Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/860-obsesif-kompulsif-kisilik-bozuklugu.html)

burdayım2006 10-02-2007 10:41 PM

OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU

arkadaşlar takıntılarım için doktora gitmiştim bana sende obsesif-kompalsif kişilk bozukluğu var dedi, anlamı sürekli tekrarlayan olumsuz düşünceler ve başka bir sürü belirti-bazılarını ben bile bilmiyorum-söylemedi o kadarını, sonra tedaviye gitmedim bir kere görüştük dusun

sizde buna benzer sıkıntılar var mı yada tanıdıklarınız da?

ridvan155 10-02-2007 11:14 PM

Allah herkese eksik bir yön verir.kimse mükemmel değildir.sen elinden geldiğince bu durumunu düzeltmeye çalış.bu sorunları aşıp bilinçli bir insan olman herşeyi kafana takmamandan 1000 kat daha iyidir.aslında bu bir nimet bile olabilir blook .

sonuçta hassas insanlarız.gülü seven dikenine katlanır. sung66

subliminal 10-02-2007 11:53 PM

eveeeeet çalışıyor da yalnız bana gelmiyo olabilirrss blook

burdayım2006 11-02-2007 10:18 AM

doktor bu mükemmelliyetçi yapıyı kırmamız gerekiyor diyor,

soruna odaklanmak yerine sorunu yaratan kişilk yapısına odaklanmak gerekir dedi

yani kişilik örgütlenmesi yanlışmış f678h

en güzeli delireyim ben ya neseli56

skorpy 11-02-2007 11:17 AM

arkadaşlar o.k.b bendede var bende % 70 yendim ama bunda katılmadığım birşey o.k.b. yle kişilik bozukluğunu ayırmak lazım kişilik bozukluğu apayrı bir kavram benim aklıma kişilik bozukluğu diyince hırsızlık yapmak geliyo adam hırsızlık yapıyo
ve bunu gayet normal görüyo bu bir kişilik bozukluğudur ama takıntılar vesvese kuruntu etmek farklı şeyler
yani kuruntu eden birisinde kişilik bozukluğu yok sadece kılıkırk yarıyor aşırıya kaçıyor yada ne bilim aşırı kuruntulu yanlışmıyım ?

skorpy 11-02-2007 11:27 AM

ferrasini satan bilge nasıl bir kitap bilgi verirseniz sevinirim dost78 sevgiyle kalın actionsmile

skorpy 11-02-2007 01:23 PM

okumakta yarar var teşekkürler :))

burdayım2006 12-02-2007 09:54 PM

sagol lerzancım sen de siteyi senlendiriyosun,

iyiliesmis kisilik, is gibi konularda titizlik dısında, o bana niye böyle baktı niye bunu dedi gibi konulara takılıp kalmamak oluyor 956k

skorpy okb ve obsesif kompalsif kisilik bozuklugu farklı seyler bakınız google 12389

bende okb yok obsesif kompalsif kisilik bozuklugu var sevincli niye sevindiysem simdi khkh56

burdayım2006 13-02-2007 08:18 AM

haklısın ama çaresizlikten 88

yakamoz 13-02-2007 08:41 AM

Burdayım2006 ÇARESİZseniz çareSİZsiniz diye bir söz var hani bilipte pek uygulamadığımız veya uygulayamadığımız ama uygulayanların başarılı olduğu... Kendini çaresiz olarak görme. Hastalığı kabul etmek (Eğer bir uzman tarafından bu teşhis konmuşsa) çözüm arayışlarına başlamaktır bence. Sende isteyerek burada olduğuna göre bunu yapıyorsun. İstemek başarmaktır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 PM.