Konu: E-Eft Kursu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 07:48 PM   #43 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: E-Eft Kursu

Alıntı:
Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok doğru bir noktaya değinmişsin Zerynthia,
Sınavım biter bitmez hemen bu uygulamaya başlayacağım.Deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Uygulayan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilirlerse bu kurstan daha çok verim alabiliriz .Zerynthia'nın dediği gibi birbirimizden çok şey öğrenebiliriz.
Ve eft kursu hepimiz için çok faydalı olacaktır.
Zerynthia E-Eft Kursunu bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.
Sevgiyle kal.
Ben teşekkür ederim Perpetuals. Kesinlikle tavsiye ederim uygulamanızı. Ben çok önemli sorunlar için uygulamadım. Kedi, köpek fobim ve sebze yeme korkum için çalışmak istiyorum. Ancak bunu yalnız yapmak yerine bir uzmandan destek olarak yapmak istiyorum. Bilmiyorum, düşüncesi bile beni korkuttuğu için sanırım. Cesaret edemiyorum.

Ancak bedensel ağrılarım için çalıştığımda hep sonuç aldım. Aslında özellikle kaburga noktası üzerinde çalışmak istiyorum. Nedense o noktada çalışırsam çok verimli olacakmış gibi düşünüyorum. Ancak o noktayı bulamıyorum. İnşallah öğrenebilirim.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla