![]() |
MKG ve Ortakları İnsan Kaynakları Danışmanlığı Hizmetleri A.Ş. MKG ve Ortakları İnsan Kaynakları Danışmanlığı Hizmetleri A.Ş. Zeytinoğlu Caddesi Sarıkonaklar İş Merkezi B Blok D.: 11 Akatlar 80630 İstanbul Tel.: 0 (212) 352 19 90 Faks: 0 (212) 350 90 36 Web: http://www.mkg-partners.com E-Posta: mkg@mkg-partners.com Kategori: İnsan Kaynakları Danışmanlık Yöneticiler: Murat Kaan Güneri, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz Yıldırım, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Feride Dorothy Güneri, Yönetim Kurulu Üyesi Kuruluş Tarihi: 2002 Yurtdışı İşbirliği: Management Research Group Network Member Turkeys first boutique leadership services firm. We are a retainer search firm that focuses heavily on the placement of Executive, Non-Executive Level talents. Established in İstanbul by veteran search consultant Murat Kaan Güneri. MKG & Partners team of professionals comprise the first national retained search practice to specialize in leadership services. MKG & Partners brand associates with integrity, high-quality service and creativity in addressing the human capital requirements of clients. Our client-base includes leading indigenous and multinational companies in all major business sectors in Turkey. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |