Konu: 111 Olumlama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2012, 02:37 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Olumlamalarla amaçlanan nedir?

Olumlamalarla amaçlanan nedir?

İnsanın beyninde olumlu düşünce kalıbı olmadığı zaman hayatını beynindeki olumsuz kalıplara göre değerlendiriyor ve sonucunda mutsuz, olumsuz ve huzursuz bir hayat yaşıyor. Yukarıdaki örnekte olduğu gibi olaylar beynimizde değerlendiriliyor fakat olumlu bir kalıp yoksa sonuç itibariyle değerlendirme de olumsuz yapılacaktır. Sonra da “neden ben hep olumsuz bakıyorum bu hayata?” diye kendilerine sorar insanlar.

Neden hep ben? Nedenler niyeler hiç bitmeyecek. Olumlama mp3’lerinde beynimize olumlu mesajlar veriliyor, direkt bilinçaltına yerleştirilen olumlu düşünceler olayları değerlendirirken alternatif bir düşünce oluyor.

Ama beynimizde sadece olumsuzluk varsa alternatif de olmadı mı sonuç hep olumsuz oluyor. Beyin alternatifleri uyguladıkça ve sonucunda yarar sağladıkça olumlu düşünceleri daha çok kullanmaya başlayacak bu da hayatınızı değiştirmenize yetecek.

Tabii bu bir süreçtir ve beynimiz yeni düşünceye çoğu zaman kapalıdır. Çünkü beynimiz garanticidir daha önce bir olumsuz düşünceden yarar sağladığı için değiştirmek istemez.

Beynimiz bir kere yarar sağladığı düşünceyi ileride olumsuz duygu durumu içine girse bile değiştirmek istemez. Alternatif düşünce yoksa zaten o zaman işiniz daha zor. Ama beynimize olumlu mesajlar gönderdikçe, alternatif düşünceleri yerleştirdikçe hayata bakışımız değişecek ve hayatı daha olumlu değerlendirmeyi öğreneceğiz.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla