![]() |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Benim de zaman zaman takıldığım olmuştur. Hatta muhabbeti yarıda keserek sanki önemli bir işim varmış gibi ortamı terkettiğim de :) Karşı tarafın ilgili olduğu konuları v.s. biliyorsan belki o taraflardan laf açarak daha çok konuşmalarını sağlayabilirsin. İnsanlar genelde kendilerini dinleyen kişilerden daha çok haz ederler... |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Teşekkürler.Genelde yaptığım şey o oluyor.Ama bir süre sonra tıkanıyorum.Başka konu açamıyorum.Hep benim konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum.Karşımdaki susunca geriliyorum. |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Bu tutukluluk halini ego ve suçluluk mp3'lerine ilave olarak sosyal fobi v.b. ilave ederek çözebilirsin bence. Ancak üstadların söylediği gibi düzenli olmalı. Sosyal faaliyetlerimizin haricinde tarih, siyaset, güncel hayatı da okuyarak ve izleyerek takip edersek konuşacak konular bulabiliriz. Sen yaparsın diye düşünüyorum. Herkes yapabilir, bence düzenli olarak dinlemek ve uzmanalrın tevsiyelerine uymak şart.. |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Haklısınız. Birazda alıştırma yapmam gerek sanırım. Bir gitarı öğrenmek için sürekli ben bunu başaracağım desen de fayda etmez.Gitarı eline alıp alıştırma yapmadan çalamazsın.Kendimi zorlayacağım iletişim kurmak için. Zamanla gelişir diye umuyorum :D |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Telkinleri duzenli dinlediniz mi sorununuzla ilgili bir gelisme varmi |
Cevap: Kim benimle konuşurki? adlı sorunum Telkinleri bırakmıştım bir süre şimdi yeniden başladım.2 gün oldu. Etki konusunda ise hala özgüven sorunları yaşıyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |