Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Yoga

Uyarılar

Yoga hatha yoga, iyengar yoga, ashtanga yoga, flow yoga, vinyasa yoga, yoga meditation, yoga instructor, yoga teacher, yoga retreat, lotus yoga, yoga classes, yoga pilates, yoga mats, yoga mat, yoga centre, yoga, prenatal yoga, yoga asana, yoga postures, yoga poses, yoga asanas, yoga positions,

Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yoga Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DÜNYACA ünlü Yoga Academy'nin kurucusu Prof.Dr. Akif Manaf, yoganın etkili bir kişisel gelişim sistemi olduğunu bunu yapmaya başlayan binlerce kadının yaşamının kısa sürede değiştiğini söyledi. Türkiye genelinde 70'ten fazla, Avrupa ve Amerika'da da merkezleri bulunan dünyaca ünlü Yoga Academy'nin kurucusu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yoga telkin cd indir izle İstanbul Yoga nerededir kimdir Yoga çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yoga hipnoz Yoga olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yoga hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yoga kuantum düşünce kitap haberi

Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-04-2013, 11:15 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Lightbulb Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

DÜNYACA ünlü Yoga Academy'nin kurucusu Prof.Dr. Akif Manaf, yoganın etkili bir kişisel gelişim sistemi olduğunu bunu yapmaya başlayan binlerce kadının yaşamının kısa sürede değiştiğini söyledi.

Türkiye genelinde 70'ten fazla, Avrupa ve Amerika'da da merkezleri bulunan dünyaca ünlü Yoga Academy'nin kurucusu Prof.Dr. Akif Manaf, yoga yapan kadınların aşk acılarının sona erdiğini, evliliklerinin düzene girdiğini anlattı.

Uyguladıkları Orijinal yoga sisteminin, insana gerçek mutluluğu kendi içinde bulma sanatını öğrettiğini belirten Manaf, şöyle dedi:

"Yoga sistemi sahip olduğumuz bedeni kullanma kılavuzudur. Çoğu kimse bu muhteşem makineyi doğru kullanmayı bilmiyor. Yoga teknikleriyle kendini geliştiren, forma sokan kadınlar zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak değişime uğruyor. Kadınların aşk acıları yok oluyor. Çalışma ve aile hayatları düzene giriyor ve kadınlar doyuma ve mutluluğa ulaşıyor."

Yoganın sırlarını paylaşan Akif Manaf, şunları anlattı;

"Bu nesnel dünyada sahip olduğunuz herşey geçicidir ve çoğu zaman düş kırıklığı ve acılara neden olur. Oysa bunun ötesinde hiçbir zaman sizi hayal kırıklığına uğratmayan, size sınırsız özgürlük ve mutluluk veren, evrensel gerçekler var. O evrensel gerçeklere yönelince hayatınız daha dengeli olur. Orjinal Yoga Sistemi bu dengeyi sağlamaya yardımcı oluyor. Yani bazı kişiler dini inançlara aşırı bağlanmaya başlar ve bu konuda aşırılık yaşar ve bu konuda acı çekmeye başlar. Çoğu insan ise nesnel dünyaya daha çok bağlı olur. Kariyer, zenginlik gibi nesnel amaçlara daha bağlı olur, onları hedefler işte o zaman orada acı çeker. Oysa bunu dengeli hale getirmek gerekiyor. Nesnellik ve spirütüellik dengeli hale gelmeli ki kişi her ikisinden de zevk alabilsin. Bunu yapabilmek için bilgilenme önemli. İnsanlar Orjinal Yoga Sistemi'nden uygulamalar yaparak, teknikler uygulayarak kendini keşfetmeye başlıyor. Kendini keşfetme ve tekamül etme; kesinlikle emek vermeyle ve uygulamayla ilgili. Yani teknikler hiç düşünmediğimiz nefes alıp verme işleminden başlayarak, nefesi bir sanata çevirerek...oldukça basit... hiç farkında olmadan bir sanata dönüşmeye başlıyor. Ve bedeni tanıyarak, 'vücut çalıştırma sanatı'nı öğrenmek ve bu şekilde git gide kendini keşfetmek; nefes, beden sonrada bio enerji ve çakralarla daha derine özüne inerek, kendini keşfetmek."

Yoganın konsantrasyon, meditasyon, derin gevşeme gibi tekniklerle zihni, aklı ve duyguları başka yerde olan kişileri bütünleştirdiğini söyleyen Akif Manaf, doğru nefes alarak, kardiyovasküler sistemin dinginleşi, kalbin rahatladığını ve kişinin mutlu hissettiğini söyledi. Programlarına daha çok kadınların ilgi gösterdiğini belirten Manaf, şunları söyledi:

"Kadınlar daha çok kitaplarımdan buluyorlar beni. Son çıkan 'Sevgi Nedir, Koşulsuz nasıl sevilir?' adlı kitabım çok beğenildi. Kitapları okuyarak, araştırarak ya da televizyon programlarından görerek ilgilerini çekiyor. Soru sormaya başlıyorlar. Çoğu zaman kadınlar aşk acıları çekerler, başka türlü hayal kırıklığına uğrarlar; işinde yıpranır, patronu ezer ve bu hayati soruları sormaya başlar. Ben bu acılardan nasıl korunabilirim, nasıl dengeleyebilirim? İlişkilerimi nasıl daha olumluya çevirebilirim? gibi sorular soruyorlar. Bende bu konularda konuşuyor ve cevaplar veriyorum. Pratikte ne yapabilirim diye sorduklarındaysa o zaman 'siz kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Forma sokmanız gerekiyor. Hem zihinsel hem fiziksel hem duygusal olarak. Bunun için de Orijinal Yoga sisteminde teknikler var. Gelin misafirimiz olun. Deneyin bir kere. Beğenirseniz devam edebilirsiniz' diyoruz. Tabii deneyen herkes devam eder ve kısa bir sürede yani birkaç hafta içinde o acılar, hayal kırıklıkları ve o negatif duygular, hisler kaybolmaya başlar."

"KADIN DUYGUSAL, ERKEK ZİHİNSELDİR"

"Kadın duygusaldır. Erkek zihinseldir. O yüzden kadının yogayı hemen algılayıp daha fazla fayda görmesi duygusallıkla ilgili" diyen Manaf, " Yoganın verdiği o ince enerjisel duygusal değişim, kadını etkisi altına alabilir. Kadınlar için doğal. Erkekler daha fazla mantıksal ve zihinsel olduğu için o mantığını kullanıyor" dedi.


"BENCİLLİKTEN KURTULUN"

Bencil sevenlerin o oranda acı çektiğini ifade edern Manaf, "Tavsiyemiz bencillikten kurtulun. Bu sahiplenmeden, yapışmadan bağlanmadan kurtulun.Kurtulmak için Yoga tekniklerini uygulayarak kişiliğini dönüştürmesi gerekiyor. Kurtulma evrenselleşmeyle ilgili. Bencillikten evrenselliğe geçiş yapması gerekiyor. Kişi karşıdaki kişinin sadece bir beden, bir kadın, erkek değil onun dışında ruhi bir varlık olduğunu görmeye başlaması gerekiyor. Sürekli kendisini düşünmek değil başkasını daha çok düşünmesi gerekiyor. Ama teknikler ve bilgi önemli. Yoga tekniklerin etkisi var. Kişi daha evrensel olmaya başlıyor bencillikten uzaklaşıyor" dedi.

Mutlu bir ilişki için karşıdaki kişiyi olduğu gibi görmek gerektiğini söyleyen Manaf, "Bazı yönlerini beğenirsin diğe yönlerini de kabul edip fedarkarlık yapacaksın. Bu olgun yaklaşım ama çoçuksu yaklaşım şöyle, kişiler evlenirken şöyle düşünüyor: 'Şimdi evleneyim sonra değişir' diyerek kişiyi değiştirmeye çalışıyor . Bu en büyük hata. Kişi kolay değişmez. Kendi çabalamazsa değişmez. Kimseyi değiştiremezsiniz . Kişi kendi değişecek. İstemezse bunun için çaba gerekiyor. Değişmez ama herkesin kafasındaki budur 'Evleniriz değişir, benim istediğim gibi olur' Sonra ne olur? Kavgalar başlar. Balayında kavgalar başlıyor. Kişi değişmez. O yüzden gerçekçi olmak gerekiyor. O yüzden beğendiğin yönleri seveceksin, beğenmediğin yönlerinde de fedakarlık edeceksin. Çünkü ilişki fedakarlık demek, ama uymuyorsa uymuyor. O zamanda güle güle diyeceksin" dedi. "Doğru erkek fedakar bir erkektir. Kendi isteklerini kendi egosunu benciliğini feda etmeye hazır edebilen erkekle ilişki yürür ve devam eder. Ama aşırı bencil ve kontrolcü erkekle ilişki yürümez" diyen Manaf, şöyle devam etti:

"Kadın da fedakarlık yapacak ama her zaman benzer benzeri çeker. O kişi fedakarsa sizde fedakarlık yaparsınız ama biri kadın üzerine kontrol sağlamaya çalışırsa, kadın da kontrol etmek ister ya da kaçar. Sonuçta ezilince kaçar. Çoğu zaman şöyle görüyoruz; kadın fiziksel olarak toplumda kültürel olarak biraz daha zayıf olduğu için daha çok onlardan fedakarlık beklenir. Ama fedakarlığında bir sınırı var tabii. O yüzden erkek ilişkinin yürümesi için fedakar olacak."

"Orijinal Yoga Sistemi ile kişi kendini keşfetmeye başlıyor” diyen Prof.Dr. Akif Manaf, şunları anlattı:


"Bu önemli bir şey; uyanıyorsun ve artık farkındalık gelişiyor ve diyorsun ki, 'Yarın ölebilirim. Ben neden kavga ediyorum, ben sevdiğim insanla tartışıyorum onunla güzel zaman geçirmek yerine. Çünkü yarın ölebilirim.' Herkes bu farkındalığı geliştirebilirse; yarın ölebiliriz bir garantisi yok. Trafik kazası olabilir, ayağın kayıp düşebilirsin, kalp krizi geçirebilirsin, beyin kanaması geçirebilirsin. 5 dakika sonra ölecek ama o farkındalık olunca o kendi diyecek ki 'Ben şimdi bu sevdiğim insanla güzel zaman geçirmek yerine neden kavga ediyorum?' Ve kavga biter. O yüzden bu farkındalık meselesi. Yaşam+ farkındalık= varlık. O bildiğimiz yaşam biçimi didişmeler, kavgalar, bencil istekler. Eğer kişi var oluyorsa o evrenin farkındadır. O zaman o çift kavga etmez, didişmez. Boş olduğunu görür ama yaşamdan var oluşa geçmek için farkındalık gerekiyor. O yüzden diyoruz ki: yaşamak artı farkındalık eşittir var olmak. Farkındalık geliştirmek gerekiyor. Kişinin kendisini görmesi ve geliştirmesi gerekiyor. Geliştirmek içinde bir araç olmalı farkındalığı geliştirmek için. Farkındalık gelişince bu nefes ile başlar. Kişi nefes alıp verdiğinin bile farkında değil. Oysa nefes sağlık için çok önemli birşeydir. Kişi nefesin farkına varınca kendi farkına varıyor ve o zaman diyor ki: “Ben neden kavga ediyorum. Bu kişiyi ben seviyorum. Zaman kaybı. 5 dakika sonra ölebilirim.' Budur farkındalık. Yaşamdan var oluşa doğru bir adım atıyor artık kavga etmek istemiyor, kontrol etmek istemiyor, bağırıp çağırmak istemiyor ve fedakarlık etmeye hazır” dedi. “Yoga zengin işi değildir” diyen Manaf, “Herkes mutluluğun anahtarını arıyor. Kitaplarımı herkes okuyor. Kütüphanelerde de var. Gönüllü çalışmalar yapıyoruz. Engelli çocuklara yoga öğretiyoruz. Yoganın ekonomi ile bağlantısı yok. Herkesin yoga yapma ihtiyacı var sağlığa ihtiyacı var. Yoga o sağlığı veriyor."

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2013, 01:54 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

çok güzel bir yazı. çok güzel konulara değinmiş. kesinlikle ferkındalığımızı geliştirmemiz lazım. ben kendi payıma düşeni aldım. çok teşekkür ederim TR-ance güzel paylaşımın için.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2015, 07:23 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
feylefus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

Evet hocam yoga ile uyanış mümkün. Sayısız yoldan biridir aydınlanmaya giden. Fakat yarın ölebilirim farkındalığı ile yetinmek aydınlanmak değil, olsa olsa onun yansımalarını sezme noktası olabilir. İnsanın özü için ölüm diye bir olgu yoktur. Doğum da yoktur. Sadece görünüşler ve kayboluşlar vardır. İnsan sonsuzluğu özleyen ve özünde sonsuz olan bir varlıktır. İçimizdeki ölümsüzlük dürtüsünü bedenin ölümsüzlüğü noktasına indirgeme aptallığına düşüyoruz. Bunun nedeni ölümsüz olan özümüzü bedenin ölümlülüğünün gölgesi altına sıkıştırma çabamızdır.Beden bir gömlek olarak değiştirilecek ve doğası gereği zamanın boyunduruğu altında çürüyüp gidecektir. Onun kaderi programı böyledir. Yarın öleceğim o halde herkesi seveyim diyebilmek noktasına varmak kendini keşfetmek değildir hülasa... Sadece yürünen yolda biraz daha zenginleştirilmiş farkındalığın hediyeleri olabilir.
feylefus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2015, 11:29 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
cloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2014
Bulunduğu yer: İSTANBUL
Mesajlar: 37
Tesekkür: 68
28 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cloud is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

ölüm dönüşümdür. tırtılın kelebek olması gibi.
cloud isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
yoga

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yoga Kişi, Yoga İle Kişi Kendini Keşfetmeye Başlıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DÜNYACA ünlü Yoga Academy'nin kurucusu Prof.Dr. Akif Manaf, yoganın etkili bir kişisel gelişim sistemi olduğunu bunu yapmaya başlayan binlerce kadının yaşamının kısa sürede değiştiğini söyledi. Türkiye genelinde 70'ten fazla, Avrupa ve Amerika'da da merkezleri bulunan dünyaca ünlü Yoga Academy'nin kurucusu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yoga telkin cd indir izle İstanbul Yoga nerededir kimdir Yoga çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yoga hipnoz Yoga olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yoga hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yoga kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.