![]() |
folklör kostüm folklör kostüm folklör kostümleri,hayvan kostümleri,animasyon kostümleri,kovboy kostümleri,iş kostümleri,tiyatro kostümleri,adana yöresi halk oyunları kıayafetleri,her türlü kostüm yapılır. Genel Bilgiler 1998 tarihinde kurulan folklör kostüm GİYİM SANAYİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 8 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.folklorkostum.com ..:: FOLKLÖR KOSTÜM ::.. folklorkostumleri,kına gecesi kostümleri ve aksesuarları,hayvan kostümleri, MASKOT KOSTÜMÜ,NAPOLYON KIYAFETİ,kına gecesi kıyafeti toptan şatış yeri,KOSTÜM,KOSTÜM AKSESUARLARI,amasya kostümleri, maskot kostüm, kızılderili kostümle e ticaret Yükleniyor... Flash Player Yüklemek Için Flash Player Yüklemek Için Ürünlerimiz İletişim FOLKLOR KOSTüM Adres : Sümer mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:338/340 Zeytinburnu / İST. Tel : 0212-665 52 67 Fax : 0212-665 52 67 e-mail:@folklorkostum Ürün Ara MENU TCMB Döviz Kuru Saat urunler Flash Player Yüklemek Için ANİMASYON DİZİ-REKLAM ANİMASYON MODERN DANS MEZUNİYET KIYAFETLERİ HAYVANLAR PADİŞAH KIYAFETLERİ MESLEKLER ANİMASYON HALK OYUNLARI ANİMASYON ANİMASYON HALK OYUNLARI HALK OYUNLARI MASAL KAHRAMANI ANİMASYON ANİMASYON Güncel Haber Ziyaretçi Raporu Bugün; 156.Ziyaretçi 358.Gösterim Dün; 322.Ziyaretçi 590.Gösterim Toplam; 50.808Ziyaretçi 124.969Gösterim Online Destek 2006 - 2007 © Tüm Hakları FOLKLÖR KOSTÜM `e aittir, izin alınmadan kullanılması yasaktır. Tasarım : ... - tiklayin - tiklayin - KINA GECESİ KIYAFETLERİ - HALK OYUNLARI - MODERN DANS - TİYATRO - KENDİ TASARIMLARIMIZ - MESLEKLER - ANİMASYON - DİZİ-REKLAM - HAYVANLAR - PADİŞAH KIYAFETLERİ - MEZUNİYET KIYAFETLERİ - BİNDALLI VE KAFTAN - MASAL KAHRAMANI - AKSESUARLAR - tiklayin - KRAL - KIZILDERİLİ-ERKEK - KAPTAN JACK - BALERİN - KEPLEP - KELEBEK - PADİŞAH - 1 - SUBAY - PALYAÇO - ÜSKÜP - SEMAZEN - MEHTERAN - İZMİR YÖRESİ-KIZ - BURDUR YÖRESİ-KIZ - KRAL - AŞUK - YEDİ CÜCELER - eld.tr - ugurcan.tr.gg - yoreselkostum 12.01.2008 Etiketler: folklör kostümleri hayvan kostümleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:07 AM. |