Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Kim benimle konuşurki? adlı sorunum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/624772-kim-benimle-konusurki-adli-sorunum.html)

Kararli3521 06-01-2015 12:05 AM

Kim benimle konuşurki? adlı sorunum

Merhaba arkadaşlar gündemimde yeni bir sorunum var.Sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum.Bu aralar aklımda 'Kim benimle konuşur' diye bir düşünce var.Benimle kimsenin sohbet etmeyeceğini ve bana yakın davranmayacağını düşünüyorum.Arkadaşımla konuşurken benimle konuşmaktan sıkıldı şimdi gider diye düşünüyorum.Sanki benimle konuşmak istemiyorlarda yanımdaki arkadaşımla konuşmak istiyorlar gibi geliyor.Neden bu kadar insanlara taktım anlamıyorum.Benimle kimse konuşmasa,yanıma gelmese ezik (:D)gibi hissediyorum.Bunu nasıl yenebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim :)

colhe 06-01-2015 03:52 AM

Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum

Takıntı yapma zamana bırak geçer gider merak etme

Kararli3521 06-01-2015 08:19 PM

Takmamaya çalışıcam.Sorunları hep kafamda büyütüyorum.Oysa kuruntu yapmaya gerek yok.

aaysegul07 06-01-2015 08:23 PM

Önce sen kendini sevip değer vereceksin ki başkaları da sana değer versin,bencillik ayrı şey kendini sevmek ayrı şeydir.Bunların ayrımını doğru yapar ve kendi değerini fark edersen her şey çok farklı olacak göreceksin...sevgiyle kal t678 t678 t678

Kararli3521 07-01-2015 12:26 AM

Ah kendimi sevme konusu başka bir sorunumu ortaya çıkarıyor :D Ben aile ortamında kendimi çok severim mesela.Ama aynı davranışları aile dışında gösteremiyorum.Bunun sonucundada kendimi sevmiyor olabilirim :S

Kararli3521 18-02-2015 11:07 PM

Arkadaşlarım gerçekten samimiler mi bilemiyorum artık.Yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar..Ya da gerçek bir arkadaşa sahip miyim acaba?Yoksa arkadaşlık değişti de bende mi sorun?

mehtap1606 18-02-2015 11:10 PM

telkin dinliyo musun peki suan

sandalağacı 19-02-2015 12:53 AM

Bence neden benimle konuşmasın ki diye bir düşün sebep yoksa ki yoktur o zaman boşuna kaygılandığını anlarsın.

MuminOKAN 19-02-2015 09:00 PM

Merhaba, birçok sebepten dolayı böyle düşünmeye başlamış ve hatta daha ileri giderek bu duruma inanmışsınız.

bu inançtan kurtulmazsanız sonunda size
duygusal, maddi, fiziksel, aile ve sevdikleriniz açısından nelere mal olur? bu sorulara teker teker yoğunlaşarak cevap verin.

bu noktada başarılı olmak için neye inanmanız gerekiyor?

Kararli3521 20-04-2015 09:01 PM

Evet doğru başarılı olmak için kendime güvenmeliyim.İnsanlarla iletişim dışında her şeyde kendime güveniyorum.Yapamazsam bile azmedip yine başarıyorum.İş konuşmaya gelince tıkanıyorum.Hep bir güvensizlik oluyor.Acaba doğru mu söyledim,benden sıkıldı mı,beni satacak mı?Ayrıca bir arkadaşım var,bildiğin benden faydalanmak için konuşuyor. Artık kimseye güvenmiyorum.
Kimseye gerçek arkadaş diyemiyorum.Sevdiğim bir insana bile fazla güvenirsem aynı şey olur diye düşünüyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM.