Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/1506-hayatta-hicbirsey-raslanti-degildir.html)

csk 10-07-2007 09:09 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
merhaba Burcu, üzülmene kızgın olmana yazdıklarım mı sebep oldu? öyle ise şimdiden özür dilerim ve kendimi çok çaresiz hissediyorum. inan şu an ne yazacağımı bilemiyorum.

BURCU GELEGEN 10-07-2007 09:40 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
Alıntı:

coskun Nickli Üyeden Alıntı
merhaba Burcu, üzülmene kızgın olmana yazdıklarım mı sebep oldu? öyle ise şimdiden özür dilerim ve kendimi çok çaresiz hissediyorum. inan şu an ne yazacağımı bilemiyorum.

Hayır Coşkun sninle hiç alakası yok gerçekten tamamen konum dışında birşeyler oldu ve iyikide olmuş diyorum şimdi şu an daha iyiyim

csk 10-07-2007 11:02 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
iyi olmana sevindim. bir ara acaba oturduğum yerden ahkam mı kesiyorum diye sorguladım kendimi. Elbetteki hepimiz birbirimize destek olmak istiyor ve bu desteği kendi hayat hikayelerimizden aldığımız dersler ile vermeye çalışıyoruz. ancak burada sorunlarımıza dair yazılan bir iki satır insanların gün içinde yaşadıkları, düşündükleri şeyleri tam olarak aktarmaya yetmediği için acaba yanlış birşeyler mi söyledim diye çekindim.
dunk56

Ahmet Altanın bir hayat tanımlaması vardı eski bir kitabında. hayat mors alfabesine benzerdiyordu. çizgiler ve noktalardan oluşuyordu hayat. noktalar mutlu anları çizgiler yaşanılan zorlukları tanımlıyordu ona göre. ve bizler bir çizgi ile bir noktayı değişik kombinasyonlarda ard arda dizerek yaşıyorduk. keşeke hayatta hep noktlar olsa ama mükün değil. arada butür gelgitleri doğal kabul etmek ve noktaların sayısını arttırmaya çalışmak gerek.

birde üniversitede bir hocamız bize mutluluğu şöyle tarif etmişti. insanın haylleri ile gerçekleştirebildikleri arasındaki farkın boyutu onun mutlu olma seviyesini belirler demişti. yüksek hedeflerin olduğu ancak bu hedeflerin gerçekleşmediği durumlarda insan kolayca mutsuz olabilirdi. ancak japonları kaizen anlayışındaki gibi küçük küçük adımlarla ilerleme sağlandığında her küçük hedefin başarılmasıyla hem mutlu olunacak hem de damlaya damlaya göl olur misali bu küçük adımlar birbirine eklenek büyük bir yol alınmış ve hedefe ulaşılmış olunacaktır. küçük ama emin adımlarla ilerleyip büyük ve sürekli mutluluklara ulaşmanı dilerim.


BURCU GELEGEN 11-07-2007 12:09 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
Herşeyi toparlıyorum
hayat bana güzellikleri sunuyor
klasik müziği daha çok sevmeye başladım
sizleri çok seviyorum
dallara tutunmadanda yaşayabilirim
Ben harika biriyim aynalarımla barışığım
geçmişimi temizliyorum ve doğru seçimlerde bulunuyorum


YAZGÜLÜ_81 11-07-2007 03:45 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
süpersin ne güzel içten konuşmalar telkinler böyle imrendim valla super

csk 11-07-2007 08:33 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
merhaba, Burcu,
ellerine sağlık. son cümleni " doğru seçimlerde bulunuyorum " diye değiştirirsen çekim yasası açısından tam süper olacak.

BURCU GELEGEN 11-07-2007 10:26 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
Sapol Coşkun hemen değiştirdim.

csk 11-07-2007 10:32 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
art56art56


fato09 18-07-2007 05:10 PM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
burcum canım balım ne güzel hem teşhis hem tedaviyi kendi kendine uygulamışsın. sen gerçekten kendi kendine yetebilen dimdik duran çok sağlam birisin. çok daha güzel şeyler yaşayacaksın en ufak bir şüphem yokk smiliyface

BURCU GELEGEN 21-07-2007 12:00 AM

Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR
 
Fatmam canımsın


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.