Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2011, 09:00 PM   #30 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mucize,
yaprak,
sonuç ,
sebep
güneş :)
Bigokyanus'uma yakışır böylesi sonuç zaten. :)) Geriye dönüp baksam mı diye düşündüm ama azcık da olsa tanıdığım biri için sezgilerime güvenmeyi seçiyorum. Sebepler önemli ya senin için sonuçlar daha önemli. Zaten bir olayın sebebi değil sonunda bize ne hissettirdiğidi önemli.

Buradaki bir çok insanın mucizeye takılması tesadüf olamaz gibi geliyor. Seviyoruz biz umutlu olmayı, umut hiç solmasın hep aydınlatsın yüreğimizi. Yaprak da güzel hem seviyorsun doğayı hem de üretkenliği seviyorsun. Gördüğüm en güzel en okyanus yürekli annesin sen. Ne şanslı senin minikler.

Ne kadar karanlık da olsa gece, "güneş" kelimesi senin umutlu olduğunu ve her karanlığın sabaha kavuşacağını bildiğini temsil ediyor. Harika, muhteşem kelimeler. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla