Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Ne olur biri yardımcı olsun bana :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/462897-ne-olur-biri-yardimci-olsun-bana.html)

mutlukiz 10-12-2009 03:09 PM

Ne olur biri yardımcı olsun bana :(

Merhaba .. Sitenin adı beni çok etkiledi bende üye olmaya karar verdim. İyi sonuç alacağıma inanıyorum. Benim sorunum aşk ile ilgili. Okulumda eskiden 2 defa çıktığım biri var. Onu hala unutamadım . Sanırım oda beni . ama buna emin olamıyorum. Msnden yazıyor Facebookta aşk ile ilgili şeyler paylaştığı oluyor . Ve sürekli bana bakıyor. Ama çok tutarsız . Bazende beni hiç sevmediğini hissediyorum. Bana fikir verir misiniz ?? :( Emin olun hayatımı daha iyi hale getirecek.

mutlukiz 10-12-2009 03:15 PM

Cevap: Ne olur biri yardımcı olsun bana :(

Hiç fikri olan yok mu :( çok sıkıntılı hissediyorum kendimi :'( ve çok yalnız . :'(

doris 10-12-2009 03:27 PM

bence ismini mutlukız olarak değiştirmekle işe baslamalısın.. aramıza hoş geldin mutlu paylasımlar diliyorum..ttli3

aybükem 10-12-2009 03:30 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573375)
bence ismini mutlukız olarak değiştirmekle işe baslamalısın.. aramıza hoş geldin mutlu paylasımlar diliyorum..ttli3

canım bence de adını değiştir mutlu kız olki mutluluk seni bulsun hoş geldinizsevincli

genco 10-12-2009 03:33 PM

ARAMIZA HOŞ GELDİN. "DMLGLR" ARKADASIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ MUTLU KIZ OLARAK BAŞLAMALISIN.
BURDA KİMSE YALNIZ DEĞİL GÜVENDE HİSSEDEBİLİRSİN KENDİNİ.

genco 10-12-2009 03:36 PM

AYBÜKEM SEN BENDEN HIZLI CIKTIN, ARKADASIMIZ HAKKINDA AYNI FİKİRLERE SAHİBİZ.
MUTLULUK KAPIMIZDAN İÇERİ GİRMİŞ,MİSAFİRLİK BİTMİŞ BİZDEN BİRİ OLMUŞ.
MUTLULUGUMUZ DAİM OLSUN.

çok_mutlu:) 10-12-2009 03:38 PM

oo böyle olumsuzda başlanılmazki mutlu kız olarak başlayacaksınki mutluluğu kendine çekesin bu tür sorunları hepimiz yaşamışızdır yada yaşıyoruzdur ama çözüm bulmak önemli olan sen iyi hissetmediğin sürece mutsuz olduğun sürece oda sana mutlu bir dönüş yapamaz değilmi kimse güçsüz yıkılmış insanları sevmez sen kendini mutlu hissetmeye başladığın anda herşey birbiri ardına yoluna girecek emin ol ne kadar üstüne düşersen bazı şeylerin o kadar ters teper önce kendini mutlu etmekle başla olaya:)sonra onuda mutlu etmeye ve onla mutlu olmaya başlayacaksın:)

spestnaz 10-12-2009 03:39 PM

hoşş geldinizz actionsmile Mutluluklar kalbinize dolsun bi ömür boyu ayrılmasınlar oradannhpm2

Sultan 10-12-2009 04:23 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573377)
canım bence de adını değiştir mutlu kız olki mutluluk seni bulsun hoş geldinizsevincli

bence de güzelim mutluluğu tanımazsan oda sana merhaba demez sevgiyle mutlu kalıny789

bayşegül 10-12-2009 05:00 PM

canim benim mutluluktan uçan kızımO0
senin gibi benimde bir kızım var onun için kızım demek istedim
tatlım öncelikle arkadaşlarımın da dedigi gibi ismimizi değiştireceğiz....12389
çok güzel sana yakışır bir isim bulalım...dusun2
bundan sonra olumsuz cümle kurmayacagız..
vede içinin sesi seni her zaman doğru yola götürecektir iç sesine kulak ver
yalnız değilsin biz varız hepimiz biriz.
seni sevgiyle kucaklıyorum bunlar hep gelip geçici güzellikler anı güzel yaşamaya özen göster canim benimk8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM.