Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2012, 05:06 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart

Hangi yöntemi denerseniz deneyin en önemli şey bu konuda kararlı olmak ve bir şeyleri değiştirebileceğinize inanmak. Ben yapabileceğinize gönülden inanıyorum. Her şey sizde başlayıp bitiyor.

Bir de çareler asla son olmaz neden olsun ki? Sen aradıkça daha çok çare bulursun istediğin değişimi yaşamak için. Bence o gelgitlere rağmen dinlemeye devam etmeli ve neden o gelgitleri yaşadığı keşfetmelisin.

Gelişim bir yolculuktur bence ve önce kendini tanıma ile başlar. Yaşadıklarına karşı sakin kalıp neden öyle davrandığını dışarıdan bir seyirci imiş gibi gözlemleyebilirsen belki her şeyi daha kolay kontrol edebilir ve düzeltebilirsin.

O gelgit dönemlerinin üstesinden geldikten sonra belki çok daha kalıcı ve istediğin gibi değişimler elde edeceksin bunu denemeden bilemezsin. Hepimizin az çok yaşadığı şeyler. Telkinleri dinlemeye ara verdiğim zaman yeniden dinlemeye başladığımda sanki ilk gün gözlerim doluyor bazen sinirli de olabiliyorum. Dikkat ediyorum özellikle çok bunaldığım zamanlar içimdeki iyi ve olumlu yan ile kötü ve şikayet eden yanım çatışmaya başladığı zamanlarda daha çok tepki verdiğim oldu. Sonra dinlemeye devam ediyorum çünkü bir kere faydasını gördüm hem de hayatımın pek çok alanında. İşe yarayacağını, iyi geldiğini bildiğim için ısrarla dinliyorum.

Ofelya Thomasın bir kaç hipnoz kaydını dinledim. Gerçekten çok etkileyici bir sesi var faydası olabilir. Ondan da verim alan vardır. Ama subliminal telkinlerin daha kolay etki ettiğini burada hem bir çok arkadaşımızda gördum hem de bizzat kendim yaşadım. Sosyal fobi asla aşırı hissettiğim bir şey olmasa da hep bir çekingenlik vardı üzerimde. Simdi baktığımda eskiye göre sosyalliğimde baya bir gelişme var. İnsan ilişkilerinde daha iyiyim. Daha iyi düşüncelerimi aktarabiliriyorum. İnsanlarla arama duvarlar olmuyorum. Susmuyorum anlatıyorum hem de anlamaya çalışıyorum.

İnşallah sen de üstesinden geleceksin. Her gün daha da iyi olacaksın. Her şey gönlünce olsun, sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla