızı görünce, onun olduğu yerlerde oluyor. Sosyal fobiden kaynaklı değil yani. Diğer kızlarla konuşabiliyorum ama onu görünce bana bir şeyler oluyor.
Bu her aşık insanın hissedeceği şeyler. Sevdiğin insanı gördüğünde içinde kelebekler kanat çırpar. Kalbin deli deli çarpar ve avuçlarının içi terler belki ellerin titrer. Aşk bu bunun tedavisi yok. Fakat diğer konular hakkında çalışırız tabi ki.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla