Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   mutsuzummmm :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/10150-mutsuzummmm.html)

serpil_24 22-06-2008 08:17 PM

mutsuzummmm :(

Herkese merhabalar bir süre önce bu siteye üye oldum fakat bugun ilk kez inceleme fırsatı buldum ve ilgimi çekti acıkcası zaten son birkaç aydır hep olumlu değişiklikler yaratmya çalışıyorum ben calıştıkça daha çok batıyorummm 25 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı ve yorgun hissediyorum ki kimseyle görüşmek konusmak istemiyorum içimden hep ağlamak geliyor nereye kadar gidecek bilmiyorum ama bildiğim bişey var oda çok mutusuzumm 88a

mustafa8111 22-06-2008 08:24 PM

evet

bende mutsuzum ama mutsuz oldukça herşey senin üstüne üstüne gelir.

gülmen gerekir.

gül biraz iyi günler

McDaniel 22-06-2008 08:48 PM

Ynt: mutsuzummmm :(

Serpil sıkıntıların, zorlukların, güçlüklerin üstüne aynı derecede oluşturduğun güvenle ve güçle ilerlemedikçe gerçekten onlar sana dair herşeyi eriyip bitiriyor.. Onlarla savaşmaya çalış.. Sıkıntılar ne kadar güçlüyse senin bir yerlerde sakladığın sana ait olan güveninden oluşan güç emin ol onlardan çok çok daha büyük.. Yeter ki onlarla savaşmaya çalış pes etme..

Mustang 22-06-2008 10:37 PM

Adaşım hoş geldin . Mutsuz olmak için uğraşmaya gerek yok ama mutlu olmak için emek ve özveri gerekiyor. smiliyface

serpil22 22-06-2008 10:47 PM

üç adaş biradayız ne güzell f678h f678h f678h f678h f678h f678h f678h haklısın serpilciğim sana katılıyorum

ametist 22-06-2008 10:53 PM

Alıntı:

serpil Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar bir süre önce bu siteye üye oldum fakat bugun ilk kez inceleme fırsatı buldum ve ilgimi çekti acıkcası zaten son birkaç aydır hep olumlu değişiklikler yaratmya çalışıyorum ben calıştıkça daha çok batıyorummm 25 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı ve yorgun hissediyorum ki kimseyle görüşmek konusmak istemiyorum içimden hep ağlamak geliyor nereye kadar gidecek bilmiyorum ama bildiğim bişey var oda çok mutusuzumm 88a

ay canım benim,kendini koy verme ama bazen yanlız kalmak insana çok şey katar.iyice düşünürsün,bu zamana kadar kaybettiklerini ,kazançlarını.sonra çevrendekileri de sorgulamaya başlarsın,arkadaşlarının senin ne kadar yanında olduğunu belki de aynı dili konuşamadığınızı farkedersin.bu süre sana çok şey katabilir .telkinlerleri yoğun bir şekilde dinliyosan,ağlama hissi olabiliyo,yorgunlukta normaldir.ben de yaşadım(günlüğümün başlarında yazıyo hatta)ama merak etme geçici,yakında kendini rahatlamış hissedersin.içinden ağlamak geliyosa ağla zaten ama sakın umutsuz olma..artık burdasın yenilenmenin tam zamanı art56art56.burda bi günlük tut ve yazmaya başla.telkinleri sakın bırakma,sadece sabret çok iyi olcak.sevgiyle sağlıcakla kal smiliyface

ametist 22-06-2008 10:58 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

serpil Nickli Üyeden Alıntı

ay canım benim,kendini koy verme ama bazen yanlız kalmak insana çok şey katar.iyice düşünürsün,bu zamana kadar kaybettiklerini ,kazançlarını.sonra çevrendekileri de sorgulamaya başlarsın,arkadaşlarının senin ne kadar yanında olduğunu belki de aynı dili konuşamadığınızı farkedersin.bu süre sana çok şey katabilir .telkinlerleri yoğun bir şekilde dinliyosan,ağlama hissi olabiliyo,yorgunlukta normaldir.ben de yaşadım(günlüğümün başlarında yazıyo hatta)ama merak etme geçici,yakında kendini rahatlamış hissedersin.içinden ağlamak geliyosa ağla zaten ama sakın umutsuz olma..artık burdasın yenilenmenin tam zamanı art56art56.burda bi günlük tut ve yazmaya başla.telkinleri sakın bırakma,sadece sabret çok iyi olcak.sevgiyle sağlıcakla kal smiliyface

cubba 23-06-2008 01:16 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Mutsuz olmak için uğraşmaya gerek yok ama mutlu olmak için emek ve özveri gerekiyor. smiliyface

serpil ablacım ve diğer ablalarım, abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim.... ne gibi emekler ve özveriler gerekiyor??? benim gibi mutsuz olmayı yaşam tarzı haline getirmiş ve mutlu olmayı unutmuş insanlara bunu anlatabilir misiniz???

ayba 23-06-2008 02:49 PM

mutsuzummmm :(

Vefasız dünya diye yakınıp durma;
Dünya elindeyken tadını çıkarsana!
Herkese vefalı olsaydı dünya
Sıra mı gelirdi senin yaşamana?

Bu varlık denizi nerden gelmiş bilen yok;
Öyle bir inci ki bu büyük sır delen yok;
Herkes aklına eseni söylemiş durmuş,
İşin kaynağına giden yolu bulan yok.

HAYYAM..

bigci 23-06-2008 02:53 PM

bende mutsuzum ama bu guzel ortam insana o kadar huzur veriyoki ister istemez mutlu oluyorsun kısa bir surede
inanıyorum sende bu guzel ortam ayak uydurcak mutlu insanların arasında sende artık kendını bır nebzede olsun mutlu hıssetceksın
bu ortam o kadar guzelkı ıster ıstemez ınsan mutlu oluyor kendını mutlu olmaya adepde edıyor sende yakında mutlu olacaksın bunu hııssedıyorum sımdıden hadı sendne guzel mutluluk verıcı haberler beklıyoruz en kısa zamanda gorusmek uzere mutlu haberlerle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM.