Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2009, 02:31 AM   #23 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm

Alıntı:
lale85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
shamanic bilgiler için teşekkürler ama anlamadığım bu tekniklerin hepsi birbirini tamamlayan teknikler mi yani isteklerim için sadece bi tanesini uygulayamam mı bunların hepsini tek tek uygulamak zor gelio bi de sen bu teknikleri uygulayıp sonuç aldın mı
bir yerden başlamak lazım :)

önemli olan yaptığımız uygulamaları sevgi ile isteyerek uygulamak.. bir yaşam tarzı haline getirmek..

binmeye ilk başladığımızda nasıl ki yardımcı tekerlekler kullanıyoruz ya da ilk özel yemeğimizi yaparken defalarca tarife bakıp kontrol ediyoruz tıpkı onun gibi.. bu uygulamaların hepsi bilinçaltımızda doğru düşünme modelleri oluşturarak davranışsal olağan alışkanlıklar elde edebilmemiz için..

ben bu yöntemlerin hepsini hatta çok daha fazlasını yaşamımı düzenlemek için kullandım.. hala da kullanmaya devam ediyorum.. ne zaman ki pratikleşerek yaşamımda kendiliğinden yer almaya başlıyor o zaman ayrı bir zaman ayırmama gerek kalmıyor..

tavsiyem ilk adımdan başlayarak her hafta bir sonraki adıma geçmen.. yaşamındaki güzellikler çoğalmaya başladıkça uygulamaların hepsini büyük bir keyifle yapıyor olacaksın..

ve mesaj yazarak yüreğindeki güzelliklere beni de ortak eden tüm arkdaşlarıma da teşekkür ederim..

daima güzel haberlerinizi almak dileklerimle..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla