Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 09:34 AM   #15 (permalink)
Purplelight
Teğmen
 
Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PurpleLight Günlüğü

Yeniden daha uzun süreli telkin dinlemeye başladım.. Hala ego ve suçluluğa ağırlık vermekteyim... Daha net ve kararlı düşünceler içerisindeyim sanki. Ancak bu arada eş zamanlı kişisel gelişim kitapları okumaktayım ve konuşma dinlemekteyim... Yani o kitaplar da beni oldukça motive etmekte açıkcası... Dolayısıyla değişimde etkisi olan telkinler mi, kitaplardaki bilgiler mi ayırd etmem zor.
Arkadaşlar buradan size benim de çok istifade ettiğim tıpkı hayatım değişti gibi faydalı bir site önerebilirim. Belki ilgisini çeken olur ve veya zaten bilen ve takip edenler vardır içinizde:

www.yetenek.com

Bu sitede 2006 yılında hazırlanmış (yine bu sitenin başlangıcıyla eş zamanlı:) ) kişisel gelişiminize katkı sağlayabilecek çok saygı duyduğum bir yazarımızın konuşma bölümleri var. Ücretsiz, mükemmel bir bilgi arşivi... Yüksek ahlak, yüksek yetenek, kişisel değişim, ruhsal zeka, istemenin esrarı gibi bir sürü ana bölüm ve bu bölümlerin detay detay alt bölüm konuşmaları mevcut... Çok emek verildiği kesinsuper...Ben evde iş yaparken, ütü yaparken vs. veya işyerimde iş yaparken, çay içerken vs. bir taraftan yetenekteki konuşmalardan birisini seçiyorum, bir taraftan da hayatı m değişti telkinlerini açıyorum... Bir taşta 3 kuş vuruyorum
__________________
"GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR, GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR." BEDİÜZZAMAN
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla