![]() |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlar takıntılarım için doktora gitmiştim bana sende obsesif-kompalsif kişilk bozukluğu var dedi, anlamı sürekli tekrarlayan olumsuz düşünceler ve başka bir sürü belirti-bazılarını ben bile bilmiyorum-söylemedi o kadarını, sonra tedaviye gitmedim bir kere görüştük dusun sizde buna benzer sıkıntılar var mı yada tanıdıklarınız da? |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Allah herkese eksik bir yön verir.kimse mükemmel değildir.sen elinden geldiğince bu durumunu düzeltmeye çalış.bu sorunları aşıp bilinçli bir insan olman herşeyi kafana takmamandan 1000 kat daha iyidir.aslında bu bir nimet bile olabilir blook . sonuçta hassas insanlarız.gülü seven dikenine katlanır. sung66 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU eveeeeet çalışıyor da yalnız bana gelmiyo olabilirrss blook |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU doktor bu mükemmelliyetçi yapıyı kırmamız gerekiyor diyor, soruna odaklanmak yerine sorunu yaratan kişilk yapısına odaklanmak gerekir dedi yani kişilik örgütlenmesi yanlışmış f678h en güzeli delireyim ben ya neseli56 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlar o.k.b bendede var bende % 70 yendim ama bunda katılmadığım birşey o.k.b. yle kişilik bozukluğunu ayırmak lazım kişilik bozukluğu apayrı bir kavram benim aklıma kişilik bozukluğu diyince hırsızlık yapmak geliyo adam hırsızlık yapıyo ve bunu gayet normal görüyo bu bir kişilik bozukluğudur ama takıntılar vesvese kuruntu etmek farklı şeyler yani kuruntu eden birisinde kişilik bozukluğu yok sadece kılıkırk yarıyor aşırıya kaçıyor yada ne bilim aşırı kuruntulu yanlışmıyım ? |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU ferrasini satan bilge nasıl bir kitap bilgi verirseniz sevinirim dost78 sevgiyle kalın actionsmile |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU okumakta yarar var teşekkürler :)) |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU sagol lerzancım sen de siteyi senlendiriyosun, iyiliesmis kisilik, is gibi konularda titizlik dısında, o bana niye böyle baktı niye bunu dedi gibi konulara takılıp kalmamak oluyor 956k skorpy okb ve obsesif kompalsif kisilik bozuklugu farklı seyler bakınız google 12389 bende okb yok obsesif kompalsif kisilik bozuklugu var sevincli niye sevindiysem simdi khkh56 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU haklısın ama çaresizlikten 88 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Burdayım2006 ÇARESİZseniz çareSİZsiniz diye bir söz var hani bilipte pek uygulamadığımız veya uygulayamadığımız ama uygulayanların başarılı olduğu... Kendini çaresiz olarak görme. Hastalığı kabul etmek (Eğer bir uzman tarafından bu teşhis konmuşsa) çözüm arayışlarına başlamaktır bence. Sende isteyerek burada olduğuna göre bunu yapıyorsun. İstemek başarmaktır... |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Yakamoz haklı burdayım2006 çaresizlik diye bişey yoktur. Çare herzaman sendedir. 956k |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU tabi her düşünceye saygı duymak gerekirde ben ferrarisini satan bilge kitabını çok beğenmedim tamam içerik olrak pratik bilgileri anlatıyorda bizden uzak be abi onun yerine pratik bilgileri bizim kültürümüzle yoğuran Muhammet Bozdağ nın düşün ve başar adlı kitabını ve ruhsal zeka kitabını öneririm |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlar bu dertten kurtulmak isteyenlere yardımcı olabilirim ben kurtuldum allaha şükür nasıl kurtulduğumu merak edenlere ve kurtulmak isteyenlere ve yaratıcıya inananlara her zaman yardım etmeye hazırım umarım sizde benim gibi kurtulabilirsiniz ve kurtulacağınızı biliyorum |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU skorpy cim... çok şükür.. epeydir sessizdin ama çok güzel haberlerle döndün... ark5 sevincli sevincli tebrik ederim.. k8908 blissy k8908 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU sağol shamanic evet ben yeniden doğdum sana şiddetle bir kitap tavsiye ediyorum muhakkak oku aslında kitap değil ben sen herkes kendini bulabilir bu kitapta okursan sevinirim 100 lerce kitap okudum ama ben bu kitapta kendimi buldum ben bunlardan kurtuldum ve ölene dek bu durumdakilere yaratıcı için yardım edeceğim sevgiler bütün arkadaşlarıma ve bana desteğini esirgemeyenlere kitap aynalar koridorunda aşk mustafa ulusoy karakalem yayınları |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU teşekkür ederim skorpy cim.. mutlaka okuyacağım.. b456 http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar-b50.0/ yukarıda verdiğim linktede yeni konu olarak, önermeni rica ediyorum senden.. thumbsanim bu kadar güzel bir kitap olduğuna göre orayı takip ederek önerilerimize kulak veren arkadaşlarımıza da ulaşmış oluruz.. super sevgiler.. ark5 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU bende takıntılı bir insanım aslında cisimlerin durşları yada çizgiler rahatsız ediyor beni ama özellikler ayaklara takıntılıyım bilmiyorum beni nekara kötü etkiliyor olumlu etkilerinin olduğu söylenemez bide çok karamasarımdır herşey güzel çok mutluyken bir anda yüzüm asılır yada yazdığım yazıların teması hep karanlıktır bilemiyorum ne kadar anlatabildim ama cevaplar için şimdiden saolun coffe2 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Ben de takıntılı denebilecek derecede takıntıları olan biriyim, işyerimde, evimde herşey düzenli ve temiz olmalı, temizlik takıntısı var, kendimi yıpratıyorum, bir türlü rahat bir insan olamıyorum, biraz akışına bırakabilsem herşeyi, bunlar insana rahatsızlık veriyor, sanırım mükemmelliyetçilikten kaynaklanıyor bu durum 4897 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Alıntı:
|
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU bnde tek ben böleym sanırdım kurtulmak istiyorum şu tekrar eden saçma sapan beni gereksiz yere üzen düşüncelerden elbetteki obsesiften bahsediyorum ben öle ev düzenli olsun felan gibi düşünmüyorum mesela bana bişey mid eiler onun on kere düşünürüm onlada kalmıyorum böle bi durumda ne yapmalaıyım die sürekli birilerine karşı kndimi hazırlıyorum halbuki hayatı akışına bırakmak lazım. bu huymdan kurtulcam gerçekten istiyorum aaaaa ne bu cnm yok şu şöle dedi yok bu durumda böle yapm bu böleyse bu nie böle yok ben çok mu yanlş yapıyoyom benmki brde sürekli kndi davranşlarımı takıyorum acaba böle dedm die böle yaptım sıkıldım artıkk derse zor konsNTRE OLUYORUM.ama söz verdmmm yaa kndime. kndime güven eksikliğimi ne varki ondan insnların lafşlarını bu kadar dikkate alıyom bi ara kndi kndime kuruntular üretiodum içimde sebebini blmediğim bi sıkıntı. kndimi bi ara çok ezilmiş önmsiz insan gibi hissediodum aşağılık duygusu herlde saçma ama istemeden oluyodu ama şmdi karar aldm hep alırım kndime gvenip kndimi önmli hissetcemm ki zaten öleim herkes kadar . derste sürekli bu kndine güven konusuyla ilgili düşünüommm ama öle saçma gereksiz ki ama bnm içime sıkıntı yapmaya değiyor inşş kurtulcammmm dualarınızı bekliyorum |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU bişey eklemeyi unuttum benmki obsesifmi aman olmasınnn hç birşyy |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlardan biri obsesif rahatsızlığından kurtulduğunu söylüyor bizede yardıcı olacağını söylüyor olursa seviniriz cat3500 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU skorpy yardım etmek istemişsin ben yardım istiommm bu konuda napcam bnn 98569 |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU insanın hayatını mahveden takıntılar tıpkı ben de olduğu gibi acaba sosyal fobiye eşlik ediyor zannedersem insanların düşüncelerine gereğiden fazla önem veren biri olarak telkinlerden sonra biraz fark etti diyebilirim önceki kadar değilim çok şükür |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU öldürün beni ühü ühü duygusal bozukluk baş gösterdi şimdi de ... tamam aşık olmak güzel bişey ama bendeki o değil takındı ... sevincli |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU umarım yardımcı olur |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU mrblar benim en yakın arkadasımda var bu sorun adını obsesif koydum artık hep öyle cagırıyorum onu:) cok illet bişey bu ya insanın hayatını çileye dönüştürüyo resmen ayrıca bu rahatsızlıga sahip insanlarla birarada yaşamak acayip zor cok fazla vakit geciriyosanız eger onların bütün takıntılarına şahit oluyosunuz ve ben kafayı yiycek duruma gelıyorum ama o tabiki daha mutsuz bu durumdan dolayı arkadasıma doktor teşhisi koydu hatta ilaçda verdi ama bi süre sonra ilacı kullanmayı bıraktı zaten yan etkisi cokmuş r riski falan varmış oda oldu zaten arkadasım küçük çapta bi ra teşebüs etti:( o benim için cok degerli ve bu soruna bazen beraber çözüm aramaya calışıyoruz bundan kurtulan arkadas irtibata gecebilirmiyiz acaba senle? yada burda daha ayrıntılı yazabilirmisin nasıl kurtuldugunu? tşkler şimdiden..selametle.. |
Ynt: OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU ben şimdi daha iyyim sanırım naptımı sorucak olursanız diyim bi kaç gün yanlız kaldım ve gecelerce düşündüm kendimi özel hissetmeye çalıştım ve kendime telkinler verdim. hayatımın güzel olduğunu ve kendi kendime onu mahvettiğimi itiraf ettim binlerce .. madem gzl bir hayat istiyorum o zaman değişmeliydim dedim ve de değiştim kısmende olsa ara sıra kafa gidiyo ama iyyim herkes iyi aslında isteyin olur hismiley selametlen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |