![]() |
Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım var] Geçen ay hayatım ummadığım kadar harika gidiyordu ama tahmin edemeyeceğiniz kadar. bir güne mutlu başlamasamda öyle güzel şeyler oluyorduki mutsuzluk diye birşey kalmıyordu. hemde tam güzel şeyler yaşayacağıma inanmadığım anda oldu bu kadar güzel olaylar. tadını çıkarıyordum çok mutluydum etrafıma mutluluk saçıyordum . oldukça değişmiştim . herkes yanımdaydı ne istesem oluyordu. ancak birden bire öyle bir ters tepme olduki ! bir anda bütün güzellikler herşey siliniverdi . mutlu geçirdiğim günlerin 20 katı berbatı beni buldu. olumlu olmaya olumlu düşünmeye kendimi zorladım ve yaptım inandım ama hiç faydası olmadı herşey daha da kötüleşti.! ve elimden hiçbirşey gelmedi. eski halim gitti ve depresyonlu günlerime geri döndüm. bundan 5 gün önce bugün harika olacak diye gülümseyerek açmıştım gözümü ki o günün öğlen vakti ayağımı kırdım .. Biraz uzun oldu ama umarım okursunuz ve bana yardımcı olursunz. çünkü buna öylesine ihtiyacım varki tahmin edemezsiniz .. benim için hepinizin fikirleri çok önemli inşallah kısa zamanda yanıt alırım. sizleri seviyorum ^-^ |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v Alıntı:
Güzel gören güzel düşünür güzel güşünen hayatından lezzet alır..bu sözü unutma herzaman güzel bak hayata.. tekrar geçmiş olsun |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v okudugnuz ve cevapladıgınız için çok sağolun öncelikle. daha kötüsüde olabilirdi evet.. buna şükretmem gerek . :) buda bi adımdır sanırım. yavaş yavaş iyileşiyorum. (: |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v kesinlikle olabilir,hayat inişli çıkışlı bir yoldur ve hayatta hep çıkışlar olmuyor, zaten olsaydı bi anlamı olmazdı.mutlaka yine güzel yine formunuzda olduğunuz zamanlar olucaktır hatta her an olabilir sizin elinizde bu... ama biraz pozitif bakmaya çalışın eskisinden ne kadar farkınız var birçok şeyi değiştirdiniz geliştiniz.Ama o nickinizide değiştirin ondan sonra niye bacağım kırıldı dersiniz tabiii böle negatif nick olursa olur tabi neyse geçmiş :) |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v Alıntı:
öncelikle çok geçmiş olsun.umarım parçalı kırık değildir.bir an önce iyileşirsin.bir şey sormak istiyorum.geçen ay herşey iyi giderken kendini sorguladın mı?allah allah neden herşey iyi gidiyor ben aslında şansızım böyle olmaması gerekirdi falan gibi şeyler geçirdin mi aklından?kişisel tahminim sanrım bunu yaptın :( bu yüzden baştan başlamak lazım.eğer böyle yaptıysan yazıyı okuduğunun hemen ertesinde özlem hanımın affetmekle ilgili yılbaşı hediyesini bir kaç kez dinlemeni tavsiye ederim ve bunu yaparkende en çok kendini affetmeni. ve gerçekten inanıncaya kadar kendine çok şanslı olduğunun telkinini ver. unutmaki dünyada o kadar kötü şeyler varki bazen sadece insanın bacağını kırması;sevgilisinden ayrılması;işinden olması bile bu dertlerin yanında hiç kalır. önce kendine güven ve ayaklarının üzerinde dimdik hayata bakarak burdayım de .işte tam bu noktada ve birbirimize yardım edelim de gerisi zaten kendinide affedip şanslı olduğunu kabul edince çorap söküğü gibi gelecektir. sevgilerimle iyi ki varsın iyi ki varsın |
Kendimi sorguladım evet. ve açık söyleyeyim hergün bu durum ne zaman bozulacak acaba korkusuyla yaşadım. ama şimdi tekrar öyle olabilsem hç korku duymam. telkini dinlerim teşekkür ederim :) olumlu düşünmeyede devam ederim. inşallah eskisi gibi olurum :)yorumunuz için teşekkürler iyiki varsınız :)) |
keşke öyle almasaydım adımı . pozitif düşünmeye devam edicem. inşallah eskisindende iyi olur hayatım :) yorumunuz için teşekkürler iyiki varsınız :) |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v Nickiniz değiştirildi :) |
Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v bu kadar sitem sadece ayağın kırıldığı için mi yoksa mutsuz olmana sebep başka sorunlar da var mı? eğer sadece ayağın içinse, bir kırık için fazla endişeleniyorsun diyebilirim tabi futbolcu veya balerin değilsen :)) |
bak gene eksik istiyorsun hayattan,evrenden ,allahtan,vs vs vs :) bu işin inşallahı yok :) güne başlarken bugün dünden kat be kat ii olacak.çünkü ben dünyanın en şanslı insanlarından biriyim diyeceksin :) anlaştık mı :) sevgilerimleee:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |