Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2011, 09:48 PM   #35 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepsi iyi de neden üzgün canımcım yaaa. Mutlu olduğunu görmek isterim. Ama etrafında yakınında bir şey mi seni üzüyor acaba senin dışında. Duygusal biri de olabilirsin. Ama kendini üzmeye değmez hiç birşeye sana mutluluk yakışır.

Sevgi dolusun, seviyor seviliyorsun çevrende. Rahatlık önemli senin için. Rahatının kaçmasına gelemiyorsun. Nefes yüzünden sağlığa önem veriyorsun. Nefesle ilgili bir çok ihtimal söyleyebilirim. Aldığın her nefese şükrediyorsun. Özellikle sıkıldığında rahat bir nefes alabilmek senin için çok değerli(kimin için değil ki). Spor yapıyor musun? Spor giyinmeyi de seviyor olabilirsin.

Güneşi açıkladım daha önce ve güneşe başka anlam çok nadir yüklemek isterim. Güneş de bu testin en güzel kelimelerinden biri.


Sevgiler.

hepimizde olduğu gibi şüphesiz o güzel yüreğinden geçenler doğrudur:) seçtiğim kelimelerime yaptığın tüm güzel yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler:) üzgün kelimesi sanırım şu bir iki gün durduk yere kendi canımı sıkacak şeyler ürettiğimi gördüm bile bile kendimi üzüyordum yani. ama farkettim çok şükür bugün neşem yerinde sayılır. evet hala etrafımda beni ara ara üzen olaylar olmuyor değil ve dediğin gibi duygusalda bir yapım olunca çabuk siniyorum köşeme.

evett seviyorum çoğu şeyi, seviliyorsam ne mutlu bana:)) rahata bayılıyorum rahat olmak, rahatca nefes almak, sevdiklerimle nefes almak önemli benım için. e tabii rahatlık olunca spor giyim olmadan olmuyor spor giyinmeyide baya seviyorum:))

evet güneş kelimesini sevgiokyanusumda secmiş:)) umut sabah güneş güzel sey:))

çok çok teşekkür ederim güzel yüreğine emeğine:)

her yeni sabah bizlere saydığın tüm güzellikleri seninle buluştursun:) sevgilerimle..
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla