Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2007, 10:39 PM   #40 (permalink)
serencam
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 42
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serencam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki konusunda farklı gorusler ?

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
şekerim senin kafan karışmış...vehimler içindesin...ve kendince bir şeyler yaşıyorsun .elimden geldiğince anlamaya ve anlatmaya çalıştım...hatta biraz önce yazdıklarından huzursuz olan bir arkadaşıma sinirlenmeyin dedim..ben anladığım şeylere sinirlenmem şekerim..ayrıca hiç bir sureyi ayeti küçümsemedim istersen bir daha oku...ve lütfen sinirlenmeden oku..ayrıca bir sözün gerçek olduğuna TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZMİŞ :) :) :)
açılımlarımın nerden nereye olduğu yaradanla benim aramda..ayrıca burada benim nerede olduğum tartışılmıyor...herkesten daha farklı enerjilere açılımım olduğunu iddia eden ben değilim...yazdığın cümleler senin için ne kadar derin..surelere söz söylemedim iki sure okuyup kuranı kerimi yalamış yutmuşcasına konuşanlara laf söyledim..ben benim eksiklerimin farkındayım ve her daim gidermeye çalışıyorum...ben olmaya çalışıyorum şekerim...bunun hayatımın sonuna kadar süreceğinide biliyorum...aramızda olduğunu iddia eden biri varsa o da sensin....sabahleyin yazdığım mesajda doktora görünmeni yazmıştım ya.... meğer ihtiyacın yokmuş...doktor araman gereksizmiş. ama reikiyi ve kuranı incelemen konusunda ısrarlıyım...çünkü yazdıklarını başka türlü ciddiye almam olanaksız...konu ne olursa olsun, iki satır yazı okuyarak,bir iki toplantıya katılarak o konunun alimi olduğunu söyleyenler beni daima güldürmüştür..zekasına saygı duymama rağmen..sinirlenmedim... aksine pırıl pırıl bir zeka ve bütün bunlar diyerek üzüldüm..ama bildiğim bir gerçek daha varki, aptallar düşmüyor bu duruma ...saygılar..
Ben hiçbirseyin iddiasında bulunmadım. Yasadıklarımı anlattım. Madem bu kdr karşısınız her farklı düşünceye o halde ne diye reikiye farklı görüşler başlığı var burda? Siz birseyin tersini madem kabul etmiyorsunuz o zaman neden bu sayfaya sürekli yazı yazıyorsunuz. Benim yazılarımı görmezden gelin ve beni ikna etmeye calısmayın o zaman. Niye sözlerimden yara alıyorsunuz ki? Saygılar.
__________________
Her varlıkta bir sır var. İşte küçük karınca.
serencam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla