![]() |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlar takıntılarım için doktora gitmiştim bana sende obsesif-kompalsif kişilk bozukluğu var dedi, anlamı sürekli tekrarlayan olumsuz düşünceler ve başka bir sürü belirti-bazılarını ben bile bilmiyorum-söylemedi o kadarını, sonra tedaviye gitmedim bir kere görüştük dusun sizde buna benzer sıkıntılar var mı yada tanıdıklarınız da? |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Allah herkese eksik bir yön verir.kimse mükemmel değildir.sen elinden geldiğince bu durumunu düzeltmeye çalış.bu sorunları aşıp bilinçli bir insan olman herşeyi kafana takmamandan 1000 kat daha iyidir.aslında bu bir nimet bile olabilir blook . sonuçta hassas insanlarız.gülü seven dikenine katlanır. sung66 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU eveeeeet çalışıyor da yalnız bana gelmiyo olabilirrss blook |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU doktor bu mükemmelliyetçi yapıyı kırmamız gerekiyor diyor, soruna odaklanmak yerine sorunu yaratan kişilk yapısına odaklanmak gerekir dedi yani kişilik örgütlenmesi yanlışmış f678h en güzeli delireyim ben ya neseli56 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU arkadaşlar o.k.b bendede var bende % 70 yendim ama bunda katılmadığım birşey o.k.b. yle kişilik bozukluğunu ayırmak lazım kişilik bozukluğu apayrı bir kavram benim aklıma kişilik bozukluğu diyince hırsızlık yapmak geliyo adam hırsızlık yapıyo ve bunu gayet normal görüyo bu bir kişilik bozukluğudur ama takıntılar vesvese kuruntu etmek farklı şeyler yani kuruntu eden birisinde kişilik bozukluğu yok sadece kılıkırk yarıyor aşırıya kaçıyor yada ne bilim aşırı kuruntulu yanlışmıyım ? |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU ferrasini satan bilge nasıl bir kitap bilgi verirseniz sevinirim dost78 sevgiyle kalın actionsmile |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU okumakta yarar var teşekkürler :)) |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU sagol lerzancım sen de siteyi senlendiriyosun, iyiliesmis kisilik, is gibi konularda titizlik dısında, o bana niye böyle baktı niye bunu dedi gibi konulara takılıp kalmamak oluyor 956k skorpy okb ve obsesif kompalsif kisilik bozuklugu farklı seyler bakınız google 12389 bende okb yok obsesif kompalsif kisilik bozuklugu var sevincli niye sevindiysem simdi khkh56 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU haklısın ama çaresizlikten 88 |
OBSESIF-KOMPULSIF KİŞİLİK BOZUKLUĞU Burdayım2006 ÇARESİZseniz çareSİZsiniz diye bir söz var hani bilipte pek uygulamadığımız veya uygulayamadığımız ama uygulayanların başarılı olduğu... Kendini çaresiz olarak görme. Hastalığı kabul etmek (Eğer bir uzman tarafından bu teşhis konmuşsa) çözüm arayışlarına başlamaktır bence. Sende isteyerek burada olduğuna göre bunu yapıyorsun. İstemek başarmaktır... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 PM. |