Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   ANIL SPOR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/259185-anil-spor.html)

bluemoon24 06-04-2009 03:14 AM

ANIL SPOR
 
* ANIL SPORMartı Sit. 7-8. Kısım N:L12-F Gazi İlköğretim Okulu Yanı D:51 Ataköy 7-8-9. Kısım M. , Ataköy, Bakırköy - İstanbul :

(0212) 6615355 Sektör:Spor Salonları ve TesisleriAtaköy'de sadece bayanlar için bayanların hizmet verdiği salonumuz mükemmel servis ve sıcak ortamı ile hizmetinizdedir. Salonumuzda aktif jimnastik, 20 dakika ses dalgaları, 25 dakika vakumlu masaj, bölgesel zayıflama, selülit bakımı, cilt bakımı, el masajı, özel bitkisel yağlarla ağrı masajı, paket program, parafin bakım, epilasyon klasik iğneli kesin çözüm garantili, sir ağda, manikür, pedikür, el ayak bakımı, bayan kuaförden bütün kuaförlük hizmetleri saç boyama, kesim, fön, gölge.

Bütün sunduğumuz hizmetler % 100 hijyen ve steril bir şekilde verilmektedir.

10 yıllık kesintisiz tecrübemiz, kaliteli malzememiz, ekonomik, uygun fiyatlarmız ve sıcacık ortamımız müşterilerimizin en büyük referansıdır.Ürün KategorileriSpor Salonları ve TesisleriAktivitefıtnessfıtness merkezigüzellik ve spor salonukondisyon bisikletitotal bodyzayıflatıcı jimnastikEkipman ve Tesislerkoşu bandıÇevre ve Kamu Alanıklimalı ortamlarServislerabonmanbutik spor salonuestetik bakım merkezlerispor masajlarıEstetikgüzellik merkezleriwellnesszayıflama merkeziİndirim ve AnlaşmalarüyelikFaaliyet Zamanıakşamları açıkyazın açık Firma ProfiliFirmanın AmbulansEczanelerDevlet HastaneleriÖzel HastanelerKaplıcalar ve Termal TesisleriSağlık HizmetleriTahlil LaboratuvarlarıSpor Giyim ve MalzemeleriSaunalar ve Hamamlar


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.