Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 03:18 PM   #2 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 176
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: adam fawer i okudunuz mu?

daha dün akşam bitirdim gerçekten çok güzel bir roman, burada payşaltığımız (ben daha birşey paylaşamadım sizin paylaştıklarınız ve bizim faydalandığımız)bilgilerle paralel bir roman.kişilerin beyinlerinde alfa ve beta dalgalarını ölçüp kontrol etmeye çalışan bir bilimadamı.beyin dalgalarını kontrol eden.heran denilen toplu bilinçe ulaşabilen bir denek:)ve geleceğin en güçlü olasıklı olanını bularak geleceği tahmin edebilme gücüne ulaştıran bir hastalık...aslında çok açıklayıcı olmadı ben size kitabın kendi satırlarını ekleyeyim ama gerçekten hoş bir romamn macera dolu akıcı:)

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla