![]() |
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( Sevgili emelcim.. Hayatimiz boyunca hep olumsuzluklar yer almis ve hep istediklerimiz olusmamis.. Cevremiz ve hatta kendimiz hep bir monotonlugun icinde kendimizle ugrasmisiz.. Birden bir sayfa cikiyor karsimiza ve birden bugünden yarina herseyin degismesini bekliyor ve istiyoruz.. Bu o kadar cabuk olmaz.. Yani bugünden yarina olmaz.. Ama muhakkak bir degisim süreci baslar.. Önemli olan degisimi önce kendi fark edeceksin ki "degistin" fark ettik diyecekler.. Biraz gayret ve biraz sabir ve biraz devamlilik ve biraz istegin güclü durmasi bu etkiyi sana hissettirecektir.. Kalbini yüregini beynini daha dogrusu tüm hücrelerini bu degisime acik tut.. O0hersey cok güzel olalcak O0 |
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( Alıntı:
|
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( Sen neye hazırsan o başına gelecek demek ki değişmeye hazır değilsiniz hazır olmak için bol bol okuyun. Size önerilen tüm kitapları ve yazıları okudunuz mu çalışmaları düzenli bir şekilde yaptınız mı en önemlisi değişmeye açık oldunuz mu yoksa bilinçaltınızın değişime karşı direndiğinin farkında değil misiniz? Siz bilirsiniz hazır olduğunuzda neler yapabileceğini anlayacaksınız. Mesele çekirdek inancın bulunması değil bu inanca yönelik farkındalık çalışmaları da geliştirmek yoksa evet ben mükemmeliyetçiyim diye ortada gezip durmanın bir anlamı yok. Bunun sana faydası ne bunun sana zararı ne bunu analiz edebilmeli ve olumsuz durumları değiştirmek için bilinçli çabalamalısın. Sevgiler. |
|
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( merhaba emelcim. değişimden kastını kendine tam olarak ifade edip diğer isteklerinle çakışıp çakışmadığını kontrol et.Çünkü bir yanımızın istediği bir şey diğer yanımızın bir çıkarını rahatsız ettiğinde isteklerimiz geç olur. (bu genel bir bilgi. ama kendimde gerçekleştiremediğim her şeyde bunu deneyimledim. ve çözünce gerçekleşti.) |
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( bence pes etme sakın .. inan ki etkilerini göreceksin. devam , durmak yok : ) |
|
Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :( Bende gayet güzel bir site bu siteye girdiğimden beri gerçekten hayatım değişiti :D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 PM. |