Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Yerli Filmler

Uyarılar

Yerli Filmler film izle film konusu dizi konusu

Ali Filminin Konusu

Serbest Kürsü ve Yerli Filmler Ali Filminin Konusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Ali Filminin Konusu "Anlatmak istediğim ir hikaye ulmam gerekiyordu", diyor Michael Mann "Ali"yi eyazperdeye taşıma kararı konusunda. "Hikaye 1964te aşlıyor ve 1974te itiyor. ir akıma hikaye oldukça asit: ir adam Dünya Ağırsiklet oks Şampiyonu olur, ünvanı elinden haksızca alınır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Filmler telkin cd indir izle İstanbul Yerli Filmler nerededir kimdir Yerli Filmler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Filmler hipnoz Yerli Filmler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Filmler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Filmler kuantum düşünce kitap haberi

Ali Filminin Konusu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2010, 06:35 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ali Filminin Konusu

* Ali Filminin Konusu



"Anlatmak istediğim ir hikaye ulmam gerekiyordu", diyor Michael Mann "Ali"yi eyazperdeye taşıma kararı konusunda. "Hikaye 1964te aşlıyor ve 1974te itiyor. ir akıma hikaye oldukça asit: ir adam Dünya Ağırsiklet oks Şampiyonu olur, ünvanı elinden haksızca alınır. Adam u kararı tersine çevirmeye çalışır, tahtını geri almak için mücadeleye aşlar. Fakat zamanın kendisinden yana işlemediğini ve kendisinden genç ve güçlü George Foremanla Zairede karşılaşmak zorundadır."







Ama "The Insider"daki etkileyici dramatizasyonu ile ir Oscar&#61650 adaylığı kazanmış olan Mann,







Sadece tarihsel ir karakterin filmini yapmak niyetinde değildir. "ir elgesel drama veya Aliyi yücelten ir film yapma peşinde değildim. Aliyi yüceltmek, onun kişiliğini küçümsemek olurdu. u onu , izleri insane yapan, hatalarını ve yanılgılarını ve hatta onun cesaretini ir adam ve ir sporcu olarak kendini adamışlığını ondan çalmak olurdu. "















Alinin kişiliğini anlatailmek için filmde izleyici ile paylaşılmamış, özel kalmış sahneler de var. Will Smithin dediği gii "ir otel odasındasınız ve Ali askere gitmemeye karar veriyor. İlk karısı ile karşılaştığı gece de oradasınız. Aliyi Chicagodaki ir enzin istasyonunda 68 Olimpiyatlarını izlerken görüyorsunuz. Yükselişini ve düşüşünü izliyorsunuz. Gazete aşlıklarına göre değil, arkadaşlarının ve kendi akış açılarından, tai…"







..........















Will Smithin Muhammed Aliye dönüşmesi sadece, 92 kiloluk ir aktörün 110 kiloluk ir sporcuya dönüşmesinin gerektirdiği fiziksel değişim değildi. u aynı zamanda ir enlik metamorfozuydu. Kameralar çalışmaya aşlamadan neredeyse ir yıl öncesinde Smith, Alinin konuşma şeklini , hareketlerini, ifade ve mimiklerini itmek tükenmekilmez ir şekilde çalışmaya aşlamıştı ile.















Ringe girmekten daha zor olanı, Alinin kafasının içine gireilmekti. Pek çok karakteri içinde arındırması gerekiyordu: tehlikeli ir adam, ir diplomat, çenesi düşük ir ukala, doğuştan ir "rap"çi ve de ir şampiyon.















"İnsanlar gördüklerinden çok memnun olacaklar," diyor Alinin çalıştırıcısı ( Filmde Ron Silver canlandırıyor) ve filmin teknik danışmanı Angelo Dundee. "Will inanılmaz ir iş çıkarıyor. Onu takip etmek ile çok zordu çünkü ayak hareketleri Muhammedinkilerle aynıydı. O ip atlıyor ama siz MuhammedI izliyorsunuz."















Filmin ana yapımcılarından ve Alinin kırk yıla yakındır arkadaşı olan Howard inghama göre ise Will Smith, eklenenin de üstünde ir performans sergiliyor. "O ir komedyen, ir spocu ve çok aşarılı ir aktör. u üyüleyici."















Film Şampiyonun aşarılarını desteklemektedir.Muhammed Ali ise filmle ilgili şunları söylüyor:







-u herşeyi anlatan tek film,Hayatımın hikayesini ilen sadece enim ve Will Smith ile Michael Mann güvendiğim insanlar ve sadece onlar u hikayeyi eyazperdeye taşıyailir.Onların yanında duruyorum çünkü u film tek destekleneilir proje.







Smith film çekimi sırasında oyunculuk yeteneğinin yanısıra oks tekniğini de öğrenmek zorunda kalmış.ununla ilgili Yönetmen Mann:







-Karakteri en iyi içimiyle eyazperdeye yansıtmak,sadece Will unu yapailirdi.Öyle iyiydi ki Aliyi düşünüp Ali gii davrandı ve Aliyi hayal etti.







-Cassius Clay olarak 22 yaşında nasıl düşünürsün ? 32 yaşında o artık Muhammet Ali iken ne kadar değişeilir ? Will Smith ,Ali rolünde onu düşünüp onun gii hareket etti.Hilesiz şekilde ne zaman ringlerden karşısındaki rakiini oyundan düşürmesi ve onu yenmesi gii.







Alinin diğer ir özelliği olan hitaet yeteneği ve insanı şaşkına çeviren kelimelerle karşısındaki insanları dehşet içinde ırakmasıydı.Smith u özellik ve diyalekt kullanmayı zaman içinde uğraşarak oturttu.







u özellik için Louisvillede oturan konuşma eksperi Denise Woods ile çalıştı.Hatta azı seferlerinde Will Smith telefonla Muhammed Alinin eşi Lonnie Aliyi arıyor ve onla sohet ediyordu.Lonnie o kadar şaşırmıştı ki o duyduğu ses tonunun Muhammed Alinin 20-30 sene önceki ses tonu olduğuna yemin ediyor.







Smith dövüş sahnelerinde dulör kullanmadı.Antrenörü olan Angelo Dundee şunları söylüyor:







-O dövüşürken yumruk yedi,dare aldı ama kendi de vurmasını ildi..Dundeenin tahminlerine göre Muhammed Ali,Will Smith kendisini oynadıkça gitgide daha neşeleniyordu ve onu 20 yaşındayken tanısam kesin şampiyon yapardım demiş.Fiziksel yeterliliği yanısıra onun kali olduğunu elirtiyor ünlü oksör Muhammed Ali…







Filmde George Foreman rolünü oynayan Charles Shufford aktör Will Smithle iyi dövüştüğünü elirtiyor:







-Michael Mann izden tamamen gerçekçi olmamızı istedi.Will Smith ana haydi yumruk at ana dedi,sakın sahte yumruk atma dedi…Will gerçekten iyi formdaydı ve nasıl oks edeceğini,nasıl ringte dans edeceğini iyi öğrenmişti.Gerçekten iririmize çok sıkı değil ama hissedecek ve anlıyacak kadar sağlam yumruklar attık.







Diğer ir antrenör olan çalıştırıcı Darrell Foster Smith ve Mannin vizyonlarının gerçekçilik üzerine kurulduğunu elirtiyor ve :







-en Sugar Ray LeonardI eğittim,Muhammed Alinin hayatına göre Willin de yediği yumruklarda gerçekçi olması gerekiyordu,SmithI ofansif ve defansif şekilde eğittim.







Mann aynı zamanda, UCLA Spor Doktorluğu ölüm aşkanı ve AD Olimpiyat Takımı Doktoru olan Dr. James Pufferında SmithI teknik açıdan hazırlayailmek amacıyla danışmanlaık yapmasını sağlamıştır. Teknik hazırlıkların yanında Smith haftada eş gün, günde altı saati de karda koşarak, ağırlık kaldırarak ve oks yaparak geçirdi.







Gerçek savaşçıların arasından Smith filmde Al Cole, James Toney, Michael entt ve Charles Shufford gii dövüşçülerle karşılaştı.







"ir dövüşçü gii gözükmenin yanındai enim amacım ir dövüşçü gii düşünmeyi öğrenmekti" diyor Smith. "unu yapailmek içinde enim ir dövüşçü gii yemek yemem, dövüşçü gii uyumam, dövüşçü gii tepki vermem… ir dövüşçü olmam gerekiyordu…"







Çekimler sırasında Smithin eğitimi sonuçlarını vermeye aşlamıştı. 12 saatlik yorucu çekimlerin sonunda Smith ve Mann ir 12 saat daha çalışailecek durumdaydılar.







Fiziksel ve eyinsel hazırlıkların yanında, Smith o yıllarda Aliyi tanıyan kişilerle konuşuyordu. Ve Şampiyonun kendisiyle de uluştu. "will, Ali ile ilk kez karşılaştığında, onun yüzüne karşı, onu taklit etmeye aşladı" diyor Yapım Sorumlusu ingham. "Will, Aliyi taklit etmekte çok aşarılıydı. irkaç dakika Aliyi izledikten sonra Will, Ali oluyordu. Ali ana döndü ve sordu: "en gerçekten u kadar çılgın mıydım?".







"Onunla çok ortak yönümüz olduğunu hissettim" diyor Smith, karşılaştırma yaparken. "Onun hayata ve çocuklara olan sevgisini anlıyorum. İnsanları ve arkadaşlarını çevresinde tutma isteğini. Onu yönlendiren şeyleri anlıyorum. Ama hayatımda öyle ir aşarı gerçekleştireilir miyim ilemiyorum. Rolü oynamak tatlıydı. Ama ütün zamanların en iyi olmak için katettiği yolu ilince, gerçek hayatta azı şeylerin tadının da ekşi olduğunu iliyorsun."







Cassius Clay Muhammed Ali olduğu zaman, o aynı zamanda Jack Johnsondan son en imrenilen spor adamı oldu.Ali Şampiyonluk ünvanlarından daha fazlası için dövüştü.O insanlık için dövüştü.Onun dövüşü aynı zamanda renkler ve ülkeler içindi.O aynı zamanda Amerikan hükümetine karşı da dövüştü.O kendine karşı gelenlere direndi ve Ali ismini kullanarak kendisi için doğru olanı yaptı.O aynı zamanda Allaha karşı itimat etti.







Alinin etkisi kendi zamanında ve kendisinden sonra gelenlere taşındı.Ona itimatları tartışılmazdı.







iyografi yazarı Thomas Hauser 1992de çıkardığı Muhammed Ali: Yaşamı ve zaman adlı kitaında ondan şöyle ahsetmekte :







-Sadece dünyadaki irkaç kadın ve erkeğe nasip olailecek ir kişilikti..ve ölümsüzleşti.







Ali için ingham şunları söylemekte.







-Ağzını açmasına gerek ile yoktu..Odaya girdiği zaman tüm odayı kontrol ederdi.O herkes tarafından, Dünya tarafından sevildi.







igham ayrıca ir anısında :







-Ali ile tanıştığında hıçkıra hıçkıra ağlayan ir kadın gördüm.Meğer o kadının aası Aliyi tanıyormuş.Maçlarını seyrederken aasıyla geçirdiği güzel zamanlar aklında gelmiş.







en Alinin yanına gelip ağlarken:







-en sizi örnek alıyorum..diyenleri gördüm..







Angelo Dundee ise : Muhammed çok özeldi.O yaşayan ir efsane.O şimdi daha çok çalışıyor ve daha fazla seyahat ediyor.







Michael Mann diyorki: Çekimler esnasında herkes için irşeyler ifade etti.Onun yaptıkları ütün herkesi etkiledi.Vietnam savaşındaki katliama çok sinirlenmişti.O siniri hiç geçmedi.Ali u öfkesiyle uluslararası arenada gözüktü.







O ayrıca küstah,komik ve şok ediciydi.O kendine tarzıyla hepimizi kendine ağlamıştı.







Will Smith Ali hakkında şunları söylüyor:







-O hayatında sadeliği ulmuştu.Tanrının ana verdiği sözle yaşayacağım.u söz içinde Vietnamdakileri öldürmemekte var.







Ona akıp çok şaşırmıştık.Size ne söz verildiyse, kim ne kadar korkuttuysa veya ne tepki geldiyse yaşa veya terket..Ne doğruysa.Kolay gii ama değil.







Smith aynı zamanda kendi jenerasyonunun ve öncesinin Aliye saygısını anlatırken,en daha doğmadan once Ali hakkında ne ileilirdim ki..O dövüşçüydü irde ildiğim kadarıyla Vietnam savaşına karşıydı.ugünün çocuklarında o günlerle ilgili hiç ir düşünce yok.Sivil hakları hareketi veya Anti savaş karşıtlığınla hiç ir ilgileri yok.Hatta unu Ali ile ağlıyorlar.Ama ilmiyorlarki unun ne acı verici ir devir olduğunu.







Ali ildiği yolda yürüdü.Kendi prensipleri adına milyonlarca doları itti.İsmini değiştirdiğinde kimse onu Muhammed Ali diye çağırmadı.Ona hala Clay diyorlardı.Tacını elinden aldılar ama o ayakta durdu ve ir erkek gii onu tekrar geri almasını ildi.







Ali milyonlarca insanı temsil ettiğinin farkındaydı.Ringlere tekrar döndüğü zaman yenilmez George Foreman ile Zairede ünvan maçına çıkarken ümitliydi.







-"Howard Cosellle olan Alinin ilişkisi çok özeldi" diyor Jon Voight.Spor dünyasında ikisinin dostluğu irirlerini daha da çok güçlendirdi.Aynı zamanlarda fırtınalı geçen 60lar ve 70lerde irirlerine destek oldular.Cosell Ali yüzünden çok eleştiri aldı.Onu müslüman adıyla çağırdığı için inlerce tehdit mektuu aldı.Halkın da takdirini kazandı.







O izim için idealdi diyor ingham.O çok sadeydi.İnsanların içindeydi.Herkes tarafından sevildi çünkü kimseye yalan söylemedi.Herzaman onurluydu.







O spor kahramanından daha fazlasıydı diyor Nona Gaye.Filmde Alinin ikinci eşi elindayı canlandırmakta.Herkesi etkilemişti diyor.







-Onunla konuştuğunuzda esirdiniz..Onunla en ufak ir kızken tanışmıştım.(Marvin Gaye) aamın ir konserinden sonra kulağıma eğildi ve ana aana enziyorsun dedi.O eşsiz iri..







Filmin çekiminin 90 günlük süresi içerisinde 6 şehir,4 eyalet ve 3 ülke ziyaret edildi.127 set kuruldu.Mümkün olaildiğince Michael Mann Alinin gerçek hayatını yansıtmaya çalıştı.







ir sahne çekimi esnasında Michael Mann ve Will Smith Alinin Chicagodaki Jeffrey Caddesi üzerindeki eski evine gittiler,evin yeni sahipleri onları içeriye davet etti ve Mann onlara eski ev sahiinden her hangi irşey kalıp kalmadığını sorduğunda ev sahii onlara evde ir çok eşyanın olduğunu söyledi.Ali hiç ir zaman materyalist olmamıştı.







Ilginç yerlerden iri de ilk karısı Sonji ile çıkmaya aşladıklarında dansa gittikleri yer olan Tiger Lounge adlı klüün yerinde olmamasıydı.Aslında klüp kapanalı zaman olmuştu ve yerine moilyacı açılmıştı.Ekip u üyülü mekanın ışıltısını tekrar canlandırdı ve çekimler urada yapıldı.







Ali ile mekan gezerken eski erer dükkanını da gezmek istedi..Sonra kapıya vurduk ve içerden ir eliyle pantalonunu tutan diğer eliyle de gözlerini ovuşturan yaşlı irisi kapıyı açtı ve neredeyse pantalonunu düşürecekti…







Filmin idman çekimleri ise Miamide çekildi..Filmin devamında ise Johannesurg Güney Afrikada devam edildi ve oradan Mozamikin aşkenti olan Maputoya geçildi.Yolculuk ise 19 saat sürdü..















Afrika kıtasına ilk ayak astığımda şaşırdım diyor Will Smith.Otoüsten iner inmez siyah ir kişinin kullandığı otoüse indik ve ize Hoş geldiniz kardeşlerim dedi..ende o an kendimi çok değişik hissettim diye özetliyor.







Maputodan çok etkilendik diyor Yardımcı yapımcılardan olan Gusmano Cesaretti,Yarım asır once portekizliler tarafından yapılan inalar,rustik havası ve Art Deco tarzındaki köşeleriyle izim için muhteşem ir havası vardı..







urada hiç 35 mm ir film çekilmemiş, hele u ütçe ve üyüklükte.Güney Afrikada iyi ir mekan olailirdi diyor Mann ,Ama urası u iş için mükemmeldi.







Malzemelerin Mozamike gelişi hiç kolay olmamış.azı prodüksiyon Malzemeleri Direk Amerika veya İngiltereden gelmiş.Taii geliş rotası ise İngiltere,Yeni Zelanda ve Mozamik..







Yetersizlik sağlık hizmetleri nedeniyle ,sağlık sorunları olailir diye ise ekip için kendi sağlık ekii ve 1 uçak 24 saat hazır olarak ekletildi.







Daha once Afrikada çekimlerde ulunan John D.Schofield (I dreamed of Africa) ve Kevin W.De la noy (The Ghost and the Darkness) Mozamiğe getirildi.Mannin görüşleri doğrultusunda alınan u karar yerindeydi.Ayrıca ekiptekilerin diğer milliyetlere de mensup olması dolayısıyla ekiptekiler aynı zamanda İngilizce harici,Fransızca,İtalyanca,Portekizce,İspanyolca,L ingala,Afrikan ve diğer kaile dillerini de konuşailiyorlardı.







Onlar Amerika harici,İngiltere,İtalya,Avustralya,Güney Afrika,Mozamik,Gana,Nijerya,Kongo gii ülkelerden de gelmişlerdi.u şekilde etnik kültürel değerler içinde alışveriş yapıldı.







Maputo yakınlarında çekim yaptıkları Mavalanede 3 gün süresince Will SmithI çok az tanıyan insan çıkmış.Onu azıları müziklerinden azıları da aktörlüğünden tanıyailmiş.İnsanlara karşı sevecenliği ona yeni taraftarlar kazandırmış.Son sahne itip Yönetmen kes dediği anda içinden dans etmek gelmiş ve 100 tane ufak çocukla dans etmiş.Dans esnasında ufaklıklar onu kaldırıp dolaştırmışlar ve "Ali omaye " diye ağırmışlar.







-Çılgınlık giiydi diyor Smith.Duygusal ir telepatiyle ağlanmıştım.Öyle ir andı ki enim için ve o an Alide ilk uraya geldiğinde neler hissettiğini anlayaildim.eni ünlü olduğum için taşımadıklarını hissettim.







Ünlü Stadyum sahnesi için ise 64,000 kişilik Machava Stadyumunda çekimler yapıldı.Eskiyen kısımların ve yol tamiratı ve ring için 100,000 US$lık malzeme harcandı.Ring 40 ton ağırlığındaydı.37 metrelik yüksek spotlar eşliğinde çekimler yapıldı.Her spota 12 metrelik leopard desenler asıldı.







Stadyuma girdiğinde o anda 30,000 kişi hepir ağızdan "ALİ" diye ağırırken Willin suratına aktım diyor Yönetmen Mann. –Ve farkettimki o çok huzurluydu.







Alinin foremana karşı olan planı aslında çok asitti.Elinden geleildiğince dans edip onu yormak istiyordu.Aslında en asit plandı ve kötüydü ama işledi diyor Mann.ForemanI dakikalar geçtikçe oyundan düşürmüştü ve psikolojisini ozmuştu.







MUHAMMED ALI







O halen dünyanın en çok tanınan adamıdır.Roma olimpiyatlarında altın madalya kazanmasından 41 yıl sonra ile o sihirli olarak kalmıştır.







Ali aslında Cassius Marcellus Clay Jr. adıyla 17 Ocak 1942 yılında Kentuckyde dünyaya geldi.







İlk oks derslerini ir İrlandalı Polis olan Joe Martinden 12 yaşındayken komşuları isikletini çalmasınlar diye öğrenmeye aşladı.16 yaşındayken Louisville Altın Eldiven turnuvasında sinek siklet madalyasını alarak Chicagodaki eyalet turnuvasına yükseldi.







1960da Kolejden mezun olduktan sonra Chicagoda turnuvayı kazanarak Amatör Atlet ünvanını elde etti ve İtalyada Roma Olimpiyatlarında altın madalya kazandı.İtalyadan dönüşünde oynunda madalya varken savaşa gitmeyi red etti ve oynundaki madalyasını Ohio nehrine fırlatarak ir efsane yolunda ilk adımlarını attı.







eyaz Louisvilleli işadamlarının sponsorluğunla katıldığı 29 Ekim 1960 tarihindeki ilk profesyonel dövüşünü ise 6 rauntta hakem kararıyla kazandı.Clay kariyerine Angelo Dundeeyi tutarak devam etti.Dundee sayesinde kendine has oks stilini yarattı.1962 yılında 49 yaşındaki Archie Mooreu yenerek Sonny Listonun elinden ağırsiklet ünvanını ele geçirdi.







Genç dövüşçü kendini tanıtmak için "en en üyüğüm" sözleriyle de sivri çıkışını yaptı.26 Şuat 1964 tarihinde Dünya oks Şampiyonluğunu Listonu yenerek aldığı günün ertesinde İslam dinini seçerek tüm dünyayı şok etti.







Mayıs 1964 yılında ilk defa Afrikayı ziyaret etti.Gelişinden 2 ay sonra Sonra Roi ile evlendi.Evlendikten ir sene olmadan Alinin müslüman geleneklerinin ağırlığı yüzünden ayrıldılar.







Takip eden sene içinde Listonla tekrar dövüşüp ünvanını tekrar geri aldı.u sıralarda Ali 1-A seçilip savaşa gönderilmek istendi.Sam Amcaya ise verdiği cevapla herkesi yine şaşkına çevirmişti:







-enim Viet Konglularla hesaım yok…







1966da ünvanını korumak için 5 maç yaptı.En son yaptığı oks maçını Cosell







-Hayatımda gördüğüm en iyi oksör . diye nitelendirmişti.







15 raunt süren ve 1967 Şuatında geçen ünvan karşılaşmasında rakii ona Clay dediği için o çok sinirlenmişti ve son rauntta sözünü tutarak rakiini nakavt etti.







28 Nisan 1967 yılında resmi olarak yapılan Amerikan Ordusu çağrısını ise "İslam Dininden sorumlu temsilci" sıfatıyla red ettiği için onu Houstonda ir mahkemede yargıladılar ve 5 sene ağır hapis cezası ve 10,000 US$ para cezası verdiler.







Cezasını eklerken,Ali yurtdışına çıkamadı ve pasaportuna alıkonuldu.u olaydan sonra Amerika içinde dövüşmesi yasaklandı.Alinin oks kariyerini u şekilde durdurdular.







Parayı dövüşerek kazanamadığı süreler içerisinde kolejde dersler Verdi ve 17 Ağustos 1967de elinde oyd ile evlendi.

3 Şuat 1970de ise oksa elveda dedi.O sıralar mahkeme kararı ekliyordu.28 Haziran 1971de mahkumiyeti 8-0 red edildi ve serest ırakıldı.







Hemen Jerry Quarry ve Oscar onavena ile arka arkaya maçlara çıktı ve ikisini de nakavt ile yendi.1971 Martında 15 raunt süren ünlü Joe Frazier ile ünvan maçına çıktı, maç sonunda ikisi de hastaneye gitti.Frazier 10 ay dövüşemedi.Ali u sıralarda gösteri maçlarına çıktı.Temmuzda Jimmy EllisI yenerek Kuzey Amerika oks Federasyonu madalyasını aldı.







u sıralarda Joe Frazierla tekrar karşılaştı ve onu yine yendi.u arada George Foremanin yıldızının parladığı dönemlerdi.







Efsanevi oksör,Ünlü oks organizatörü Don King tarafından Zairede düzenlenen "Ormanda dövüş" –"Rumle in the Jungle" le Dünya Ağırsiklet şampiyonluğunuu 4 seneliğine tekrar ele geçirdi.u dövüş sonrası Ali üçüncü karısı olan Veronica Porsche ile evlendi.1978 Şuat ayında Leon Spinkse yenildi ve ünvanını kayetti,ondan ünvanını Eylülde tekrar geri aldı.







Ali ir kez daha 1979 yılında oksu ıraktığını açıkladı ama ir ünvan maçına daha çıkmak durumunda kaldı 39 yaşında 2 Ekim 1980 yılında genç Larry Holmese yenildi.Ali sonkez 1981 yılında Tervor urickle 10 raunt süren ir maç daha yaptı,son maçını alarak oks ringlerine veda etti.







Alinin ringleri ırakmasıyla Parkinson hastalığına yakalandığı açıklandı.







1990da Körfez savaşı çıkmadan önce Ali Irakta Saddam Hüseyini ziyaret ederek rehinelerin serest ırakılması için görüşmelerde ulundu.15 rehine sayesinde salıverildi.1996da Atlantadaki olimpiyatlarda olimpiyat meşalesini yakarak oyunlar tarihinde önemli ir anı ıraktı.







Ali hastalığı sırasında ir çok sağlık kuruluşları için yardımlar topladı ve yardımlarda ulundu.Müslüman olmasına rağmen o Hristiyanlara ve Musevilere de eşit şekilde davrandı ve onlar içinde yardımlar topladı.Yüzyılın sporcusu seçildi,TVlerde onun için dökümanterler yapıldı.







irleşmiş Milletler tarafından Muhammed Ali arış Elçisi seçildi.







O 9 çocuğun aası ve 6 tane torun sahiidir ve Lonnie Ali ile 15 yıldır evlidir.



Yönetmen :

Michael Mann





Senaryo :

Gregory Allen Howard, Stephen J. Rivele





Oyuncular :

Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight, Mario Van Peeles, Ron SilverFilmin Türü :



Aksiyon, Drama





Orijinal Adı :

Ali





Yapımcı Firma :

Columia Pictures Corporation





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ali Filminin Konusu

Serbest Kürsü ve Yerli Filmler Ali Filminin Konusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Ali Filminin Konusu "Anlatmak istediğim ir hikaye ulmam gerekiyordu", diyor Michael Mann "Ali"yi eyazperdeye taşıma kararı konusunda. "Hikaye 1964te aşlıyor ve 1974te itiyor. ir akıma hikaye oldukça asit: ir adam Dünya Ağırsiklet oks Şampiyonu olur, ünvanı elinden haksızca alınır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Filmler telkin cd indir izle İstanbul Yerli Filmler nerededir kimdir Yerli Filmler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Filmler hipnoz Yerli Filmler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Filmler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Filmler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.