![]() |
YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Merhaba arkadaşlar tatil için tavsiye yada şikayetlerimizi paylaşıp birbirimize yardımcı olmaya ne dersiniz?? Bu arada yurt içinde balayı için hangi bölgede hangi oteli tavsiye edersiniz?? |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Antalya'da Alanya(biz çok memnun kaldık), Side, Muğla'da Bodrum otelleri iyidir. Tabi beklentileriniz önemli. Tur şirketleri ile görüşürseniz onlar daha iyi önerilerde bulunabilir. Turla gitmek iyi oluyor. Sevgile.r |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Alanya hangi otel? bir arkadaşım Antalya, Side de bir otel önerdi onuda araştırıyorum, tur şirketiyle gidicem sağol |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Alanya'da Q premium resort Side'de Ali Bey resort |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri hıı gerçek ten çok güzelmiş önerdiğin oteller, fakat erken rezervasyon için geç kaldım fiyatlar yükselmiş, yinede teşekkürler, 96kl arkadaşım side de ki selge beach resort spa, yı önermişti, fiyatı biraz daha uygun art56art56 |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Yine de tur şirketleriyle bir görüş derim onlar erken rez yaptırdıkları için farklı fiyat verebilirler. Yurt dışı için de yunan adaları uygun bir seçim olabilir. Mikanos mesela. |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri bakıcam tamam art56art56 |
Cevap: YURT İÇİ TATİL ve YURT DIŞI TATİL Önerileri Antalya ve Ayvalık'ı önerebilirim. Oralarda bulundum ve çok güzel zamanlar geçirdim. Kaldığımız otelin de önemi bulunuyor ama iş genelde sizde bitecektir. Biz arkadaşlarla gület kiralama yaparak tüm koyları gezdik diyebilirim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 PM. |