Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   GENSAN OTOMASYON (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/329783-gensan-otomasyon.html)

bluemoon24 25-04-2009 05:25 PM

GENSAN OTOMASYON
 
GENSAN OTOMASYON



ŞİRKET PROFİLİ:



Şirketimizin temelleri 1997 yılında GENELSAN ELEKTRİK LTD. ŞTİ. adıyla atılmıştır. Başlangıç olarak bina elektrik, tesisat, hırsız güvenlik sistemleri yangın ve gaz algılama ihbar sistemleri konusunda müşterilerine hizmet vermiştir. 1999 yılında şirketimiz GENSAN İNŞAAT OTOMASYON GÜVENLİK SİSTEMLERİ adı altında mevcut olan konusundaki alt yapısını ön plana çıkarmak amacı ile kurulmuştur.



2000 yılında sektörün önde gelen firmalarından Ezer Otomatik Kapı Sistemleri ile ortaklık kurmuştur. Yılların deneyimine tecrübesine bilgi birikimine sahip olan Ezer Kapı ile Gensan Otomasyon konusunda daha ileri bir düzeye gelmiştir. Şu anda firmamız, kardeş firma olarak Ezer Kapı ile birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Sektördeki atılımlarını sürdüren firmamız 2004 Ekim ayı itibari ile Tarel Mühendislik firmasının otomasyon bölümünü de bünyesine katmış bulunmaktadır.



Gensan; gelişen teknolojiyi yakalamak ve müşterilerine dünya ile aynı anda sunmak adına yetişmiş teknik ve yönetici kadrosu ile faaliyetlerine devam etmekte, 2005 yılı itibari ile de yeniden yapılanma çalışmaları içerisinde sektörde birçok yeniliğe imza atmaya hazırlanmaktadır.

Genel Bilgiler





1997 tarihinde kurulan GENSAN OTOMASYON ÇEVRE GÜVENLİK MALZEME VE HİZ. sektöründe faaliyet göstermektedir. 3 Yönetici, 0 Memur, 20 İşçi olmak üzere firmanın toplam 23 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.gensan.com.tr



...

- İntroyu Geç

11.07.2005


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.