| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KİŞİ KİŞİNİN AYNASIDIR Bir gün Peygamber Efendimiz (Selamların en güzeli üzerine olsun) arkadaşlarıyla otururken Ebû Leheb meclise giriyor ve Efendimize - Yâ Muhammed birçok yerleri gezdim, senden daha çirkinine rastlayamadım. - Doğru söylüyorsun Ya Ebû Leheb. - Herhalde dünyanın en ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2013
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() KİŞİ KİŞİNİN AYNASIDIR Bir gün Peygamber Efendimiz (Selamların en güzeli üzerine olsun) arkadaşlarıyla otururken Ebû Leheb meclise giriyor ve Efendimize - Yâ Muhammed birçok yerleri gezdim, senden daha çirkinine rastlayamadım. - Doğru söylüyorsun Ya Ebû Leheb. - Herhalde dünyanın en çirkini sensin. - Haklısın Ya Ebû Leheb. diyor, Efendimiz. Biraz sonra Hz. Ali (Selamların en güzeli üzerine olsun) içeri giriyor ve tevafuk bu ya O da: - Yâ Muhammed Bu dünyada senden güzelini göremedim. - Doğrusun, Yâ Ali. - Sana baktıkça içime huzur doluyor. - Doğrusun Yâ Ali. deyince, meclisteki sahabe: - Yâ Resûlallâh, biraz önce Ebû Leheb geldi “Ne kadar çirkinsin” dedi “Doğru söylüyorsun” dediniz; şimdi Ali geldi “Ne kadar güzelsiniz.” dedi, O’na da “Doğrusun” dediniz. Hikmeti nedir? diye sorunca, Efendimiz de: “İnsan insanın aynasıdır. Kişi kendisi nasılsa, karşısındaki insanı da öyle görür” Daima anımsamanı isterim. Bizim işimim kalbimizi kıranla oyalanmak değil, kırılan yeri bulmaktır. Ve kalp kırılmaz. Kırılan bir şey vasa o gurur, onur, egodur!.. Ve bunu fark etmek , bir egonun olduğunu kabul etmek, özüne ulaşan kapıyı açmak demektir. Zihin sana nezaman ne gönderceğini iyi bilir, o tam bir şarlatandır. Devamlı senin enerjini almak , seni yormak adına açık bir kapı arar. Senin üzerinde bir zayıflık anını kollar. Zihnin en sevdiği hilelerden biride kavga anında suçlu aramak, haklı çıkmak ihtiyacıdır. O seni devamlı dışarıya yönlendirecektir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KİŞİ KİŞİNİN AYNASIDIR Bir gün Peygamber Efendimiz (Selamların en güzeli üzerine olsun) arkadaşlarıyla otururken Ebû Leheb meclise giriyor ve Efendimize - Yâ Muhammed birçok yerleri gezdim, senden daha çirkinine rastlayamadım. - Doğru söylüyorsun Ya Ebû Leheb. - Herhalde dünyanın en ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi