Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 09:00 PM   #6 (permalink)
mutlu edeyim
Teğmen

Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutlu edeyim is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

merhabalar.iki sorum olacak şimdiden zamanınızı aldığım için bağışlayın.
1.bu telkinler inanın benim de dikkatimi çekti ve kilo verme ile alakalı bir tane indirdim bile.çok teşekkkür ederim yararlı çalışmalarınız için.ama bu iyiliği hem de ücretsiz olarak neden yapıyorsunuz?ekonomik kazancınızın bundan olmadığını düşünüyorum.bu iyiliği dinî sebeblerden dolayı mı yapıyorsunuz.özel hayatınızı karıştırmak gibi bir niyetim yok.bir tanıdığım 'altından bir çapaloğlu çıkmasın, hiç kimse bedavadan iyilik yapmaz dedi! dedi.vereceğiniz cevapla kendimi rahatlatmak istiyorum.
2.kilo vermek istiyorum.ama veremeyişim büyük ihtimalle ağır psikolojik sorunlarım.ben çok ince olduğum yıllar da yaşadım.fakat o yıllar aynı zaman da belki benim en silik çekinik içe kapanık yıllarımdı.şimdi ne zaman zayıflamaya başlasam aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum.epey bir kilolu olan çevrem tarafından kabul edilememekten korkuyorum.bu sorun için hangi telkini dinlemeliyim.geçmişi silemiyorum.
başarılar...
mutlu edeyim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla