![]() |
Bilişim Eğitim Merkezi Bilişim Eğitim Merkezi bilgisayar kursu,mcse,mcsd,microsoft eğitimleri,grafik ve web tasarımı,autocad,3d max,rhino,sta4cad Genel Bilgiler 1999 tarihinde kurulan Bilişim Eğitim Merkezi Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 100 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.bilisimegitim.com Bilişim Eğitim Merkezi - Bireysel Bilişim Eğitimleri Alanında Türkiye`nin En Kaliteli Bilgisayar Eğitim Merkezi. Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk Bilgisayar Eğitimlerinin Tek Adresi. Kadıköy, Bakırköy ve Beşiktaş Şubelerimizle Hizmet Vermekteyiz. Bilişim Eğitim Merkezi bilgisayar eğitimi ve bilgisayar kursu konusunda uzmanlaşmış ve en güncel bilgilerin verildiği eğitimleriyle faaliyet göstermektedir. Bilgisayar eğitimi denildiğinde Türkiye`nin en kapsamlı bilgisayar kurslarını uygu BEM TV BAŞARI HİKAYELERİ Emrehan Tiryakioğlu-Teknik Ressam (Makine Plus ) HABERLER E-MAİL LİSTESİ © 2005/2007 Bilişim Eğitim Merkezi, Tüm hakları sakldır. Creative Technology Teknik Eğitimler - AutoCAD Eğitimi3d Animasyon Eğitimi - Adobe Photoshop Hafta Sonu, Toplam ders saati, ders saatleri, ücret ve ödemeler hakkında bilgi rica ediyorum.İyi çalışmalar. Microsoft Sertifika Eğitimleri - Web Yazılım Uzmanlığı Hafta Sonu, Microsoft Sertifika Eğitimleri - Sistem Uzmanlığı Eğitimi (MCSE:S:M) Hafta içi Akşam, Sistem uzmanlığı eğitimi ücretini öğrenmek isterim. Teknik Eğitimler - MS Project Eğitimi Hafta Sonu, Tarih ve fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorum. Microsoft Office Eğitimleri - Microsoft Office İleri Hafta Sonu, , Hafta içi Akşam, İleri office eğitimi ile ilgiliToplam Süresi- H.sonu - H.içi akşam - SaatleriÜcreti - ödeme şekli vb. Grafik ve Web Eğitimleri - Flash ActionScript 3.0 Hafta Sonu, flash eğitiminizin ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. ... - Makine Plus Öğrencisi - Kariyer Uyumluluk Testinizi Yaptırdınız mı? Bilisim Eğitim Merkezinin gelistirdiği ve uyguladığı "Kariyer Uyumluluk Testi" IT, Grafik&Web eğitimleri almak isteyenl... - Kasım Ayı Kampanyası 30 Kasıma Uzatıldı! - BİLİŞİM EĞİTİM MERKEZİ ECDL YETKİLİ TEST MERKEZİ OLDU. - Bilişim Eğitim Merkezinden Kasım Ayı Fırsatı - 29 Ytl den Başlayan Taksitlerle Eğitim için Son 11 Gün - Kullanım Koşulları & Gizlilik Kuralları - TELPANEWMEDIA 19.01.2007 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 PM. |