Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Bugün yaşadıklarım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bugün yaşadıklarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.Bu siteyle tanışalı 1 aydan fazla bir süre oldu.Aynı şekilde telkinleri de son zamanlarda pek dinleyemesemde dinliyordum.Bende birşeyleri değiştirdi biliyordum ama... Neyse gelelim anlatmak istediğim konuya... Bugün derste konu anlatacaktım.Elinde sonunda anlattım ama nasıl anlattım bilemezsiniz orada olmanız lazımdı.Konum zor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bugün yaşadıklarım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-11-2010, 08:13 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 3
Tesekkür: 6
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lycka is an unknown quantity at this point
Standart Bugün yaşadıklarım

Merhabalar.Bu siteyle tanışalı 1 aydan fazla bir süre oldu.Aynı şekilde telkinleri de son zamanlarda pek dinleyemesemde dinliyordum.Bende birşeyleri değiştirdi biliyordum ama...

Neyse gelelim anlatmak istediğim konuya...

Bugün derste konu anlatacaktım.Elinde sonunda anlattım ama nasıl anlattım bilemezsiniz orada olmanız lazımdı.Konum zor birşeyde değildi aslında iki üç gün önce çalışmaya başlamıştım ve gayet güzel anlatıyordum ama tahtaya çıkınca herşey gitti dersten önce herşeyi kelimesi kelimesine söyleyen ben herşeyi batırmıştım resmen o anki durumu anlatamıyorum şu an zaten konudan birşey anlayanın olduğunu da sanmıyorum.:D

Bir yandan kendime kızıyorum nasıl böyle yaptım diye ama bir yandan da hani biryerden başlamak gerekti diyorum.Herşeyin bir ilki vardı ya...:)Şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum aslında şuan karmaşık duygular içerisindeyim.Siz değerli arkadaşlardan tavsiyeler ve yorumlar bekliyorum.Teşekkürler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lycka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 12:18 PM   #2 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Bugün yaşadıklarım

Tamam işte büyük yollar küçük adımlarla aşılır
ve sen küçük bir adım atmışsın zaten emin ol gerisi gelecektir.
Bir dahaki anlatmının çok daha iyi olacağına eminim ,
heyecan hep var olmalı da ama heyecanını kontrol
etmek senin elinde , gittikçe güçleneceğine inanıyor , başarılar diliyorum.

Not: Bir sonraki anlatımını da merakla bekliyorum , biliyorum ki daha başarılı olacaksın.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 12:21 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün yaşadıklarım


Merhaba,

Zorlu bir anlatım olmuş anlaşılan. Ama üzülme. Ders hitabet dersi değil, ki zaten "Güzel, Konuşma, Yazma" dersleri ülkemizde maalesef ya sadece "Kompozisyon Yazma" olarak algılanıyor ya da tüm ders geçiştiriliyor. Dolayısıyla bir grup karşısına çıkıp bir konuşma yapmakta çoğu insan zorlanıyor. Bazılarımızın doğal yeteneği var ama çoğumuz kan ter içinde kalıyoruz. Aslında hitap edeceğin kişiler tanıdığın insanlarsa bu iş daha kolay çünkü zaten seni tanıyorlar ve anlatacaklarının bilgisel içeriğini merak ediyorlardır. Eğer tanımıyorlarsa da, önce kendini tanıt ve rahatla ve karşılarında kendin olmaya devam et. Önemli olan tek şey, sakin olmak. Bunu da "ben bunu kendime meslek olarak seçmedim, sadece bilgimi aktaracağım, konuyu da bildiğime göre sorun olmayacak", gibi telkinlerle yapabilirsin. Herkesin karşısına geçtiğinde de önce gülümse, derin bir nefes al (mümkünse çaktırmadan), sonra da en çok güzevdiğin arkadaşına odaklan. Çevredeki herkes yavaş yavaş silikleşecek. Sonra anlattıklarına ve cümlelerinin düzgünlüğüne odaklan, karşıya doğru bak yavaş yavaş rahatlayacaksın. Zaten konu göz açıp kapayana kadar bitmiş olacak, merak etme. Eğer bunlar senin için yeterli olmadıysa aşağıya birkaç bilgi ekliyorum, bir de profesyonel bir bakış açısından destek al.

Sevgilerimle



Toplum karşısında konuşma korkusunu nasıl yenebiliriz?

Topluluk karşısında konuşmak sizin için de bir kâbussa size sevindirici bir haberim var: bu geliştirilebilir bir yetenektir.
Bunun ünlü örneklerini geçen yazımda aktarmıştım.
“Bu yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
Ben de insanların karşısına çıkıp rahatça kendimi ifade etmek istiyorum.” diyorsanız işte size bu konuda çok etkili teknikler:

1-Zihinsel prova

Zihinsel prova tekniği ya da başka bir ifade ile zihinsel canlandırma; çok etkili bir yetenek geliştirme ve öğrenme tekniğidir.
Bir çalışmayı zihinde ne kadar çok canlandırırsak; beynimiz o işi daha önce yapmış gibi algılar.
İnsanlar çoğunlukla ilk kez yaptıkları her iş için başlangıçta bir gerilim yaşarlar ama aynı işi defalarca yapınca beynimiz “Bunu yapmayı zaten biliyorsun” mesajı verir ve siz de kendi performansınızı çok rahat gösteririsiniz.
Toplum karşısında defalarca konuşan kişiler düşünmezler bile; bunu insanların karşısına çıkıp yaparlar. Çünkü beyinleri daha önce bildikleri bir işi onlara yaptırmaktadır.
İşte zihinsel canlandırma yöntemi; size bu deneyimi kazanmanıza yardımcı olur.

Zihinsel provanın gücü

Amerika’da haftadabir kez basketbol oynayan öğrenciler dört gruba ayrılır. Her grubun serbest atışla kaç basket attığı denemeyle belirlenir. Hepsi yüzde 21 ile 23 arasında yaklaşık beşte bir oranında bir başarı gösterir.
Sonra her grup sonraki ayda farklı bir antrenman programına tabi tutulurlar. İlk gruba hiç antrenman yapmaması söylenir.
İkinci gruba haftada üç saat serbest atış antrenmanı yapması söylenir.
Üçüncü gruba basket sahasına yaklaşmaması; ama haftada üç saat serbest atış yapıp yüzde yüz oranında basket attıklarını zihinlerinde canlandırmaları söylenir.
Dördüncü grup spor salonunda haftada üç saat antrenman ve üç saat de zihinsel canlandırma yapar.
Ay sonunda öğrenciler yeniden denenir. Antrenman yapmayan ilk grup hiçbir ilerleme kaydedemez.
Basketbol sahasında antrenman yapan grup daha öncekinin iki katı bir skor yapar.
Şaşırtıcı bir şekilde bir aydır basket topuna dokunmamış olan ama zihinsel canlandırma tekniğini uygulayan grup da aynı skoru yapar.
Hem canlandırma hem de antrenman yapan son grup başarı oranını üçe katlar.
Bu nedenle toplum karşısında yapacağınız konuşmayı mutlaka önceden zihninizde prova edin. Eğer hepsini zihninizde prova etme imkânınız yoksa en azından ilk birkaç dakikasını yapmak zorundasınız. Çünkü konuşmaların en kritik zamanları ilk birkaç dakikadır ve en iyi konuşmacılar bile ilk dakikalarda zorlanırlar. Bu nedenle iyi konuşmazılar bile bunu mutlaka yaparlar.

2-Ayna karşısında konuşma

Yaptığınız zihinsel canlandırmanın yanında ayna (özellikle boy aynası) karşısına geçip konuştuğunuzda artık kendi korkularınızı yenmeye başlarsınız. Konuşurken aslında hiç de korkunç görünmediğinizi; herkes nasıl yapıyorsa sizin de yapabildiğinizi beden dilinizi nasıl kullandığınızı görebilirsiniz.

3-Kendin ol

Sizi dinleyenler ne kadar iyi konuşursanız konuşun yapmacık konuşmaları sevmeler. İçten; doğal beğenilmeye çalışmayan samimi konuşmaları daha çok severler ve o konuşmalardan daha çok etkilenirler.
Bu nedenle konuşmalarınızda taklitçi ve yapmacık tavırlardan uzak durun.
Ayrıca konuşma esnasında asla kendinize karşıdan yani izleyenlerin gözlerinden bakmayın. Bu sizi panikletir ve konsantrasyonunuzu ciddi oranda bozar.
Hemen kendinizi eleştirmeye başlarsınız.
Acaba ses tonum nasıl?
Acaba beden dilimi doğru kullanıyor muyum?
Acaba duruşum düzgün mü?
Oradan nasıl görünüyorum kravatım iyi duruyor mu?
Bu tam bir kopma halidir.
Böyle bir durumda söyleyeceklerinizi toparlamakta zorluk çekersiniz. Konsantrasyonunuzu baksanıza kaça böldünüz?
Oysa oraya çıkıp sadece bir şey yapmalısınız; zihninizde sadece bir şey olmalı.
O da: Şimdi çıkıp elimden gelenin en iyisini yapacağım.


(Eftal Orhan'dan alıntıdır)

__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 01:39 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 3
Tesekkür: 6
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lycka is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün yaşadıklarım

@bigokyanus

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Daha iyisinin olacağı inancını hiç kaybetmedim.:)Bir dahaki anlatımımı da paylaşacağım.Tekrar teşekkürler.

@Bluepebbles

Evet ilk olduğu için biraz zorlanmıştım.Dünkü stres de bugün üzerimden kalktı.:)Size de değerli yorumunuz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.Yazılanları deneyeceğim.
Lycka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2010, 12:07 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 38
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün yaşadıklarım

hayatıma karar verememe.. ve her geçen günün aleyhime işlemesi.. hüzün,gözyaşı,üzüntü,asık surat.. yine her geçen günün üzerine da da fazla artması.. ve gülme yeteneğimi kaybediyrm.. sanırım..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bugün yaşadıklarım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bugün yaşadıklarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.Bu siteyle tanışalı 1 aydan fazla bir süre oldu.Aynı şekilde telkinleri de son zamanlarda pek dinleyemesemde dinliyordum.Bende birşeyleri değiştirdi biliyordum ama... Neyse gelelim anlatmak istediğim konuya... Bugün derste konu anlatacaktım.Elinde sonunda anlattım ama nasıl anlattım bilemezsiniz orada olmanız lazımdı.Konum zor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.