Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedeflerimiz ve Biz > Yaşam Koçu Destek

Uyarılar

Yaşam Koçu Destek Değişim Uzmanı Ayşegül Demirel Hedeflerinize Ulaşmanız İçin Destek Oluyor.Bu bölüme açacağınız sorular 48 saat içinde yanıtlanır.

arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

Hedeflerimiz ve Biz ve Yaşam Koçu Destek arkadaslar cok büyük sorunum var yardım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaslar konuyu dogru yere mi actım bilmiyorm yardımlarınızı bekliyorum ben cıkıs yolu bulamadım kız arkadasımı cok seviyorum 4 yıllık bi birlikteligimiz var eskiden yasadıgımız kotü olaylardan cok etkilendi ve hep karamsar hep mutsuz olmaı düsünüo iki dk yalnız kalsın huzursuz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçu Destek telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçu Destek nerededir kimdir Yaşam Koçu Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçu Destek hipnoz Yaşam Koçu Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçu Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçu Destek kuantum düşünce kitap haberi

arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-12-2011, 12:15 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 10
Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
haticemin is an unknown quantity at this point
Standart arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

arkadaslar konuyu dogru yere mi actım bilmiyorm
yardımlarınızı bekliyorum ben cıkıs yolu bulamadım
kız arkadasımı cok seviyorum 4 yıllık bi birlikteligimiz var eskiden yasadıgımız kotü olaylardan cok etkilendi ve hep karamsar hep mutsuz olmaı düsünüo iki dk yalnız kalsın huzursuz oluor
asla mutlu olamayacagını düsünüo her ne desemde karamsar konulardan bahsedior hep
ne olur bana yardım edin tekrar nasl hayata döndürebilirim nasıl mutlu edebilirim
daha ayrıntılı bilgi almak isteyen ve yardımcı olmk isteyen var ise özelden ulasabilir

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

haticemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2011, 12:26 AM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 1,132
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

bence kız arkadaşını bırak ciddiyim... ben senin gibi biriyle mutlu olamam de.... iki gün kendi başına kalsın.. anlasın bu durumunun yaşamını yıkacağını mahvedeceğini... sonra farkederse sana döner.. farketmezse bence yaşamını bu durum üzerine kurma.... sevgiler... naçizane görüşüm böyle..
__________________
been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum....
kutayhun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2011, 07:48 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 10
Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
haticemin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

kardesim suan zaten aramızda bi sorun yok ama öyle yaparsam onu dahada zedelemis olurum benm amacım onu tekrardan mutlu edebilmek
haticemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 11:19 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

Sen bizim foruma takıl hatta kız arkadaşın da takılsın. :)) güldüm ama aslında ciddiyim. Bu ortam ona iyi gelebilir biraz bile olsa o negatif düşüncelerinden uzaklaşsa rahatlarsınız gibi geldi bana.

Ne kadar kötü şeyler yaşanmış olursa olsun aranızdaki güven sağlamsa dıştaki olumsuzlukları oldukları yerde dışarıda bırakmayı deneyin. Kız arkadaşına olumlu düşünce biçimini kazandırmayı deneyebilirsin. Olumsuz düşüncelerden kime ne fayda gelmiş? Buna gerçekçi olmak diyor insanlar. Ama bazıları da bir noktadan sonra paranoyak oluyor. Ben onu da yaşadım. Her şeyde denge kurmayı bilmeli insan.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 11:45 PM   #5 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

oyyyy hadi baslayalım ..

öncelikle bunu 5 ay önce sorsaydın ben sana salla onu hayatına bak derdim ..

şimdi sana onu kazan diyorum ..

neden mi yaptığının sonucunda olumsuz birşey bile olsa senin bu süreçte olumlu yönde etkilediklerinde olacaktır .. o yüzden bu iyi ..

eğer o sana sırtını çevirmediyse sende çevirmemelisin .. rima vitra burada olasydı söyleyecekleri gözümün önünden geçiyor gibi ..

her insan kazanılmaya değer .. bu kişi ne kadar kötü ne kadar çaresiz olsada..

buradan sana şunu yap bunu yap diyemem .. çünkü onu tanıyan sensin .. eğer sen ona yardım etmezsen ileride bunun pişmanlığını yaşayabilirsin .. onu buraya yönlendirmeye çaktırmadan mutluluk telkini dinletmeye ne dersin ?

klasik müzik şeklinde olanı ver ona dinlesin ..

sana söyleyemiyor mu ? ben böyle birşey yaptım ve olumlu oldu sonucu .. önce ona agzıma ne geldiyse söyledim .. hemen küstü bana .. 1-2 gün konusmadık doğru düzgün bana bir mesaj atmıstı bana böyle böyle oldu ben ondan dolayı böyle davrandım diye..

1-2 gün sonunda sana bu şekilde geri dönmezse git özür dile daha sonra bunun böyle devam etmeyeceğini hayatın akışının sürdüğünü söyle .. hayatın güzelliklerini anlat ..

insanlar onlara destek olanları ve takdir edenleri sever .. yavaştan sana açıldıkça onu takdir etmelisin ..

Bunların sonucu olumlu olacaktır .. ama olmazsa sakın üzülme .. çünkü sen bu süreçte kesinlikle ona güzel şeyler öğretmiş olacaksın .. cinsiyet ne bilmiyorum ama eğer bayansa zaten işin kolay .. erkekse biraz zorlayabilir .. bu olmayacak anlamına gelmez ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 11:47 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 10
Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
haticemin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

aslında anlattıklarının hepsini yasamakta suan ve siteye yeni üye oldu zorla ben üye yaptım desem yeridir ve suan yazılanlarıda okuodur eminim:):)
haa sunuda hatırlataym siteye ilk girdi ee askm nasl site naptn dedim karamsar düsüncelere baktım dedi:D yani böyle bi cıkmazdayz ama zamanla düzelecegini biliyorum.
haticemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 11:49 PM   #7 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

ben yazdıktan sonra cinsiyeti belirtmişsin .. mesajı değiştirince yanlıs yere yazdım sandım ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2011, 11:59 PM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 10
Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
haticemin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

kardesim mesajını yeni gördüm haklısın dediklerinde güzel yazmıssın evet ugrastıgımız kisi benim kız arkadasm aslnda bazen cok mutlu olur bi cocuk gibi vazgecilmezdirde. cok seviorm oda beni cok sevio ama tek sorunu iki dk canı sıkılsın hemen olumsz takılır. genelde her cümlesinde bi olumsuzluk vardır.
haticemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2011, 12:07 AM   #9 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

Alıntı:
haticemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardesim mesajını yeni gördüm haklısın dediklerinde güzel yazmıssın evet ugrastıgımız kisi benim kız arkadasm aslnda bazen cok mutlu olur bi cocuk gibi vazgecilmezdirde. cok seviorm oda beni cok sevio ama tek sorunu iki dk canı sıkılsın hemen olumsz takılır. genelde her cümlesinde bi olumsuzluk vardır.
onu kazan o zaman :) .. buradaysa ve yazımı okuyorsa ..

adını bilmiyorum :) .. sana selin diyecem :) ..

selin olumsuz tavrını bırakmalısın .. bu hemen olmayabilir .. telkinleri dinle ..

hayat sen ona küssende sövsende devam ediyor .. ve hep devam edecek ..

mutlu olmaman çevrendekileri üzüyordur ama baskalarının umrunda değildir ..

bırak şimdi kötü şeyleri düşünmeyi hayatına bir hedef belirle hem böylece ona ulaşırken uğraşacak birşeylerin de olur .. gerçi onu yapamam diyip küsmeyeceksin tabi ..

Çaresizseniz çare sizsiniz .. benim türkçe öğretmenim bana herhangi bir şeyi bir kişi yaptıysa herkes yapabilir diyor .. birileri mutluysa sende mutlu olabilirsin bu senin elinde .. hayatında hersey üst üste veya zor bir şekilde mi geliyor .. belki de sen yanlıs yöne gidiyorsundur .. kendine iyi bak :)
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2011, 12:17 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
_jenny_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 179
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_jenny_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

sen kendinde aslında olumluya odaklanarak onu olumsuz düşüncelerden çıkarabilirsin..
örneğin buluşcaksınız diyelim kız aradaşının çok olumlu olucağını karamsar olmucağına inan ve buna yönelik olumlamalar yap
eminim faydasını görüceksindir:)
_jenny_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


arkadaslar cok büyük sorunum var yardım

Hedeflerimiz ve Biz ve Yaşam Koçu Destek arkadaslar cok büyük sorunum var yardım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaslar konuyu dogru yere mi actım bilmiyorm yardımlarınızı bekliyorum ben cıkıs yolu bulamadım kız arkadasımı cok seviyorum 4 yıllık bi birlikteligimiz var eskiden yasadıgımız kotü olaylardan cok etkilendi ve hep karamsar hep mutsuz olmaı düsünüo iki dk yalnız kalsın huzursuz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçu Destek telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçu Destek nerededir kimdir Yaşam Koçu Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçu Destek hipnoz Yaşam Koçu Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçu Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçu Destek kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.