Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Vehbi Koç'tan Tavsiyeler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türkiye'nin en büyük iş adamlarından. Onbinlerce kişiye iş istihadımı sağlamış. Türkiye'nin dünyadaki gurur vesilelerinden. Yüzlerce mağaza ve şirketlerin sahibi. Rahmetli Vehbi Koç'un Ocak 1992'de Capital Dergisi’nde Yayınlanan Röportajından tavsiyeler... Genç yöneticilere tavsiyelerim şunlardır: Ailenizi seviniz ve sayınız. Ailenize daima sevgi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-05-2008, 01:26 AM   #1 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...


Türkiye'nin en büyük iş adamlarından. Onbinlerce kişiye iş istihadımı sağlamış. Türkiye'nin dünyadaki gurur vesilelerinden. Yüzlerce mağaza ve şirketlerin sahibi. Rahmetli Vehbi Koç'un Ocak 1992'de Capital Dergisi’nde Yayınlanan Röportajından tavsiyeler...


Genç yöneticilere tavsiyelerim şunlardır:
Ailenizi seviniz ve sayınız.
Ailenize daima sevgi ve saygı gösterin, birçok sıkıntılara katlanarak sizleri yetiştiren ana ve babanızın her zaman duasını alınız, her görüşte ellerini öpmeyi unutmayınız. Onların sizden beklediği tek şey güler yüz, sevgi ve saygıdır.

Çok çalışınız.
Hayatta başarılı olmuş birçok büyük adamın nasıl yetiştiğini inceledim. Başarılı olmalarının başlıca sırrı çalışmak. Çalışmadan hiçbir işte başarı kazanılamaz.

İyi Okuyunuz.
Başarılı olmanız için iyi bir öğrenim şarttır. Bu devirde kim iyi okur, kim iyi çalışırsa o başarılı olacaktır. Bu inanç genç yaşta iyice benimseyin, öğreniminiz sırasında bilgisayar kullanmayı ve başta İngilizce olmak üzere geçerli uluslararası dillerden birini muhakkak öğrenin.

Ciddi ve bilgili olunuz.
Hangi işte olursanız olun, toplantılara her zaman hazırlıklı gidin. Bir toplantı hangi konu ile ilgili ise o konuda okuyun, hazırlanın ve toplantıda görüşünüzü iyi savunabilmek için bunun şart olduğunu iyice bilin. Bilgili olarak yapacağınız konuşmalarla, toplantıya katılanların dikkatini çeker, yükselir ve tezinizi kabul ettirirsiniz. Karşılaştığım yüksek kademedeki yöneticiler toplantılarda her zaman sakin ve rahat konuşan insanlardır. Toplantılarda öz ve alçak sesle konuşun, karşınızdakileri yormayın. Eğer bir toplantıda görüşülecek konu hakkında bilginiz yoksa ve ilk defa katılıyorsanız, ne olursa konuşayım diye söz almayın.

Randevulara çok dikkat ediniz.
Başarılı bir iş adamına: "Başarının sırrı nedir?" diye sormuşlar: "Randevularıma beş dakika evvel gitmektir" diye cevap vermiş. Eğer olağanüstü bir sebeple gecikecekseniz en kısa zamanda haber verin, bekleyenleri sinirlendirmeyin.

20’ci yüzyılda çalışma saatleri belirlidir. İş saatlerinin boşa gidecek tek bir dakikası yoktur. İyi bir iş adamı hangi saatlerde çalışacağını, hangi saatlerde toplantılar yapacağını, hangi saatlerde misafir kabul edeceğini hesaplar, ona göre bir plan yaparak bunları düzenler, saatlerini yazar.
Sosyal sorumluluklarla ve politikayla zamanında ilgileniniz.

İşlerinizi aksatmayacak şekilde ülkenin sosyal meseleleri ile ilgilenmeniz şarttır. Her şeyi devletten beklemek yanlıştır. Çok önemli sosyal sorunlarımız var. Bu sorunlarda hükümetlere yardımcı ve topluma yararlı olmak gerekir. Ne olursanız olun, topluma yararı dokunmayan insanlara iyi gözle bakılmaz.

Bugün dünyada büyük bir ekonomik yarış vardır.

Gençlere tavsiyem, Türkiye’nin bu büyük yarıştan, ayakta durarak sağlam çıkabilmesi için kendilerine düşen görevleri yerine getirmelidir. İş yapayım, en büyük parayı, en büyük kazancı ben alayım, az vergi vereyim, kabuğuma çekilip ülkenin hiçbir sorunuyla uğraşmayayım düşüncesinin zamanı geçmiştir. Ülkesini seven, özgürlük içinde yaşamak isteyen bir işadamı çok çalışacak, yeni iş olanakları yaratacak, kazancına göre vergisini tam verecek, ülkenin sosyal sorunları ile çok yakından ilgilenecek, kısaca sosyal adaletin sağlanmasında en büyük yardımcı olacaktır.

Politikaya girmeye karar vermişseniz, bu işi öğreniminizi bitirdikten, askerlik görevinizi yaptıktan, eliniz ekmek tuttuktan ve biraz servet sahibi olduktan sonra yapınız.

Mesleğinize sevgi ve sabırla sarılınız.
Başarılı olmak için sevdiğiniz mesleği seçin. Başarıda meslek sevgisinin çok büyük rolü vardır. Daima azimle hareket edin ve işi kazanmaya çalışın. Bir işte dayanmayı öğrenin. İşlerinizde çabuk karar almayın.
Her zaman dürüst ve saygılı olunuz.

Bir gün çok önemli bir göreve gelebilirsiniz. En gizli şeylere tanık olursunuz, en gizli bilgiler önünüze gelir ve günün birinde sizi o göreve getiren düşebilir. Bu bilgileri elde etmek için size birtakım çıkarlar sağlamak üzere teklifte bulunanlar olabilir. Bunların hiçbirine aldanmadan, küçük çıkarlara kapılmadan kendinizi dürüst tutmanız gerekir. Günlük havanın etkisi altında kendilerine verilen sırları satanları,yayınlayanlar gördüm. Kamuoyu bu gibilere derhal ölünceye kadar çıkmayacak bir damga vurur.

Olgun ve yararlı olunuz.
Hangi meslekte olursanız olun adam yetiştirin. Bilgilerinizi kendinize saklamayın. Ülkemizin iyi elemana, iyi yöneticilere büyük ihtiyacı vardır. Üniversite ile iş dünyası arasında işbirliği kurmanın çok büyük yararları vardır, buna çaba gösterin. Kendinizden aşağı ve yukarı olanlarla, patronsanız çalıştığınız arkadaşlarla aranızda bir mesafe bulundurunuz. İş arkadaşlarınızla senli benli olmamaya dikkat ediniz. Ne kadar varlıklı olursanız olun, en büyük makama geçseniz bile kibir insana pahalıya mal olur. Servetine ,mevkiine dayanarak yüksekten atanları, kafa tutanları, karşısındakini küçük görenleri de tanıdım. Birçoklarının sonradan işleri bozulduğu zamanki durumlarını da gördüm.

Dostlarınızı iyi seçiniz.
İnsanın bir hukukçu, bir politikacı, bir gazeteci, bir din adamı, daha doğrusu çeşitli iş kollarındaki kimselerden birer samimi dostu olursa, en doğru bilgiyi alır ve yararlanır.

Zamanında evleniniz.
Hangi meslekten olursanız olun, zamanında evleniniz. Evliliğin başarıda, sağlıklı bir hayatın devamında önemli etkileri vardır. Memuriyette, ticarette, politikada, zamanında evlenmemiş birçok arkadaş tanırım. Bunlardan pek çoğu yaşlılıklarında sağlıklı bakımından perişan oldular.

Duyguların etkisi önemlidir-güler yüzlü, tatlı dilli olunuz:
Duyguların insanlar zerindeki etkisi çok önemlidir. Bir iş adamının bu konu üzerinde önemle durması gerekir. Bir atasözü vardır: "Güler yüz, tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır" derler. En ufak müşteri ile dahi yakından ilgileniniz, çünkü damlaya damlaya göl olur. Müşterinin hatırını sorunuz, gençliğine, yaşlılığına göre sağlığından, eğitiminden söz ediniz, kısaca kendisi ile yakından ilgili olduğunuzu gösteriniz. İnsanlar etten, kemiktendir, duygularının etkisinde kalırlar, biraz gönül almakla onları kendinize bağlayabilirsiniz, onların aracılığıyla yeni müşteriler de bulabilirsiniz.

Sağlığınıza dikkat ediniz:
Her işin başında sağlığın geldiğini hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayınız. Sağlık varsa her şey olabilir, sağlık yoksa hiçbir şey olamaz. Devamlı olarak sağlığınızı korumanın tek yolu, çalışmanızı, eğlencenizi, dinlenmenizi ve sporunuzu dengeli bir şekilde düzenlemektir.
Bir insanın ne kadar yaşayacağını yalnız Allah bilir. Yaşadığı sürece sağlıklı kalması ise insanın daha çok kendi elinde olan bir şeydir. Sağlık her işin başıdır, o varsa çok şey yapılabilir, yoksa hiçbir şey yapılamaz.

Sağlık konusunda sevdiğim bir hikayeyi anlatayım:
Ünlü bir işadamı bir gün üç oğlunu yanına çağırmış: "size bu ileri yaşımda hayat görüşümü sayılarla anlatmak istiyorum" demiş ve en küçük oğluna dönerek şunları söylemiş:

"Sen bütün kardeşlerin gibi sağlam bir bedene sahipsin, sağlık bir değer demektir, onun için önündeki kağıda bir sayısını koy. Bu yıl liseyi bitirip diploma alacaksın. Lise öğrenimi az şey değildir, onun taşıdığı değer için 1’in yanına bir sıfır koy. Sonra İnşallah küçük ağabeyin gibi üniversiteye gidip, orayı da bitireceksin, yüksek öğrenimin için de önündeki rakama iki sıfır ekle. Ondan sonra askerlik görevini yapıp terhis olacaksın, o aşamayı geçince değerin daha da yükselecek, bunun için de birer sıfır ekle. Böylece her başarılı adıma kendi değerine ekleyeceğin sıfırlar çoğaldıkça, değerin de artacak.

Fakat görüyorsunuz ki çocuklarım, bütün bu sıfırlar, ancak öndeki bir rakamı ayakta durduğu müddetçe bir değer ifade ediyorlar. Yani insanın sağlığı iyi oldukça, öteki başarıların da bir değeri olabilir. 1’i kaldırırsak geriye kalan sıfırlar ne kadar çok olursa olsun, değerleri yalnız sıfırdır. İşte evlatlarım, hayat boyunca en değerli şey burada gördüğünüz gibi, sağlıktır."

Bu hikayedeki sonuca yürekten inanırım.
Çalışma, eğlence, dinlenme ve sporda denge:
Bir insanın sağlığının korunması için şu dört hususu dengeli bir şekilde ayarlanması gerekir; çalışma, eğlence, dinlenme, spor. Hiçbirinin ölçüsünü kaçırmamalı, çok iyi ayarlanmalıdır. Ölçüyü kaçıran bir çok arkadaşlarımın sağlıklarının bozulduğunu gördüm.

Beden dinçliğini korumak gereklidir. İnsan gençken spor yapmaya başlamalı, yaşı ilerledikçe de ölçüsünü yavaşlatarak spora devam etmelidir. Her yaşta yapılabilecek en kolay spor yürüyüştür. Yürüyüş kan dolaşımını düzenler, vücudu dinçleştirir, ciğerleri temizler.

Erken kalkmanın, işe erken başlamanın, yemekleri düzenli zamanlarda yemenin sağlık üzerinde olumlu etkisi olduğuna inanıyorum.
Bir insanın kilosu ile boyu arasındaki denge iyi ayarlanmalı ve bu ayarda tutulmalıdır. Hastalıkların çoğu şişmanlıktan ileri gelir, şişmanlığın önüne geçmenin tek çaresi de beslenmeye dikkat etmek gerekir. Misafir olmazsa akşam yemekten iki saat sonra yatağıma girer çoğunlukla radyoda 11:00 haberlerini dinler, sonra uyurum. Son yıllarda sabahları evde çalışıyorum. Saat 9’da sekreterim ile birlikte işe başlamış oluruz.

Dinin önemi:
Din insanlar için büyük bir manevi güçtür. Dinsiz ulus olmaz, ben dindar bir insanım. Ama din ile dünya işlerini birbirine karıştırmamak gereğine kesinlikle inanmışımdır. Yedi yaşımdan beri Ramazan’da orucumu tutarım. Her gün en az bir vakit namaz kılarım. Cuma namazlarını hiç kaçırmam.
Dindarlığım işlerimin ilerlemesine engel olmadı, bana büyük bir güç sağladı. Bazı işlerimde günlerce, aylarca, hatta yıllarca çalıştıktan sonra başarılı olamadım. "Aklımın erdiği kadar uğraştım, ama başarılı olamadım, Allah böyle istedi" dedim ve rahat ettim.

Evreni yöneten Yüce Tanrı, doğruya, çalışkana her zaman yardımcı olur. Affedicidir. Kul hakkından başka her şeyi affeder. Onun affını ve yardımını istemek insana ferahlık ve manevi güç verir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2018, 11:07 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2017
Mesajlar: 95
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hayatdern is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

Vehbi Koç’un Hayatı

Vehbi Koç öğrenim hayatına beş yaşındayken “Topal Hoca Mektebi”nde başlamıştır. 1908 yılına geldiğinde ise Hacı Bayram Camii’nin yanındaki kiralık bir evde eğitim veren ilkokula devam etmiştir. İlkokul yıllarında çok başarılı bir öğrenci olan Koç, okulu birincilikle bitirmiştir. Daha sonra “Taş Mektep” denen Ankara İdadisi’ne devam etmiştir.

Şimdilerde okulun olduğu yerde Tıp Fakültesi Hastanesi bulunmaktadır. Ticaret aşkı o yıllarda başlayan Vehbi Koç, 15 yaşına geldiğinde ticaret hayatına atılmak için idadiye bir dilekçe yazmıştır. Bu dilekçede okuldan ayrılmak mecburiyetinde olduğunu belirten Koç’un okul hayatı böylece son bulmuştur. Bu olayın hemen ardından Vehbi Koç, babası ve dedesinin ön ayak olmasıyla iş hayatına atılmıştır.

Vehbi Koç’un Ticari Hayatı

Vehbi Koç’un ticari hayatı, oturdukları evin altına babasının açtığı bir bakkal dükkanı ile başlamıştır. Bu dükkanda şeker, ayakkabı lastiği, peynir ve makarna satarak ilk kazancını elde etmiştir. O dönemde ticarette gayrimüslimler oldukça iyi bir yer edinmiş ve çoğunlukla zengin olmuşlardır. Fakat Müslüman tüccarlar sıradan bir hayat sürmüşler ve ticarette yükselememişlerdir. Bunu fark eden Vehbi Koç, bu eşitsizliğin son bulmasını istemiş ve bu durum onu ticari hayatta çok fazla hırslandırmıştır.

1920 yılında Kurtuluş Savaşı başladığında Vehbi Koç, Büyük Millet Meclisi Matbaası’nda çalışmaya başlamıştır. Ancak kısa bir süre sonra burada çalışan bütün işçiler askere yollandığı için bir buçuk yıl süren bir askerlik serüveni başlamıştır. Vehbi Koç, askerden döndükten bir süre sonra bakkal dükkanını “Koçzade Ahmet Vehbi” adıyla 1926 yılında Ankara Ticaret Odası’na kaydettirmiş ve böylece ticari hayatındaki ilk önemli adımını atmıştır. 1928 yılına gelindiğinde ise hızlı bir yükselişle Ankara Ticaret Odası ikinci başkanı olmuştur.

O dönemlerde, bakkal dükkanında sattığı ayakkabı lastiğinden, köseleye adım atmıştır. Fakat sahip olduğu çalışma arzusu ve yükselme hırsı sebebiyle, kösele işi de artık onu tatmin etmemeye başlamıştır. Yeni ticari hayatına kösele ayakkabının yanı sıra, baharat, bardak, iplik, tabak, boncuk, hırdavat gibi malzemeleri de ekleyerek, çok daha büyük bir dükkan açmıştır.

1927 yılında ise teyzesinin kızı ile evlenmiştir. İlerleyen yıllarda Koç’un babası yaşlanmaya başlamış ve şirketini ölmeden bir yıl önce Vehbi Koç’a bırakmıştır. Artık ticarette sınır tanımayan Vehbi Koç, aldığı bu güçle Avrupa ülkelerine açılmaya karar vermiştir. Viyana, Paris, Budapeşte, Berlin gibi Avrupa şehirlerini gezmiştir. Sonrasında bir boru fabrikasına ortak olmuş fakat başka birilerinin kurduğu bir şirkette sözü geçmeyen bir ortak olmaktan haz almamış ve ayrılmıştır.

O dönem deneyiminden sonra söylediği şu söz hafızalara kazınmıştır; “Başkalarının kurduğu işe ortak olmam, kendi kurduğum işe ortak ararım!” Ardından 1937 senesinde üç ortağıyla birlikte “Vehbi Koç ve Ortakları Kolektif Şirketi”ni kurmuştur ve 1954 yılına kadar ortaklık sürmüştür. Ortaklarının isimlerinin; Emin Güraç, İshak Altabef ve İsrail Anastasyan olduğu bilinmektedir.

1938 yılına gelindiğinde ise Koç Ticaret Anonim Şirketi’ni kuran Vehbi Koç 2 yıl sonra satış yanında imalata da başlamış; 1948 yılında ise “General Electric” ile ortaklık anlaşması imzalamıştır. Vehbi Koç’un, General Electric ile ortak olduktan sonra yaptığı ilk iş o dönem Türkiye için hayati bir öneme sahip olan ampulleri üretmek olmuştur.

Koç Topluluğunun sınır tanımayan ilerlemesi traktör, beyaz eşya, otomobil gibi üretimlere kadar uzanmıştır. 1960 yılında Fiat ve Tofaş ile ortaklığa imza atan Vehbi Koç, yıllar geçtikçe çok daha farklı alanlarda da kendini göstermiştir. Koç ortaklığından, Koç topluluğuna ilerleyen grup, 1963 yılında Koç Holding AŞ’yi kurmuş ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Vehbi Koç’u seçilmiştir. 1970 yılına gelindiğinde Koç Holding; KAV, Mesan, Migros, Karsan, Maret, Ford, Aygaz, Arçelik, Siemens gibi markaları kendi bünyesine dahil etmiştir.

Vehbi Koç’un Özel Hayatı

1927 yılında teyzesinin kızı olan Sadberk Aktar ile evlenen Vehbi Koç’un bu evlilikten, Rahmi, Semahat, Sevgi ve Suna isimlerinde dört çocuğu olmuştur. 1984 yılında Koç Holding İdare Meclisi Başkanlığı görevini Rahmi Koç’a devretmiştir. Özel yaşantısında ticaretin dışında da oldukça duyarlı bir iş adamı olan Koç, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı, Koç Lisesi, Koç Üniversitesi gibi birçok sosyal sorumluluk projesine de imzasını atmıştır. Aynı zamanda İstanbul’un en güzide mekanlarından olan Otağtepe Parkı – Fatih Korusu, Vehbi Koç’un yardım ve destekleriyle bir çöplük halinden kurtulup şanına yakışan güzelliğe kavuşmuştur.

Vehbi Koç’un Ölümü

Vehbi Koç, 25 Şubat 1996 yılında 94 yaşında iken, Antalya’da kalp yetmezliğinden vefat etmiştir. Ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilmiştir.

Kaynak
Hayatdern isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2019, 05:07 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2019
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aleyna500 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

cok tesekkurler
aleyna500 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2019, 09:50 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
cymbella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: ANKARA
Mesajlar: 176
Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cymbella is on a distinguished road
Standart Cevap: Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

başarılı,tecrübeli ve bilge bir insanın bakış açısını az da olsa tanımış olduk teşekkürler
__________________
cymbella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2019, 01:43 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2018
Mesajlar: 5
Tesekkür: 6
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
Pozitif_Yasam is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

Mükemmel,hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum.Anlattıkları gerçekten yararlı ve doğru bilgiler.Bunları kendine saklamaması da aydınlığa eriştiğini gösterir,nur için de yatsın.
__________________
Cihân-ârâ cihân îçindedir ârâyı bilmezler
O mâhîler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler
Pozitif_Yasam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Vehbi Koç'tan Tavsiyeler...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Vehbi Koç'tan Tavsiyeler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türkiye'nin en büyük iş adamlarından. Onbinlerce kişiye iş istihadımı sağlamış. Türkiye'nin dünyadaki gurur vesilelerinden. Yüzlerce mağaza ve şirketlerin sahibi. Rahmetli Vehbi Koç'un Ocak 1992'de Capital Dergisi’nde Yayınlanan Röportajından tavsiyeler... Genç yöneticilere tavsiyelerim şunlardır: Ailenizi seviniz ve sayınız. Ailenize daima sevgi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.