Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri Diğer

Uyarılar

İş Yerleri Diğer Nedir,Nerededir,Telefonu,Adresi,İşyerleri Rehberi

MANGO DANIŞMANLIK

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Diğer MANGO DANIŞMANLIK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MANGO DANIŞMANLIK MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ Apartman ve sitelerde malikler arasında ki iyi ilişkileri zedelemeden, huzurlu bir ortamda olabilmeniz için sizlere hizmet sunmaktayız. Toplu yaşam alanları olan apartman, site, iş hanlarınızı, iş merkezlerinizi şeffaf, güvenli ,huzurlu komşuluk ilişkilerini zedelemeden tesisinizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri Diğer telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri Diğer nerededir kimdir İş Yerleri Diğer çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri Diğer hipnoz İş Yerleri Diğer olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri Diğer hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri Diğer kuantum düşünce kitap haberi

MANGO DANIŞMANLIK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-04-2009, 07:10 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart MANGO DANIŞMANLIK

MANGO DANIŞMANLIK





MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ



Apartman ve sitelerde malikler arasında ki iyi ilişkileri zedelemeden, huzurlu bir ortamda olabilmeniz için sizlere hizmet sunmaktayız. Toplu yaşam alanları olan apartman, site, iş hanlarınızı, iş merkezlerinizi şeffaf, güvenli ,huzurlu komşuluk ilişkilerini zedelemeden tesisinizin işletmesini, bakım,onarım, güvenlik ve personel yönetimi konusunda sorunlarınızı en aza indirerek profesyonel olarak yönetiyoruz.Apartman ve site yönetimi özel bir takım bilgi ve becerileri gerektirmektedir. Profesyonel alt yapımız ve geniş kadromuz ile MANGO YÖNETİM olarak sizlere bu hizmetleri en uygun şartlarda temin etmekteyiz. MANGO YÖNETİM Hizmetleri Bina Yönetimi, Site Yönetimi, Elektrik ve Su Tesisatı Kurulumu ve Sorunları, Ev ve İş Yerleri İçin Eleman Temini,Çocuk ve Hastalar için Bakıcı Temini, Apartman ve Site Güvenlik Hizmetleri , Bina İç Temizlik Hizmetleri, Ev ve Ofis Temizlik Hizmetleri,Haşere İlaçlama Hizmetleri konusunda ihtiyaçlarınızda bizi arayın, size en uygun çözümü birlikte bulalım.



MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ HAKKINDA



Danışmanımız ve Firma kurucumuz Fehime UMMAK Üniversite mezunu olup Profesyonel Ekibi ile siz değerli apartman sakinlerine en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır.



Firmamız 8 kişilik apartman teknik ekibi, 2 kişilik muhasebe ekibi, Mali Müşaviri,3 Avukatlık bürosu ve 21 kişilik tamir teknik ekibi ile apartman sakinlerimizin hizmetindedir.



Firmamız hizmet sektöründe,profesyonel apartman yöneticiliği, site yöneticiliği, apartman ev ve işyeri temizlik, eleman temini, tamir işleri( Elektrik,Su,Telefon,İnternet,Uydu,Bilgisayar, Çilingir) , güvenlik hizmetleri(Güvenlik Kamerası ve Güvenlik Personeli Temini) , haşere ve ilaçlama hizmeti vermektedir. Her geçen gün sürekli yenilenen Kat Mülkiyeti Kanunu`na uygun olan yönetim şeklini esas alarak her apartman sakinine eşit mesafe ile yaklaşıp kargaşalarınızı minimum seviyeye indirmekteyiz. Apartman ve site malikleri ödemelerini ve siteleri ile ilgili duyuru ve gelişmeleri sistemimizden çevrimiçi olarak yakında takip edebileceklerdir. Aynı zamanda Cep Telefonlarından SMS olarak ve Apartman Teknik Ekibimiz aracılığı ile her türlü duyuru siz değerli site ve apartman sakinlerine iletilecektir. Bu noktada günün büyük bir kısmının yaşandığı mekânlarda sorunlardan uzak profesyonel bir hizmet almanın mutluluğunu yaşayacaklardır. Hedeflerimiz müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak sizlere kaliteli bir hizmet vermektir. Ayrıca tamamen şeffaf bir yönetim ilkesinden yola çıkarak güven unsuruna dayalı ilişkiler kurmaktır... Haftanın 7 günü saat 8.30 - 19.30 arası tüm soru ve sorunlarınız için bizi 0322 231 0 366 nolu telefondan arayın, size en uygun çözümü birlikte Bulalım.



Servisler



Bina Yönetim Hizmetleri



Site Yönetim Hizmetleri



Elektrik ve Su Tesisatı Kurulumu ve Sorunları



Ev ve İş Yerleri İçin Eleman Temini Hizmetleri



Asansör Bakım Hizmeti



Apartman ve Site Güvenlik Hizmetleri



Bina İç Temizlik Hizmetleri



Ev ve Ofis Temizlik Hizmetleri



Haşere İlaçlama Hizmetleri



Bilgisayar Servis Hizmetleri



Alarm ve Güvenlik Kamerası Hizmeti



24 Saat Acil Çilingir Hizmeti

Genel Bilgiler





2007 tarihinde kurulan MANGO DANIŞMANLIK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 1 Memur, 8 İşçi olmak üzere firmanın toplam 10 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.mangoapartmanyoneticiligi.com

MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ

MANGO Profesyonel Apartman ve Site Yönetim Hizmetleri

apartman, apartmanyoneticisi, apartmanyöneticisi, apartman yöneticisi, manager, apartmant, apartment, kmk, kapıcı, yönetici, işletmeprojesi, işletme projesi, yönetimplanı, yönetim planı



MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ Apartman ve sitelerde malikler arasında ki iyi ilişkileri zedelemeden, huzurlu bir ortamda olabilmeniz için sizlere hizmet sunmaktayız. Toplu yaşam alanları olan apartman, site, iş hanlarınızı, iş merkezlerinizi şeffaf, güvenli ,huzurlu komşuluk ilişkilerini zedelemeden tesisinizin işletmesini, bakım,onarım, güvenlik ve personel yimi konusunda sorunlarınızı en aza indirerek profesyonel olarak yiyoruz.Apartman ve site yimi özel bir takım bilgi ve becerileri gerektirmektedir. Profesyonel alt yapımız ve geniş kadromuz ile MANGO YÖNETİM olarak sizlere bu hizmetleri en uygun şartlarda temin etmekteyiz. MANGO YÖNETİM Hizmetleri Bina Yimi, Site Yimi, Elektrik ve Su Tesisatı Kurulumu ve Sorunları, Ev ve İş Yerleri İçin Eleman Temini,Çocuk ve Hastalar için Bakıcı Temini, Apartman ve Site Güvenlik Hizmetleri , Bina İç Temizlik Hizmetleri, Ev ve Ofis Temizlik Hizmetleri,Haşere İlaçlama Hizmetleri konusunda ihtiyaçlarınızdai arayın, size en uygun çözümü bir...

- Ana Sayfa - Site Haritası - E-Posta - Anasayfa - Hakkımızda - Yim - Mevzuat - Servisler - Dilekçe & Sözleşme - Haberler - SSS - Referanslar - İletişim - Web sitemizden Apartmanınız / Siteniz ile ilgili haberleri ve duyuruları takip edebileceksiniz.

19.12.2008

Etiketler: apartman yöneticiliği apartman yönetimi adana adana apartman yönetimi apartman apartman yöneticisi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 10:55 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
scyg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: MANGO DANIŞMANLIK

Merhaba;

10 yılı aşkın süreyle Profesyonel Site Yöneticisi olarak İstanbul'un büyük ve elit sitelerinde başarılı hizmetler yaptım, referans verebilirim. İş Bankası emeklisiyim.
Anadolu Yakasında yine büyük ve güzel bir sitede teknik, temizlik, peysaj, muhasebe, personel,hukuk.. yani tüm sevk ve idareyi gerçekleştirecek deneyime sahibim, ayrıntılı cv kariyer net'te mevcuttur.

Saygılarımla.

Senem Gezer
scyg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 11:09 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: MANGO DANIŞMANLIK

Alıntı:
scyg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba;

10 yılı aşkın süreyle Profesyonel Site Yöneticisi olarak İstanbul'un büyük ve elit sitelerinde başarılı hizmetler yaptım, referans verebilirim. İş Bankası emeklisiyim.
Anadolu Yakasında yine büyük ve güzel bir sitede teknik, temizlik, peysaj, muhasebe, personel,hukuk.. yani tüm sevk ve idareyi gerçekleştirecek deneyime sahibim, ayrıntılı cv kariyer net'te mevcuttur.

Saygılarımla.

Senem Gezer
Merhabalar Senem Hanım,

Okuduğunuz konu başlığı,bilgi amaçlı eklenmiştir..İşyerlerini araştırarak sitemize ulaşan kişiler faydalı konularımızdan haberdar oluyorlar..

Siz gerekli işbaşvurunuzu,bu şirkete göndermelisiniz..

Forumumuzda özel bilgilerimizi paylaşmayı uygun görmüyoruz..Bu yüzden tel no'yu sildim..

Bilgilerinize..

Telkinler ve pekçok konu başlığından faydalanabilirsiniz..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« GARANTİ TURİZM | - »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


MANGO DANIŞMANLIK

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Diğer MANGO DANIŞMANLIK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MANGO DANIŞMANLIK MANGO PROFESYONEL APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ Apartman ve sitelerde malikler arasında ki iyi ilişkileri zedelemeden, huzurlu bir ortamda olabilmeniz için sizlere hizmet sunmaktayız. Toplu yaşam alanları olan apartman, site, iş hanlarınızı, iş merkezlerinizi şeffaf, güvenli ,huzurlu komşuluk ilişkilerini zedelemeden tesisinizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri Diğer telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri Diğer nerededir kimdir İş Yerleri Diğer çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri Diğer hipnoz İş Yerleri Diğer olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri Diğer hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri Diğer kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.