![]() |
BİLFEN MÜH.A.Ş. BİLFEN MÜH.A.Ş. 1993 de İnegölde kurulmuş 1996 da İstanbul a taşınıştır.şu anda perpa tic.merkezinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel Bilgiler 1993 tarihinde kurulan BİLFEN MÜH.A.Ş. ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ İMALAT & İTHALATI sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 12 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.bilfenelektrik.com.tr SİNEK ÖLDÜRME CİHAZI Firmamız Kuantum marka sinek öldürme cihazları imalatı yapılmaktadır. / sinek öldürücü, sinek öldürme cihazı,yapıŞkan levha.yapıŞkanlı sinek öldürücü,elektronik balast,teflon kırılmaz ampul,ampul koruma kılıfı, / Bugun : Firmamıza HoŞgeldiniz... 2006 yılında KUANTUM MÜHENDİSLİK tarafından üretilen YapıŞkan Levhalı Sinek Öldürme Cihazlarının YapıŞkan Levhaların Teflon Ampul yerine Kırılmaz Ampul Kılıflarının Elektronik Balastların ve Led Aydınlatmaların genel satıcılıĞına baŞlamıŞtır. Türkiye'de ilk kez karton üzerine YapıŞkan Levhayı ve Floresan Ampul Kılıflarını üreten KUANTUM MÜHENDİSLİK bu malların ithalatının önüne geçmiŞ ve ülke ekonomisi için bir katma deĞer yaratmıŞtır. BİLFEN EKİBİ ve ülkemiz adına KUANTUM MÜHENDİSLİK çalıŞanlarını kutluyor, baŞarılarının devamını diliyoruz. Kuantum YapıŞkan Levhalı Sinek Öldürme Cihazları 2006 ve 2007 yıllarında kalitesi ile kendi alanında piyasa lideri oldu, modelleri taklit edildi. Kuantum Şimdi kendi tesislerinde (Demirli Metal Sanayi ve Ticaret - BURSA) Lazer Kesim Makinesi ile daha da güçlenmiŞtir. Buna paralel olarak model çeŞitliliĞi saĞlanacaktır. 2008' de Kuantum yeni modelleri ile yine rakipsiz. Üstün Türk Müh... - Anasayfa - Hakkımızda - Kalite Politikamız - Ürün Gruplarımız - Lazer Kesme - Genel Bilgiler - Referanslarımız - İletiŞim 05.05.2008 Etiketler: sinek öldürücü yapışkanlı sinek elektronik balast teflon ampul ampul kılıfı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |