![]() |
mutsuzummmm :( Herkese merhabalar bir süre önce bu siteye üye oldum fakat bugun ilk kez inceleme fırsatı buldum ve ilgimi çekti acıkcası zaten son birkaç aydır hep olumlu değişiklikler yaratmya çalışıyorum ben calıştıkça daha çok batıyorummm 25 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı ve yorgun hissediyorum ki kimseyle görüşmek konusmak istemiyorum içimden hep ağlamak geliyor nereye kadar gidecek bilmiyorum ama bildiğim bişey var oda çok mutusuzumm 88a |
evet bende mutsuzum ama mutsuz oldukça herşey senin üstüne üstüne gelir. gülmen gerekir. gül biraz iyi günler |
Ynt: mutsuzummmm :( Serpil sıkıntıların, zorlukların, güçlüklerin üstüne aynı derecede oluşturduğun güvenle ve güçle ilerlemedikçe gerçekten onlar sana dair herşeyi eriyip bitiriyor.. Onlarla savaşmaya çalış.. Sıkıntılar ne kadar güçlüyse senin bir yerlerde sakladığın sana ait olan güveninden oluşan güç emin ol onlardan çok çok daha büyük.. Yeter ki onlarla savaşmaya çalış pes etme.. |
Ynt: mutsuzummmm :( Adaşım hoş geldin . Mutsuz olmak için uğraşmaya gerek yok ama mutlu olmak için emek ve özveri gerekiyor. smiliyface |
Ynt: mutsuzummmm :( üç adaş biradayız ne güzell f678h f678h f678h f678h f678h f678h f678h haklısın serpilciğim sana katılıyorum |
Ynt: mutsuzummmm :( Alıntı:
|
|
serpil ablacım ve diğer ablalarım, abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim.... ne gibi emekler ve özveriler gerekiyor??? benim gibi mutsuz olmayı yaşam tarzı haline getirmiş ve mutlu olmayı unutmuş insanlara bunu anlatabilir misiniz??? |
mutsuzummmm :( Vefasız dünya diye yakınıp durma; Dünya elindeyken tadını çıkarsana! Herkese vefalı olsaydı dünya Sıra mı gelirdi senin yaşamana? Bu varlık denizi nerden gelmiş bilen yok; Öyle bir inci ki bu büyük sır delen yok; Herkes aklına eseni söylemiş durmuş, İşin kaynağına giden yolu bulan yok. HAYYAM.. |
Ynt: mutsuzummmm :( bende mutsuzum ama bu guzel ortam insana o kadar huzur veriyoki ister istemez mutlu oluyorsun kısa bir surede inanıyorum sende bu guzel ortam ayak uydurcak mutlu insanların arasında sende artık kendını bır nebzede olsun mutlu hıssetceksın bu ortam o kadar guzelkı ıster ıstemez ınsan mutlu oluyor kendını mutlu olmaya adepde edıyor sende yakında mutlu olacaksın bunu hııssedıyorum sımdıden hadı sendne guzel mutluluk verıcı haberler beklıyoruz en kısa zamanda gorusmek uzere mutlu haberlerle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |