Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 05:43 PM   #23 (permalink)
OPTİMİS
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 126
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha yaratıcı şeyler yapilabilir tabii ki .Aslında söz konusu olan olumsuz düşünceleri yok etmek olduğu için bu rütbelerde değiştirilerek kullanılabilir.
Mareşal rütbesi site adminleri ve site kedimiz pisimbat'da var.
Elbette bu rütbeler ister mareşal olsun ister teğmen olsun gerçek hayatı temsil etmemektedir.Bir çok forumda kullanılan rütbelerdir.Dolayısı ile kişisel gelişim amaçlı forumumuzda mesaj sayısı ve aktifliğimize göre eklenen bu rütbelerin bir hassasiyet yaratmaması gerektiğini düşünüyorum.
''hassasiyet yaratmama'' konusundaki tespit edici,talimatlandırıcı aslına uygun emre katılmıyorum!
İMECE yoluyal el birliği ederek yaşam kalitesini artırmaya,kişisel gelişimine ivme kazandırmaya çalışan OKURLARIN,sorgulamasız boyun eğeceği emir Komuta zincirinin vaz geçilmez rütpeleriyle barışmaları bence kurmaca bir dayatma.
Yazının icadından bu yana yayınlanmış kitaplara ve yazarlarınada rütpe verme fikri bir yerden ZUHUR ederse bundan sonra şaşmamak lazım.Varsayıyorumki kitaplar ve yazarlarıda sitedeki gibi yaşam kalitesini artıran ufuklar açıyor ve kişilerin gelişimi ile becerilerini etkiliyor.
Belkide ben kendimi kandırıyorum!!!.
Sitenin yaşamı öğrenmede rehber olduğuna kendimi safça inandırmış olabilirim.
''Birçok''sitede kullanılması NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR özelliklere sahip,başkalarını takip/taklit etmeyen siteler için ROL MODEL olmamalı kanımca.
Bireyin ÖZGÜRLÜĞÜNÜ esas alan KİŞİSEL GELİŞİM konusunu referans alan sitenin katmanlar/kastlar/sınıflar ve paryalar yaratırcasına merkezi OTORİTEYE biat edilmesinin beklenmesi, sanırım sosyolojide başka bir ismle tanımlanıyor.
Saygı ve sevginin elde edilmesi/elde tutulması sitede ne kadar mesaja mal olduğuna endekslenecekse yapılan gerçekten elzem sanırım.
OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla