Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 10:33 AM   #1 (permalink)
asya26
Teğmen
 
asya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 110
Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Asya'nın Günlüğü

Günaydın günlüğüm

Hala gelgitlerim devam ediyor, su zon zamanlarda gec kalmıslıktan yakınıyorum, keşkeler canımı sıkıyor.. keşke dediğim o kadar sey varki suan, bir cok pismanlık.. ama tabiki ders aldım bu yaşadıklarımdan bu yüzden söylüyorum zaten keske zamanında bu kadar kararlı ve güçlü davranabilseydim.

bunun dışında mutluyum huzur var içimde, can sıkıcı olaylar karsısında daha sakin ve soğukkanlı davranabiliyorum. Eğlenebiliyorum hayatın zevkine varabiliyorum, annemle iliskim mükemmel artık bana cocukluğumdaki gibi yavrum diye hitap ediyor. yavrum sunu verirmisin yavrum uyandın mı :))) bayılıyorum buna... dizine uzandığımda sacımı oksuyor.. onun tüm dilekleri tüm duaları benim için umarım hepsi gerçeklesir :)
Seni cok seviyorum annem benimmmm.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

asya26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla