Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mert Günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/721-mert-gunluk.html)

mudokon 27-03-2007 03:10 PM

Mert Günlük

Mert Bey gelişiminizin sürekli olmasını dilerim.
telkinler bir yıl sonra bile büyük etkiler gösterebildiğini sayenizde öğrendik.darısı hepimizin başına...

lalezar 27-03-2007 04:36 PM

Mert Günlük

ne kadar iyisin ya para,güç böyle insanların elinde olmalı ben ce de...senin aslında herşeyin var zaten...ne mutlu bize de sen burdasın..aama bak yiyelim dedin bunu da yazdım artık bize ne ısmarlarsın bilmiyorum....:))))))) neseli56

Merto 27-03-2007 04:58 PM

Mert Günlük

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
..aama bak yiyelim dedin bunu da yazdım artık bize ne ısmarlarsın bilmiyorum....:))))))) neseli56

O senin iyiliğin,
henüz parayı bulmadım tam olarak ama ürünü buldum :))

Hazirandan itibaren ege ve güney ilçelerinde çalışmalar yapıyor olacağım inşallah,
balık sofrası benden, ama neşeli şarkılarda sizden....
956k s456 gulensmiley
balık sevmeyene tekne turu yada başka birşey.......Lafı bile olmaz...... super
Sevgiler....

murat 27-03-2007 08:39 PM

Mert Günlük

Balığı sevmeyenleri boş ver Merto sevselermiş.
[/quote]

balık sofrası benden, ama neşeli şarkılarda sizden....
balık sevmeyene tekne turu yada başka birşey.......Lafı bile olmaz...... super
Sevgiler....
[/quote]
Anlaştık..Balık sevmeyenleride boş ver Merto sevselermiş. İnleyen nağmelerle ..kılarda benden.Sinemalarda bazı filmlerden önce bi reklam vardı ya onun gibi.Ya da sofrayı tekneye kurarız böylece balık sevmeyenlerde katılır. thumbsanim

lalezar 27-03-2007 08:54 PM

Mert Günlük

balık dedin mi orda duracan biraz.her faydalı şey onun içinde omega fosfor .balık yenmez mi deniz bu miss gibi.. .güney ,ege.kulaga bile hoş geliyo...ooohh ne güzel ya bak durulmaz artık bu kara ankaralarda...geliyoruuuuuuz.... actionsmile

etterna_ 27-03-2007 08:57 PM

Mert Günlük

Hey ben de geliyorum. Balık sevilmez mi hem dostlarla beraber şarkılı türkülü bi tekne turuyla enfes olur tatilsmiley

sessiz 02-07-2007 11:56 AM

Ynt: Mert Günlük

super

bir ayın dolmasına 3 hafta kaldı
HADİ BAKALIM utananadam
..

BURCU GELEGEN 08-07-2007 04:24 PM

Ynt: Mert Günlük

eee ne oldu balık sofrası dusun

yas_min 20-04-2009 01:01 AM

Cevap: Mert Günlük

Sevgili mert,

öncelikle durust olmam gerekirse , senin bir gunluk tutman beni sasirtti:)
Ben senin yasam koçu oldugun icin hic bir sorunun olmadigini dusunmustum:D hani eskiden ogretmenlerimizin acaba bizim gibi bir evleri varmi diye dusundugum gibi :)

Demekki herkeste kisisel sorunlar oluyormus:) Umarim hersey daha guzel olacak, hepimiz icin guzel hayat,guzel duygular diliyorum...

sevgimle

Merto 20-04-2009 12:43 PM

Cevap: Mert Günlük

İlahi yasmin ben başka bir gezegende yaşamıyorumki :)
Dünyada yaşayan herkez gibi Dünya banada bazı ders ve farkındalıklar sunuyor elbette.

Ne olduğu değil, bizim nasıl tepki gösterdiğimiz önemli...

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM.