![]() |
BOLLUK VE BEREKET · “Sonsuz kaynak benim içindedir ve ben onu harekete geçiriyorum. · Bolluk ve bereket içindeyim. · Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum. · İhtiyacım olan her şeyi, ihtiyacım olduğu anda Evren bana verir. · Gürül gürül akan bir çağlayan gibi hayatın nimetleri bana akıyor. · O çağlayanın içinde neşe ve huzurla yıkanıyor ve doya doya içip kanıyorum. · Her zaman içimdeki sonsuz kaynakla birlikte olduğumun bilincindeyim. · Benim asıl zenginliğimin ona sahip olmaktır ve bu duygu bütün zenginliği bana çeker. · Varlığımın kendisi ihtiyaçtan uzaktır. · Temizlenmek, gelişmek ve olgunlaşmak için çıktığım bu yolda benim için en uygun araçlar yolumun üzerinde her zaman beni bekler. · Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Bunlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar. Ben de onları alıyorum. · Allah bizi sevgisiyle yarattı ve bizleri sonsuz bolluk ve bereket imgeleriyle kuşatmıştır. O bizi sever ve her daim yanımızdadır. · O’nun katında ve yanında özel bir yerim olduğunu biliyorum. · Şimdi ve gelecekte bütün ihtiyaçlarım O’nun garantisi altındadır. · Çalışarak, üreterek, paylaşarak yaşamımda bolluk her zaman bana akar. · Sahip olduğum bolluğu paylaşırken verdiklerimin bana çoğalarak geldiğini biliyorum. · Bir elim bana sunulan bolluğu almak için yukarıdaysa; diğer elimde ihtiyacı olanla paylaşmak için aşağıdadır. Böylece ben alma-verme döngüsünü sürdürmüş olurum. · Kimsenin kalbini kırmamaya ve hakkını yememeye özen gösteririm. · Böylece hayatıma gelecek olan bolluğun önünü kesecek enerjileri hayatımda barındırmam. · Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum. · Her bir saniyeyi bir gün gibi; her bir günü de bir hafta kadar verimli yaşarım. · Cebimdeki paranın bereketli olduğunun bilincindeyim. · Her yaptığım işe bütün dikkatimi ve bütün sevgimi katarım. · Her ne yapıyorsam en iyisini ve en kalitelisini yaparım. · Her ürettiğim şey bana bir çok zenginlik katar. Çünkü ben ürettiklerimle insanların hayatlarına anlayış, sağlık, umut, neşe, mutluluk, konfor ve güzellik katarım. Ürettiklerim onların hayatlarında fark yaratır. · Onlarda bana bunların bedelini sevinçle ve bolca öderler. · Bu arada gereksiz israftan, boşuna ve gösterişe yönelik harcamalardan kaçınırım. Bilirim ki Allah israftan hoşlanmaz. · Gereksiz harcamalarda dikkatli ama kendimin ve başkalarının hayatına katkıda bulunacak harcamalarda cömertim. · Bolluğu hayatıma çeker ve bolluğu ve bereketi oluştururum. |
Cevap: BOLLUK VE BEREKET önce iyi niyet ve herkes için dilemeli^-^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM. |