Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Uykusuzluk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/)
-   -   uyumak için ilaç kullanan var mı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/615983-uyumak-icin-ilac-kullanan-var-mi.html)

neseli ceni 26-10-2010 01:59 PM

uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
arkadaşlar aranızda uyumak için uyku hapı kullananlar var mı? Ben bir antisepresan kullanıyorum arasıra ne yapmalyım?

(aynı konuyu yeme bozukluklarına da açacağım çünkü iştahımı arttırdığı için de kullanıyorum iştahsız oluyorum içmediğim vakit, yorumlarınızı tavsiyeleriniz bekliyorum)

Neptün 26-10-2010 06:44 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
telkinlere yeni başlamıştın di mi?

neseli ceni 27-10-2010 01:47 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
Evet telkinlere yeni başladım. Çok düzenli dinleyemiyorum iki gündür evimde misafirim var. Telkinleri dinlediğimde de çok fazla uyuyorum geç uyanıyorum uyanmak istemiyorum çok fazla uyutuyor beni. İlacı bırakmıştım tekrar başladım ben de (başlar başlamaz cildimi de bozdu, çok da memnun değilim. içimde verdiği hasarları düşünemiyorum bile) Issız bir adada yaşasam tek başıma sorumluluğum olmadan mücadeleyle yeneyim aklımdaki bütün sorunları ama modern şehrin modern kadınlarıyız malesef.

Neptün 27-10-2010 03:51 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
Bir sorunu çözmeye kesin olarak niyetliysen şehirde de olsan ormanda/adada da olsan senin gözüne görünmez o. İçinde o heves ve istek varken gerisi boştur her zaman. Ve söylediğin her şey birer bahane olur. Ona dikkat et. Kendi egona bu şekilde taviz vermemeye özen göstermelisin.

neseli ceni 27-10-2010 05:00 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
telkinlerle aşabileceğimi düşünüyorsunuz o zaman öyle mi? iştahsızlık için de kullanıyorum demiştim onla ilgili bir telkin sipariş veriyorum şimdi kilo alma telkini. diğer ücretsiz telkinlerden de yararlanacağım belki böylece uyku problemimi de halletmiş olurum.
fikirleriniz için çok teşekkür ederim bu arada.

Neptün 27-10-2010 05:25 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
Kesinlikle aşabileceğini düşünüyorum. Telkinler birçok sorunu çözmeye yardımcı oluyor. Ben çok kez yaşadım bunu. Valla ben çok alıştım telkinin rahatlığına :) Bir derdim mi var hemen telkinle çözüyorum. Hiçbir yan etkisi yok üstelik! Harika bir şey bence. Dilersen olumlama da yaparsın. Suçluluk ve egoyu dinlemeyi ihmal etme. Özellikle suçluluk telkini. Her derde deva y789

Uykusuzluk için olumlama yazayım sana. Ego+Suçluluk dinlersin. Ve her gün bu olumlamayı yaparsın. Olumlamayı Louise L. Hay'in "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" kitabından yazıyorum.

Aynen şöyle: "Günü sevgiyle geride bırakıyorum ve yarının kendi başının çaresine bakacağını bilerek huzur dolu bir uykuya dalıyorum."

yaretuzani 30-10-2010 09:22 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
Uykuuuuuuuuuuu son 3-4 aydır bendeki en büyük sıkıntılardan biri...Kafama okadar çok şey takılıyorki...Kimisi günün yoğunluğu...Kimisi kişiler ve yapdıkları...Bir ilaç aldım geçen ağustos ayında psikolojik olarak beni çok yoran bir durum atlatttım inanın 48 saat de sadece 2,5 saat uyuyabildim... En sonunda artık nöbetçi eczaneye giderek yan etkisi az bir ilaç aldım ve öyle uyumaya çalıştım,,,

donjua 22-10-2012 03:40 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
uyku hapları uykunun derin döneminde dinlenmenize engel olduğu için çok önerilmiyor ama bir fibromiyalji hastası olarak nasıl başedilebilir ki başka.

bumbada 23-10-2012 01:08 AM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
ben kullanıyorum laroxy adı sanırım .

azraist_24 26-11-2012 04:48 PM

Cevap: uyumak için ilaç kullanan var mı?
 
Ben zaman zaman kulaniyorum canim adi ATARAX


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.