Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   bagımsızlaştım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/329252-bagimsizlastim.html)

janwayjan 18-04-2009 01:29 PM

bagımsızlaştım

slem herkese ben istanbulda oturuyorum yani bütün kötülüklerin en büyük şehri bu şehir adamı çok degiştiriyor gerçi insanın içinde olmadıktan sonra ne yaparsan yap degiştiremezsin demekki bizim içimizdede varmış.. yaklaşık on seneden beri burdayım daha önce ankaradaydık istanbula gelinceye kadar hiç bi kötü alışkanlıgım yoktu .. bi kız sevdim adfı ecem uyuşturucu bagımlısıydı o da beni seviyordu beni terk etti ölümü yakın dı o zaman bütün arkadaşları tek tek ölü bulunuyordu bni köşede yarın öbürgün kendisinide sonunun aynı opldugunu biliyordu her ölüm haberi kalbine bi kuyrşun gigi saplanıyordu velhasıl sigaraya başladım sonra esrar sonra hap derken o mutlu benden bitap bi ben yarattım harp oluştum hep çareyi kafamın güzel oluşunda buluyor hatta ayıkken dışarı insan içine dahi çıkmıyordum korkar olmuştum bi gün şeker atmıştım odada tek başıma müzik dinliyordum pc den şebnem ferahın sil baştan adlı şarkısı çalmaya başladı silbaştan başlamak gerek bazen her şeyi sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen orda karar verdim hiç bi şey böyle devam etmeyecek her şeyiş degiştirecem diye and içtim sonra tesadüfen hayatım degişti, sitesine dsenk geldim o günlerde telkinleri dinlemeye başladım önce aradan bir kadar bi zaman geçti ve ben bütün maddelerden kurtulmuştum şu anda sigara dahi içmiyorum ke kesinlikle de ,içmeyi düşünmüyorum şimdi işin en güzel kısmın ageldik bu siteyi hazırlayan ATAKAN beye ve emegi gecen herkese çok ama çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKKÜR EDERİM sizi seviyorumm

yasal06 18-04-2009 11:25 PM

Cevap: bagımsızlaştım

aramıza hoşgeldin. yaşadığın kötü deneyimler başlangıç noktan olmuş. bazen kafamızda şimşekler çakması için sadece bir söz bile yeter.. ben de şebnem ferahın sil baştan şarkısını dinlerdim hep, kötü zamanlarımda:) umarım çok daha güzel çok daha mutlu haberlerini paylaşırsın bizimle.. sevgiler..

farkvar 18-04-2009 11:32 PM

sil baştan başlamak gerek bazenn güneş hergün yenıden doğuyor secimleri bizler yapıyoruz değiştirme gücü herzman bizim elmizde harikasın kararından asla vazgeçme ....

HanifTürk 19-04-2009 07:27 AM

Bizde seni seviyoruz kardeşim

hipnotronik 28-04-2009 01:24 AM

reçeteyi de ver o zaman lazım olan arkadaşlar yararlansın bence mesela neleri hangi sıklıklarla dinledin?

janwayjan 25-11-2009 12:12 AM

suçluluk duygusu en agır basan duygum muş ve her şeyin sebebi % 80 suçluluk duygusu % 20 kendine güven diledim... lakin irademde saglammış şimdi düşünüyorumda benim o durumdan kurtuluşum büyük bi kahramanlık aslında çünkü ne insanlar var batagın içinde çırpındıkça daha da batan ve sonunda soluksuz kalıp gözlerini açolmamak üzere kapayan ....kendimi seviyorum ben 1 adetim:))

Kim bir şeyi isterse istedigi şeyin canıda o nu ister ona düşkün olur.. istedigin şeyi candan iste..

Bilge İnan 25-11-2009 10:31 AM

Karar ver ve evren senin için harekete geçsin! İşte bu! Tebrik ederim :)

Işıldayan Safir 25-11-2009 10:37 AM

harikasın muhteşem bi başarı bence kendini de kutlamalısın tebrikler :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 PM.