![]() |
AR-EL OKULLARI * AR-EL OKULLARIAtatürk C. N:1 Metro Yakınında Yenibosna M. , Yenibosna, Bahçelievler - İstanbul : (0212) 5504930, (0212) 5507782 wwwar-el@ar-el.k12.tr Sektör:Özel OkullarEğitim ve öğretim yaklaşımımızı uluslararası stamoartlara dayalı öğrenci merkezli bir anlayışla bireysel farklılıklara göre belirliyoruz. Çağdaş eğitim programlarımızla öğrencilerimizin kişisel potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlıyoruz. Sizlerde çocuğunuzun geleceğe güvenle bakan bir dünya vatandaşı olarak yetişmesini Ar-El okullarından alacağı eğitimle sağlayabilirsiniz. Okullarımız Ar-El Anaokulu (Bahçelievler) Ar-El 2005 Anaokulu (Florya Ar-El İlköğretim Okulu Ar-El Anadolu Lisesi Ar-El Fen LisesiÜrün KategorileriÖzel OkullarEğitim ve Mesleki Kurslaryabancı dil eğitimiAktiviteana okuluilköğretim okullarıliselerorta öğretimözel liselerözel okullaruluslararası okulEkipman ve Tesisleraçık oyun alanıdonanımlı spor alanıkapalı oyun alanıServislereğitim salonları kiralamaözel okulSpor Tesislerifıtness merkeziSpor, Boş Zaman ve Oyunlarkapalı havuzsu sporları KurslarKurslar - Dil EğitimiKırtasiyeKreşler ve Ana OkullarıKütüphaneler ve MüzelerÖğrenci YurtlarıKurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkDanışmanlık - Yurtdışı EğitimÜniversiteler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |